İçeriğe Yönlendir

Muafiyet İçin E-Devlet Görev Belgesi Düzenlenmesi

Aydın Sert

Recommended Posts

Sani Gerşon

Hizmet sektöründe olup BTK'dan "muafsınız" yazısı almamıza rağmen, nace kodumuza göre muafiyet listesinde değiliz. Muaf olsak dahi, sadece iş ve ev arasındaki güzergahta muafız. Yani müşterilerime "hizmet" götüremiyorum şu anda. Nasıl olacak, yolunu bulamadık. Tüm ilgili yerlere mail'leri attık, yarın da firma sahibimiz kaymakamlığa gidecek mecburen.

Böyle saçma, yarım yamalak, hazırlıksız bir "kapanma" görmedim...

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Çağlar Bayur yazdı:

uzatılmış zaten soresi 7 sine kadar

Uzatılan süre sokağa çıkma yasağından muaf olan şirketlerin düzenlediği "manuel belge" için uzatılan süre. 

Yasaktan muaf olmayan ama çağırılanlar 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

Hizmet sektöründe olup BTK'dan "muafsınız" yazısı almamıza rağmen, nace kodumuza göre muafiyet listesinde değiliz. Muaf olsak dahi, sadece iş ve ev arasındaki güzergahta muafız. Yani müşterilerime "hizmet" götüremiyorum şu anda. Nasıl olacak, yolunu bulamadık. Tüm ilgili yerlere mail'leri attık, yarın da firma sahibimiz kaymakamlığa gidecek mecburen.

düzeltilir o bikaç güne, şahan da derin sudan geçince ateşleme keserdi, bekleyince düzelirdi

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bizde müşteri servis talebi maili atıyor ve hizmeti götürüyorduk önceki kapamada
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Bizde müşteri servis talebi maili atıyor ve hizmeti götürüyorduk önceki kapamada

uzaktan lehim at?

Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Çağlar Bayur yazdı:

şahan da derin sudan geçince ateşleme keserdi, bekleyince düzelirdi

Şimdi aklıma geldi. Ben önlem olarak bulaşık eldiveninin parmak uçlarını kesip, kabloları oradan geçirip distribütöre takardım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ersin Gökdemir yazdı:

Şimdi aklıma geldi. Ben önlem olarak bulaşık eldiveninin parmak uçlarını kesip, kabloları oradan geçirip distribütöre takardım.

eldivensiz gezilmezdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Servet Aydın yazdı:

Bizde ona da gerek yoktu. Şimdi gidiş yasak bize.

Size de tabi.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Ümit Türk yazdı:

Bu haber çıkınca E devlet takır takı çalışıyor şuan :) :) 

Yan odadaki iş arkadaşım için izin almaya çalışıyoruz. Muafiyet kapsamında değil diyor. Ben yeniden başvurmaya çalışıyorum aynı mesaj çıkıyor.

Ha böyle çalışmış ha sürekli sıraya almış :)

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Sistemde açık var, 24 saatte 2 başvuruyla sınırlı kalmak üzere, farklı adresler girilerek yapılan başvurular da onaylanıyor.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Oğuzkan Erışık yazdı:

Yan odadaki iş arkadaşım için izin almaya çalışıyoruz. Muafiyet kapsamında değil diyor. Ben yeniden başvurmaya çalışıyorum aynı mesaj çıkıyor.

Ha böyle çalışmış ha sürekli sıraya almış :)

Şirketin sektörü nedir?  

Erdal Aydın yazdı:

Sistemde açık var, 24 saatte 2 başvuruyla sınırlı kalmak üzere, farklı adresler girilerek yapılan başvurular da onaylanıyor.

Şirket adresi otomatik geliyor da ev adresi manuel değişebiliyor diye biliyorum. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

E-devletten belge almayı başardım :D Haftasonu gereksiz stres yarattılar :D

Hadi geçmiş olsun

Ben gün ve saatleri yazmadım :( Süresiz oldu hiç  olmazsa :) Görev belgesi var neyseki. 

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın
Ümit Türk yazdı:

Şirketin sektörü nedir?  

Şirket adresi otomatik geliyor da ev adresi manuel değişebiliyor diye biliyorum. 

Manuel olarak adres değişikliği nasıl olur bilmiyorum ama benim dediğim şey de adres değişikliği değil zaten. Günde 2 farklı ikamet adresi yazan belge almak mümkün diyorum.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Mert Gulkokan yazdı:

belgeyi aldım ama detay yazmıyor hangi vardiyadayım diye araç plaka yeri de boş

elle dolduracağım artık ama Eskişehirde bakan yok bu sabah bekçi ışıklarda şirketin giriş kartını görünce birşey demedi belge bile sormadı

E devlet evrakının arkasına görev belgesini yerleştirin. Oraya detay yazabiliyorsunuz. 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Ümit Türk yazdı:

Şirketin sektörü nedir? 

Medikal üretim

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Oğuzkan Erışık yazdı:

Medikal üretim

Üretim imalat meslek kodunu yanlış girilmiş olabilir mi? 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Ümit Türk yazdı:

Üretim imalat meslek kodunu yanlış girilmiş olabilir mi? 

Aynı firmadayız abi. Nace kodu aynı. 

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
(düzenlendi)

2 farklı adres göstererek belge aldım 2 sini de kabul etti :) Şimdi imzalatmakta iş  :)  24 saatte iki kez başvuru izin veriyormuş sistem.

tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Arif Aykın yazdı:

2 farklı adres göstererek belge aldım 2 sini de kabul etti :) Şimdi imzalatmakta iş  :)  24 saatte iki kez başvuru izin veriyormuş sistem.

İmza? 

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Ümit Türk yazdı:

İmza? 

İş yeri / Firma Yetkilisi imza bölümünü imzalatılması lazım yoksaki geçerlilik yokmuş. Genelge 4. madde. Fakat araç plakası yazmıyor yazacak yer yok belgede.

4. Başvuruda bulunan çalışana dair kimlik bilgilerinin yanı sıra sokağa çıkma kısıtlaması sırasında
hangi amaçla işyerinde olması gerektiği, çalışma süresi/zaman dilimi, işyeri v e ikamet adresi, varsa
kullanacağı servis ya da araç plaka bilgisinin de yer alacağı görev belgesinin çıktısı başvuruda bulunan kişi
tarafından alınarak işyeri/firma yetkilisine imzalatılacaktır.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Arif Aykın yazdı:

İş yeri / Firma Yetkilisi imza bölümünü imzalatılması lazım yoksaki geçerlilik yokmuş. Genelge 4. madde. Fakat araç plakası yazmıyor yazacak yer yok belgede.

4. Başvuruda bulunan çalışana dair kimlik bilgilerinin yanı sıra sokağa çıkma kısıtlaması sırasında
hangi amaçla işyerinde olması gerektiği, çalışma süresi/zaman dilimi, işyeri v e ikamet adresi, varsa
kullanacağı servis ya da araç plaka bilgisinin de yer alacağı görev belgesinin çıktısı başvuruda bulunan kişi
tarafından alınarak işyeri/firma yetkilisine imzalatılacaktır.

İmza teyidini nereden alacak?  Bas kaşeyi at çakma imzayı. 

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Ümit Türk yazdı:

İmza teyidini nereden alacak?  Bas kaşeyi at çakma imzayı. 

Müdürlük kaşesi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...