Ali Darbaz 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Emre Şimşek yazdı: Yenge de oynuyorsa problem yok ama bir müddet sonra yenge arıza kodu yakacak sen uçarken. Çoktan yaktı. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Darbaz yazdı: Uçuş similatörü sayesinde haftasonu gezmelere çıkmıyorum ve masrafa girmiyorum o yuzden belimi doğrulttum. Diğer konuya yazdım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Eksi bakiye kapattım, son maaşla tüm kredi kartı borcumu kapatınca geriye her ay ödenecek 14000 tl kredi kalıyor. Bu ay sonu peak yapıyorum. Maaşı kaskoya bırakınca gene 1 ay dişimi sıkacam. Mayısda bol bol param artacak. Ozaman düşünürüz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Darbaz yazdı: Öderdik konuyu hatırlamıyorum ama peşinat sağlanabiliyorsa gerisi kredi çekilir. Ülkemiz enflasyonist bir ülke. burada kriter maaşa zam olana kadar geçinebileceğin miktarı ayarlamak. İlk zamanlar diş sıkılır. Sonra rahatlarsın Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Darbaz yazdı: Mayısda bol bol param artacak. Bol bol derken ne kadar bol? Yanlış anlama sen de maaşlı çalışıyorsun ben de maaşlı çalışıyorum. Bu “bol”un aslında ne kadar artarsa artsın aslında o kadar bol olmayacağını ben 10 senede anladım. vesileyle paranın onda dokuzu ticarette, kalan biri de sanırım artık youtube’da falandır 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Emre Şimşek yazdı: Bol bol derken ne kadar bol? Yanlış anlama sen de maaşlı çalışıyorsun ben de maaşlı çalışıyorum. Bu “bol”un aslında ne kadar artarsa artsın aslında o kadar bol olmayacağını ben 10 senede anladım. vesileyle paranın onda dokuzu ticarette, kalan biri de sanırım artık youtube’da falandır Abi 7 aydır yüksek faizli eksi bakiye ve kredi kartı%40 ödeme kaynaklı aylık 7500 tl sadece faize ödüyordum. Şimdi bu 7500 tl serbest dolaşımıma geçecek. Eksi bakiyemi tamamen kapattım. Kredi kartımdada 29000 tl borç kaldı. Maaşı alınca hem kartı hemde kredileri ödüyor ve faizden kurtuluyorum. Aylık 7500 tl 10 ayda 75000 tl eder. Bunun 25000 tl kasko öderken kalana marmaris tatili planlayacağim. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Darbaz yazdı: marmaris tatili planlayacağim. Hayatı bu kadar hızlı yaşayamadım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Alptuğ Özcan yazdı: Hayatı bu kadar hızlı yaşayamadım Benim yaş 42 olduğu için zaman algım hızla artıyor. Ben hayatı 5x hızla yaşıyorum, Bir hafta 2 gün gibi geçiyor. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Mart Paylaş 27 Mart Grafiğe göre aynı yaş dilimindeyiz Sene de kaç tatil planlıyorsunuz Ben 1 tane planlayabiliyorum, hiç planlayamadığım yıllar da oldu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Alptuğ Özcan yazdı: Grafiğe göre aynı yaş dilimindeyiz Sene de kaç tatil planlıyorsunuz Ben 1 tane planlayabiliyorum, hiç planlayamadığım yıllar da oldu sadece 1 tane yaw. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Emre Şimşek yazdı: Bol bol derken ne kadar bol? Yanlış anlama sen de maaşlı çalışıyorsun ben de maaşlı çalışıyorum. Bu “bol”un aslında ne kadar artarsa artsın aslında o kadar bol olmayacağını ben 10 senede anladım. vesileyle paranın onda dokuzu ticarette, kalan biri de sanırım artık youtube’da falandır https://x.com/muratherdemm/status/1905133762054324434 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart Paylaş 27 Mart tablo güzelmiş, yaşımı yazıya göre hesapladım, ehliyeti alacaklar elimden 17.5 muşum 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Darbaz yazdı: https://x.com/muratherdemm/status/1905133762054324434 Evet yaklaşık 2 yıldır sendikal bir faaliyetle sesimizi duyurmaya çalıştık. Ve çok şükür meyvesini verdi. Hiç mütevazi olamayacağım, sayemizde kurumdaki diğer birimler + SHGM personeli de bu primlerden faydalanacak. Bütün bunlara rağmen diyorum ki paranın 10'da 9'u başka yerlerde. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Mart Paylaş 27 Mart Alptuğ Özcan yazdı: Grafiğe göre aynı yaş dilimindeyiz Sene de kaç tatil planlıyorsunuz Ben 1 tane planlayabiliyorum, hiç planlayamadığım yıllar da oldu Ben surekli tatil yapip 1 kez dönüyorum. Uşağa bir sorayım kac kez tatile cikiyormus. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Darbaz yazdı: Abi 7 aydır yüksek faizli eksi bakiye ve kredi kartı%40 ödeme kaynaklı aylık 7500 tl sadece faize ödüyordum. Şimdi bu 7500 tl serbest dolaşımıma geçecek. Eksi bakiyemi tamamen kapattım. Kredi kartımdada 29000 tl borç kaldı. Maaşı alınca hem kartı hemde kredileri ödüyor ve faizden kurtuluyorum. Aylık 7500 tl 10 ayda 75000 tl eder. Bunun 25000 tl kasko öderken kalana marmaris tatili planlayacağim. O tam olarak öyle olmayacak. Bu ağır borç döneminde vazgeçilmiş olan zevkler ortaya çıkacak. Haftasonu gezmeleri, dışarıda yemek yemek gibi, ki bunlar aslında arada bir ihtiyaç var ama ağır borç döneminde yapılması çok daha imkansızdı. Şimdiyse yan giderler sayesinde o farkın bir kısmı püff diye köpük gibi dağılacak maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Mart Paylaş 27 Mart Emre Şimşek yazdı: O tam olarak öyle olmayacak. Bu ağır borç döneminde vazgeçilmiş olan zevkler ortaya çıkacak. Haftasonu gezmeleri, dışarıda yemek yemek gibi, ki bunlar aslında arada bir ihtiyaç var ama ağır borç döneminde yapılması çok daha imkansızdı. Şimdiyse yan giderler sayesinde o farkın bir kısmı püff diye köpük gibi dağılacak maalesef. işte düşün bak, emeklilere yüzde 100 zam yapılsa mazallah harcarlar hemen. aman diyeyim. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts