Metin Uzunoğlu 24 Şubat 2024 Paylaş 24 Şubat 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Biz ya halıları topluyoruz, yada mopu çıkarıyoruz. Aldığım gün mopunu çıkardım dahada takmadım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Şubat 2024 Paylaş 24 Şubat 2024 Mopu pek kullanmıyoruz ama kullanılacaksa halıların topluyoruz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Şubat 2024 Paylaş 24 Şubat 2024 Servet Aydın yazdı: Paspas olan tüm süpürgeler halılarda leke yapıyor. Lift sistemi olmalı zemin temizliği cihazları gibi Mehmet Ozyurek yazdı: Biz ya halıları topluyoruz, yada mopu çıkarıyoruz. Çünkü cihaz halıları ayırt etmiyor. Edeni varmış galiba. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 24 Şubat 2024 Paylaş 24 Şubat 2024 Servet Aydın yazdı: Paspas olan tüm süpürgeler halılarda leke yapıyor. Lift sistemi olmalı zemin temizliği cihazları gibi Bu dediğin sadece roborock s7 de vardı, onu aldım. Halıya çıkınca paspas mekanizmasını yukarı çekiyor. Halıdan inince tekrar aşağı indirip mop yapıyor. Mekanizmanın ortasında sağa sola hareket eden ekstra bir parça var, bu parça sayesinde mopu sadece sürümüyor sağa sola titreterek iyice paspas yapıyor. 1 sene oluyor alalı, keşke daha önce alsaydım dedim. 13,100 tl idi ben aldığımda. Şimdi bazı sitelerde 40,000 tl fiyatlar var. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Konuyu hortlatayım, Yanlış hatırlamıyorsam 5 sene önce aldığı "Xiaomi Vacum Mop P" model robot süpürge artık miyadını doldurdu, Çok çalıştı bu süre zarfında. Son 1-1,5 sene hariç aralıksız her gün neredeyse. 1 defa pilini değiştirdim yan sanayi bir pille. Artık bağımsızlığını ilan etti, Hiç komut almıyor uygulama üzerinden. Manuel çalıştırmak isteyince de "sensör zaman aşımına uğradı" gibi bir hata veriyo ve hiç hareket etmiyor.(bu hata için ilk fırsatta söküp bakacağım sensörü) Karı koca çalışınca da robot süpürge çok iş görüyo. Yavaştan güncel modeller hakkında fikir edineyim istiyorum. F/P ürünlerle ilgili hiç fikrim yok, o kadar çok marka model var ki. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ecovacs kullanıyoruz. Memnunuz. T9 du sanırım. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben yaklaşık 5 yıldır Lydsto R1 boşaltma istasyonlu robot süpürge kullanıyorum. Bu tip kullanımın çok faydasını gördüğüm için kendi araştırmalarımda bu yönde oluyor. Ben eşyalarım müsaade ettiği için lidarlı süpürge kullanabiliyorum. Siz bu listeyi kendinize göre dikkate alırsınız veya almazsınız. Şikayet durumu, sipariş sayısı ve F/P olacağını düşündüğüm modelleri en pahalıdan en ucuzda listeledim. Bende önümüzdeki 6 ay içinde duruma göre bunlardan birini alacağım. Dreame X40 Ultra Roborock Qrevo L Ecovacs Deebot X2 Xiaomi X20 Roborock Q7 Max Dreame D10 Plus Gen2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce (düzenlendi) Roborock tavsiye ederim, xiaomi çabuk bozuluyor, sanırım planlı eskitme yapıyorlar.Bir de 40 tane farklı model çıkarmışlar parçaları birnirine uymuyor.Şarj istasyonu bozuluyor, pili çabuk bitiyor, anakart arızası da cabası. 53 dakika önce tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce en ucuzundan omix var evde. iki tane. iş yerinede ttec marka en ucuzundan almıştım. hepsi harika çalışıyor. yinede favorim electrolux markalı olan. 1 tanede ondan var. kusursuz ve çok basit. Yorum bağlantısı
Recommended Posts