Mustafa Tüfekçi 8 Eylül 2020 Paylaş 8 Eylül 2020 Mert Gulkokan yazdı: Sami böyle bir canavarın kuruş bazında Istanbul içi tüketimi nedir ? Soru abest biraz ? olayi bu olsa 3.0 dizel kocaman at lastik vs bı araç olmaz. Ha şöyle arazide ne kadara kadar çıkıyor denilse olur. ? şaka bı yana böyle bir şeye niyetlenme mert . Hızlı gidiyorsun jimny bak jimny Yorum bağlantısı
Engin Deniz 8 Eylül 2020 Paylaş 8 Eylül 2020 Sarı sitedeki fiyatlar doğru mu Sami? ? Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 8 Eylül 2020 Paylaş 8 Eylül 2020 İki sokak ötemizde sizin aracın aynısının Lukoil temalısı var. Kapalı kasa, port bagaj vs. Her zaman görüyordum ama bugün ilk defa detaylı baktım. Yanındaki araçlara neredeyse 1.5 boy fark atıyor 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Eylül 2020 Yazar Paylaş 9 Eylül 2020 Engin Deniz yazdı: Sarı sitedeki fiyatlar doğru mu Sami? ? Malesef abi Yurdaer Elay yazdı: İki sokak ötemizde sizin aracın aynısının Lukoil temalısı var. Kapalı kasa, port bagaj vs. Her zaman görüyordum ama bugün ilk defa detaylı baktım. Yanındaki araçlara neredeyse 1.5 boy fark atıyor Bazı pikapları aşırı yükseltiyorlar, oda dengesiz oluyor. Benim şuanki setup çok mantıklı. Hem otoyolda konforlu hem arazide işlevsel. İçime sindi yani. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Mert Gulkokan yazdı: Kia sorento 2005 model 2 5 crdi 140 hp yüketimine 80 kuruş dedi arkadaş Bu araç bence az yakıyor üzerindekilere göre benim kullanım verilerim ortalama 100 km de 12,55 lt yani yaklaşık 77 krş. Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Mert Gulkokan yazdı: arkadaş 1 tl yi göze almış 80 kuruş az geliyor dedi ama tüketim bence fazla 3.7 jeep alıp lpg ile binmek daha ekonomik olacak gibi ne anlamda daha ekonomik olacak ? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Eylül 2020 Yazar Paylaş 9 Eylül 2020 Yanlız benim konuda tüketim konuşuyorsunuz ehehehe ? Araba darılacak. 4 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Mert Gulkokan yazdı: lpg ile km bazında cebinden çıkan para dizel sorentodan daha az ancak yedek parka ya da sorun çıkardığında altından kalkabilme konularında kia daha ucuz olacaktır. hem üstteki hem alttaki yerine göre değişir hiçbir suv ekonomik olamaz . polo *3 masraf her daim 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Eylül 2020 Yazar Paylaş 9 Eylül 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: 3.7 LPG . Kac para oldu onlar ? Uçtuuuu uçtu kuş uçtu. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Eylül 2020 Yazar Paylaş 9 Eylül 2020 Mert Gulkokan yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-sitede-tek-sahibinden-bakimli-3.7-limited-837273816/detay Bunu takibe aldım Motor ve şanzıman revize edilmiş diyor sahibi sanırım bu aralar 3.7 ler fazla durgun genelde hep aynı araçlar ilanda 2002 model, şanzıman 45RFE güzeldir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Mert Gulkokan yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-sitede-tek-sahibinden-bakimli-3.7-limited-837273816/detay Bunu takibe aldım Motor ve şanzıman revize edilmiş diyor sahibi sanırım bu aralar 3.7 ler fazla durgun genelde hep aynı araçlar ilanda 4 senedir senenin 10 ayı ilanda bu araba Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Temizmis görüntüsü. Çalı çırpı çok çizer bu rengi ? Jimmny al Ali Gök yazdı: 4 senedir senenin 10 ayı ilanda bu araba Şarap gibi mahsende değerleniyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Mert Gulkokan yazdı: arkadaş 1 tl yi göze almış 80 kuruş az geliyor dedi ama tüketim bence fazla 3.7 jeep alıp lpg ile binmek daha ekonomik olacak gibi sürekli kullanımda olmadığı sürece sorun olmuyor. benim araç hafta içi evde eşim markete veya kısa mesafe bir yerlere giderse kullanıyor. hafta sonu bende yakıtını düşünmüyorum açıkcası. