Tayfun Aydın 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Hocam Letgo dan bak derim. neredeyse yarı fiyatına alabiliyorsunuz.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 şehir bisikleti. Benimki bu ama dağ bayıra çok uygun değil. Dağ bisikletleri size daha uygun. Fakat bisiklette kalite çok önemli. Kosa sürede göbek bile dağıtmanız kaçınılmaz. Farkındalık turu. Sirkeci istinye çubuklu üsküdar yapmıştık. Yaklaşık 1000 bisikletli katılmıştı tüm trafik kilitlenmişti pazar günü O günden bir kare. Çocuk için süper bir şey 3 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Tayfun Aydın yazdı: Hocam Letgo dan bak derim. neredeyse yarı fiyatına alabiliyorsunuz.. Letgo'dan baktım ama Bana yakın uygun temiz bir bisiklet bulamadım. Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Hasan Basri Bayraktar yazdı: Mosso öneririm... Katılıyorum. Mosso harika bisiklet. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 En iyi bisiklet karbon olanlardır o da bütçeyi bayağı bir hayli zorlar. Ben de direkt Trek iyidir der kaçarım o zaman 😀 https://www.alatin.com.tr/urun/madone-slr-9-sram-red-axs-e-tap-power-meter-siyah Mosso’nun hangi modeli, kaç jant, komponentleri nedir? F/p bisiklet midir nasıl ve neden iyidir aklımda sorular 🤔 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Bir kere mosso dedim üç kere çıkmış...Kızıma almıştım geçen yıl..hafifliği ,sağlamlığı,vites Yapısı seçme sebebimdi.araştırın derim... 1 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 şehir bisikleti. Benimki bu ama dağ bayıra çok uygun değil. Dağ bisikletleri size daha uygun. Fakat bisiklette kalite çok önemli. Kosa sürede göbek bile dağıtmanız kaçınılmaz. Farkındalık turu. Sirkeci istinye çubuklu üsküdar yapmıştık. Yaklaşık 1000 bisikletli katılmıştı tüm trafik kilitlenmişti pazar günü [emoji4] O günden bir kare. Çocuk için süper bir şey [emoji4] Tansu bey, çocuğun oturduğu nedir? Nette aradım ama öyle bir aksesuar bulamadım. Çok hoşuma gitti doğrusu. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Hazır konu açılmışken benim biskletin resmini atayım da maşa nasıl kilitleniyor bi öğreneyim. 7 yıldır kullanırım daha öğrenemedim 😒 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Emre Şimşek yazdı: Hazır konu açılmışken benim biskletin resmini atayım da maşa nasıl kilitleniyor bi öğreneyim. 7 yıldır kullanırım daha öğrenemedim 😒 Hani resim Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Koray Demir yazdı: En iyi bisiklet karbon olanlardır o da bütçeyi bayağı bir hayli zorlar. Ben de direkt Trek iyidir der kaçarım o zaman 😀 https://www.alatin.com.tr/urun/madone-slr-9-sram-red-axs-e-tap-power-meter-siyah Mosso’nun hangi modeli, kaç jant, komponentleri nedir? F/p bisiklet midir nasıl ve neden iyidir aklımda sorular 🤔 Bizdeki Mosso şehir bisikleti. Sürüşü ve kontrolü çok kolay. Rahat. Alüminyum kadro olduğu için çok hafif. Firma Tayvan firması. Daha önce kullandığımız alüminyum kadro Ümit ile kıyaslayınca, Mosso yanında tüy gibi bisiklet. Kron ve Sedona çok bilinen ve rüştünü ispat etmiş firmalar. Yeni bisiklet alsam. Tercihim tekrar Mosso olurdu. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Oktay Göktaş yazdı: Tansu bey, çocuğun oturduğu nedir? Nette aradım ama öyle bir aksesuar bulamadım. Çok hoşuma gitti doğrusu. Şu sitede aynısı var. Çocuk bisiklet römorku yazarsanız birkaç seçenek çıkıyor. Üstü kapalı şeyler de var. Düz bölgede yaşasam kesin alırdım https://www.fiyatgrafik.com/urun/cocuk-bisiklet-romorku-takim-3-10ages-icin-cocuklar-1-yolcu-bisiklet-romorku-tek-bebek-bisikleti-jogger-yukleyebilirsiniz-88lbs.html 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Şu sitede aynısı var. Çocuk bisiklet römorku yazarsanız birkaç seçenek çıkıyor. Üstü kapalı şeyler de var. Düz bölgede yaşasam kesin alırdım https://www.fiyatgrafik.com/urun/cocuk-bisiklet-romorku-takim-3-10ages-icin-cocuklar-1-yolcu-bisiklet-romorku-tek-bebek-bisikleti-jogger-yukleyebilirsiniz-88lbs.html Teşekkürler [emoji1303] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hani resim Anca çekebildim. Lütfen biri beni aydınlatsın. Sedona 301 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Emre Şimşek yazdı: Anca çekebildim. Lütfen biri beni aydınlatsın. Sedona 301 emre üzerindeki plastik sağa veya sola dönerlidir. o çamurlu bölgede yazı olması lazım açık kapalı diye 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Anca çekebildim. Lütfen biri beni aydınlatsın. Sedona 301 Soldaki çevirmeli sertlik ayarı, sağdaki ise maşa kilidi olarak üretilir. Maşanın tam modeli yazıyor mu RST 777-C (City) maşa bu galiba? 12 Mayıs 2020 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bir sürü şey öğrendim ve doğru karar verdiğime inanıyorum. https://www.gittigidiyor.com/spor-outdoor/kron-xc-150-hd-hidrolik-disk-kilitli-masa-27-5-jant-profesyonel-bisiklet_pdp_471688773?urvid=150167700 bu bisikletin 20 kadro olanını aldım. Şimdi kargoda. Kızıma da sizin telkinleriniz doğrultusunda 16 jant aldım çünkü 20'yi kullanamadı. Ben kullanır sanıyordum ama yanılmışım. Tekrar teşekkürler. Bir sürü dertten kurtardınız beni. Bu da kızıma aldığım bisiklet: https://www.gittigidiyor.com/spor-outdoor/falcon-almira-16-jant-cocuk-bisikleti-4-7-yas_pdp_428099686?urvid=166850371 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Hayırlı olsun güzel tercih oldu kazasız pedallamalar. Kaskınızı asla ihmal etmeyin 😊 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Koray Demir yazdı: Kaskınızı asla ihmal etmeyin 😊 Çok teşekkür ederim. İnşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur. Kaskı da aldım o da yolda 🙂 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Güle güle kullanın, kazasız belasız inşallah. İstanbul'a falan kıyasla tehlike oranı daha düşük olsa da yine de çok dikkat edin çocuk için. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Trafiğe kapalı yerler çok burada. Araba askısı da aldım. Her yere gidebiliriz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Koray Demir yazdı: Maşanın tam modeli yazıyor mu Rst Neon yazıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah hem siz hem kızınız. lütfen emniyet tedbirlerini almadan kullanmayın. özellikle kask çok önemli 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Emre Şimşek yazdı: Rst Neon yazıyor RST kaliteli maşadır. Sağ taraftaki daima kilittir. Aynı maşanın bazıları kilitli bazıları kilitsiz gelir sizdekinin kilitli olması büyük şans. Yorum bağlantısı
Recommended Posts