İçeriğe Yönlendir

Gri (Fırtına)

Ali Gök

Recommended Posts

Selçuk Bakış
Sami Demirpaz yazdı:

Hyundai nin kislik lastiklerini degistiler, balans yaptilar, 1 tane yama yaptilar ve rot. Toplam 300 kusur lira odedim. 

O gitmemiş miydi?

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Selçuk Bakış yazdı:

O gitmemiş miydi?

Gitmeden evvel di tabi bu dedigim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

150 liraya yazlık kışlık değişim + rot ayarı yaptırdim. Küçük sanayide. Buyuk sanayide sadece rot yapıyor lar o paraya yada değişim. İlginç şeyler yani

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Gök yazdı:

bu arada 4 lastik değişimi + depo 120 lira

Çok iyi rakam.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Bizim sanayide rot ayarı 30 tl. 

Tanıdık işi değil normal başka bir yerde yaptırmıştım

En pahalı yer bayaa eski bi rot balansçı oda 50 tl alıyor, ona da lüks arabalar gider.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ebrar Tüfek yazdı:

Bizim sanayide rot ayarı 30 tl. 

Tanıdık işi değil normal başka bir yerde yaptırmıştım

En pahalı yer bayaa eski bi rot balansçı oda 50 tl alıyor, ona da lüks arabalar gider.

30 liraya burda selam vermiyorlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Gök

üstatlara bir soru soracağım.

şimdi çocuk klidi açıkken arka kapılarda camların kontrolü bana geçiyor arkadan cam açıp kapatılmıyor

peki arka kapıların içerideki mandaldan açılmamasını sağlayabilirmiyim. varmı böyle bir özellik ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Gök yazdı:

şimdi çocuk klidi açıkken arka kapılarda camların kontrolü bana geçiyor arkadan cam açıp kapatılmıyor

peki arka kapıların içerideki mandaldan açılmamasını sağlayabilirmiyim. varmı böyle bir özellik ?

Düğmeden yok ise kilit üzerinden anahtar sokup çevirdiğin bı yer olacak. Onunla içeriyi iptal ediyorsun

Ama mekanik

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Kapı kilit yerinde anahtar sustasiyla çevrilecek yer var. Onu kilit tarafına cevirirsen içerden açılmaz.
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Açılmasın istediğim kapıyamı yapacam onu 

hangi kapıdan yapacam

bide dışarıdan açılırmı o kapı sonra

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
hangi kapıdan yapacam

Arka her iki kapıda da yapılır. Dışardan açılır içerden açılmaz.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Metin Akbal yazdı:
Ali Gök yazdı:
hangi kapıdan yapacam

Arka her iki kapıda da yapılır. Dışardan açılır içerden açılmaz.

Tamam sağ arka kapıyı kitliyim o zaman

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Ali Gök yazdı:

hangi kapıdan yapacam?

Hangi kapı acılmamasını istiyosan o kapının kilit kısmındaki o yuvadaki zımbırtıyı cevireceksin..

Vazgectiginde islemi ters yapacaksın.

Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Emanet araba da alsam abimin yada kardeşimin arabasını çocuklarla beraber bineceksem direkt arkaya çocuk kilidini aktif ediyorum kapı içerisinden. Camlarda aynı şekilde. Gözümün önünde 90 derece dönerken bir araba bayan sürücüydü arla kapı açıldı düzlüğe girince tekrar kapanmıştı. Allahtan arkadaki çocuk bebek koltuğundaydı. Onu gördükten sonra her daim kilitliyorum.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Flıence in olsaydı camlarla birlikte kapıların çocuk kilidi de açılıp kapanırdı :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Köksal Yılmaz yazdı:

Flıence in olsaydı camlarla birlikte kapıların çocuk kilidi de açılıp kapanırdı :)

Fluanceye paramız yetmio?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Fransız düşünmüş. Bende öyle cam iptal edince kapıda iptal

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Gök

arabanın bakım km si doldu bugün uyarı verdi bakıma götür beni diyor bide akif ustayı arayıp randevu alsa tamam dı :D 

aradım akif ustayı sabahtan gel kapatmazlarsa dedi yarın yasak olmazsa  yarın günlerden sanayi günü

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bu aralar herkes için bir şeylerin günü. Mağazalar, berberler, avm'ler, sanayi, marketler hepsi tıka basa insan dolu. Bu yüzden randevu ile gitmek en güzeli.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Gök yazdı:

aradım akif ustayı sabahtan gel kapatmazlarsa dedi yarın yasak olmazsa  yarın günlerden sanayi günü

Benimkinin yanına çekip foto atarsın artık.

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Selim Bilgin yazdı:

Benimkinin yanına çekip foto atarsın artık.

ordamı senin canavar

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Gök yazdı:

ordamı senin canavar

Bıraktım bugün, ufak tefek bazı bekleyen şeyler vardı.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

hadi bakalım. çok yoğunum dedi inşallah sıra gelir benimde vakit yok yaptırmam lazım gidecem bakalım yarın napacaz

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Gök yazdı:

hadi bakalım. çok yoğunum dedi inşallah sıra gelir benimde vakit yok yaptırmam lazım gidecem bakalım yarın napacaz

Normal bakımsa halledilir arada.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...