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Teşekkürler, fırsat buldukça salacağız artık. 1 aydır daha 1 depo mazot bitirmedim henüz. Bizde vardı bir tane. Ranger a döndü sonra. Hilux bunun yanında patatesmiş diyordu. Ama o 2. küsür dü yanılmıyorsam...Son yaptığım iki değişiklikten sonra arabanın resmen karakteri değişti...Lanet gelsin takoza... Aynılarından tüm diğer ülkelerde var klasik şovlarda ve tabi yola da çıkıyor. Bizim polisimiz neyin havasında bilmiyorum. O silah değildir zaten makettir. Arabasının üzerine tabuttan port bagaj yapıp evde kalın diye dolaşan gariban girişimciye de ceza kesmişlerdi. Beni üzen tabi bu videoda amerikan aracına türk bayrağı takıp dolanmak. Altyapın yok kardeşim kendi araban olsun kendi silahın olsun da gezecek yüzün olsun. Ben olsam bir Türk olarak bu şekilde gezemem. JEEP ile..Zat Bodrum'da şimdi. Kutu ile jip alıp yapıyor... arkadaş 1 tl yi göze almış 80 kuruş az geliyor dedi ama tüketim bence fazla 3.7 jeep alıp lpg ile binmek daha ekonomik olacak gibiBenimki 19lt den aşağı inmiyor, 625 kel falan 3.7 LPG . [emoji4] Kac para oldu onlar [emoji14]160 dan gram aşağısı olmaz artık... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Temizmis görüntüsü. Çalı çırpı çok çizer bu rengi ? Jimmny al Şarap gibi mahsende değerleniyor. 100 bin tl demiş....................... yok artık. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Gecen seneki fiyatının 2.5 katı. Dolardan hızlı yükseliyor ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Gecen seneki fiyatının 2.5 katı. Dolardan hızlı yükseliyor ? şarap bile böyle değil... bu paralarla alınacak araba değil kesinlikle. ortalamada harika araçtır çok uzun süre bindim, çok memnundum, ama bu bir dramdır yani. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Dogan Arsiray yazdı: şarap bile böyle değil... bu paralarla alınacak araba değil kesinlikle. ortalamada harika araçtır çok uzun süre bindim, çok memnundum, ama bu bir dramdır yani. 80 bandında da iken 60 a satalım dedik. Biz sattık 100 120 bandına çıktı ilanlar. Ama çoğu hala aynı ilanlar. Bı sezon için alıp sürdük sattık. Güzeldi geldi geçti ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 (düzenlendi) Dolar 8 lirayken en iyi amerikan arabası yolda gördüğün tanımadığının arabasıdır arkadaşınınkide değil iki bir masraf çıkarır seninde moralini bozar 9 Eylül 2020 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Hayırlı olsun Sami. vallahi senin çizginden gideceğiz bu dönemde. bende bakmaya başladım bu tür araçlara? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Hayırlı olsun kardeşim, Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Dolar 8 lirayken en iyi amerikan arabası yolda gördüğün tanımadığının arabasıdır arkadaşınınkide değil iki bir masraf çıkarır seninde moralini bozarYuro çok mu ucuz [emoji854] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Ertan Çabuk yazdı: Yuro çok mu ucuz 1avro hala 1 avro değişmedi Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Anca farkettim Sami...Hayırlı olsun...[emoji3478][emoji3478] Yorum bağlantısı
Recommended Posts