Ali Darbaz 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Sami Demirpaz yazdı: Sen ne önerirsin ? Birde şu var, 3.5 ton çekme kapasiteli araca 150 lt gibi bir su deposu düşünüyorum. Etki kısmını düşünmek lazım. 150 litre pic up kısmına koycaksan olmaz. 50 litre şase altına 3 parça biden yap desem, altın arazide değebilir. Ama ağırlık merkezi aşağıda olunca yakıtın düşmesinden, yanal eğim performansı artar. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 100 litre yakıt deposu öyle birşey yapmıyor sonuçta. sorun olmaz. tak geç. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 kampçı adam şelaleden dereden akan suyu içer balığı eliyle yakalar su deposuda ney yahu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Ali Gök yazdı: kampçı adam şelaleden dereden akan suyu içer balığı eliyle yakalar su deposuda ney yahu Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Ekim 2020 Yazar Paylaş 6 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: 100 litre yakıt deposu öyle birşey yapmıyor sonuçta. sorun olmaz. tak geç. Bana da öyle geliyor, zaten bu araçlar için safariye veya dünya turuna çıkanlar 150 lt ek mazot deposu koyuyorlar tam bahsettiğim yere. Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Sami Demirpaz yazdı: safariye safaride aslan avında ben tüfekle kasada oturrum Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Sami Demirpaz yazdı: Bana da öyle geliyor, zaten bu araçlar için safariye veya dünya turuna çıkanlar 150 lt ek mazot deposu koyuyorlar tam bahsettiğim yere. O da mantıklıymış. Ali Gök yazdı: kampçı adam şelaleden dereden akan suyu içer balığı eliyle yakalar su deposuda ney yahu Dere yoksa? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Ekim 2020 Yazar Paylaş 6 Ekim 2020 Selim Bilgin yazdı: O da mantıklıymış. 300 kg demir yük yokken güzel ama ekstra yükler koyunca arkayı basıyor. Bir çözüm bulacağım, oda işimize yarasın madem. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Sami Demirpaz yazdı: 300 kg demir yük yokken güzel ama ekstra yükler koyunca arkayı basıyor. Bir çözüm bulacağım, oda işimize yarasın madem. Anadol marka bir otomobili olan abim bagaja tren rayı kestirmişti tam aksın üstüne koymuştu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Sami Demirpaz yazdı: 300 kg demir yük yokken güzel ama ekstra yükler koyunca arkayı basıyor. Bir çözüm bulacağım, oda işimize yarasın madem. Yakıtı dökemezsin. Su iyi. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Ekim 2020 Yazar Paylaş 7 Ekim 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Yakıtı dökemezsin. Su iyi. Karavanda taşıyacağım suyu pikapta taşırım, onun da yük dengesi bozulmaz. Kafama yattı bu iş, ben bir depo bulayım. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 7 Ekim 2020 Paylaş 7 Ekim 2020 Zemine yaptırabilsen süper olur, depo kasada ciddi yer kaplar bence. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Ekim 2020 Yazar Paylaş 7 Ekim 2020 Engin Deniz yazdı: Zemine yaptırabilsen süper olur, depo kasada ciddi yer kaplar bence. Engin abi, zemine depoyu yaymak gibi söyledin sanırım. Onu yapmamız zor olabilir. Şimdi altta resimde kasanın arkasında 2 tane yeşil tahliye borusu var gördüğün, tam oraya diğer resimdeki gibi bir depo koyarsak yer kaybı sorunu vermez bana. Zaten şuan kabin de var üstü de müsait olacak. Ölçülere bakmam lazım pikap üzerinde. 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 7 Ekim 2020 Paylaş 7 Ekim 2020 Buda mantıklı, çamurluk çıkıntılarının arasına olabilir. Orası biraz daha ölü bölge. Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 7 Ekim 2020 Paylaş 7 Ekim 2020 Konsept güzel TÜRKİYE 'DE TEK, BAKIMLI, OFFROAD ARACI İlan No: 763005947 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-toyota-turkiye-de-tek-bakimli-offroad-araci-763005947/detay Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Ekim 2020 Yazar Paylaş 7 Ekim 2020 Engin Deniz yazdı: Buda mantıklı, çamurluk çıkıntılarının arasına olabilir. Orası biraz daha ölü bölge. Aynen en arkaya ulaşmak zaten kasanın içine girmezsem imkansız. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Ekim 2020 Paylaş 7 Ekim 2020 ne kadar uca depo yaparsan o kadar az ağırlık gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Ekim 2020 Yazar Paylaş 7 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: ne kadar uca depo yaparsan o kadar az ağırlık gerekir. Uc kısım öne doğru mu yoksa arkaya doğru mu ? Serkan Karakoca yazdı: Konsept güzel TÜRKİYE 'DE TEK, BAKIMLI, OFFROAD ARACI İlan No: 763005947 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-toyota-turkiye-de-tek-bakimli-offroad-araci-763005947/detay Benim ustanın eski aracıymış bu. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Ekim 2020 Paylaş 7 Ekim 2020 Sami Demirpaz yazdı: Uc kısım öne doğru mu yoksa arkaya doğru mu ? Arkaya doğru 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Ekim 2020 Paylaş 7 Ekim 2020 bagaj kapağını doldur mesela ağırlık ile. Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 7 Ekim 2020 Paylaş 7 Ekim 2020 (düzenlendi) Sami Demirpaz yazdı: Uc kısım öne doğru mu yoksa arkaya doğru mu ? Benim ustanın eski aracıymış bu. Böyle bişey istiyorum fakat az daha yaşlanmam gerekli her hafta sonu Cuma Akşam ankara çıkış ne tarafa yolum düşerse 7 Ekim 2020 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Ekim 2020 Paylaş 7 Ekim 2020 Emre Şimşek yazdı: Arkaya doğru Tam aksın üzerine olması lazım değil mi? arkaya yaparsan arabanın döner momentini artırır sanki savrulma daha fazla olur basma artsa da ben öyle anladım. Makineci arkadaşlardan yardım beklerim. Ve de aşağıda olması lazım olabildiğince çok önemli. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Ekim 2020 Paylaş 7 Ekim 2020 özel şekilli su tankı yaptırmak herhalde doğrusu https://rbcomponents.com/products/20-gallon-polyethelyne-water-tank-sprinter-over-fender https://agileoffroad.com/product/24-gallon-water-tank/ şuna iyi bakalım http://thelongranger.com.au/toyota/landcruiser/70-series/tw12ss Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Ekim 2020 Paylaş 7 Ekim 2020 ve de bu PARDON DÜZElTTIM bu http://thelongranger.com.au/toyota/hilux/2015-current/diesel Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Ekim 2020 Paylaş 7 Ekim 2020 Şöyle şeyler de var aslında tabana 3 inç yüksekliğinde yapsan doldurunca epeyce ağır olur. borulardan. üstüne altına da düz plastik plaka konabilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts