Servet Aydın 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Mutfakta üstüme yoktur. Kimseyi mutfağa sokmam iş yaparken. Parmaklarınızı yersiniz o derede yani.Yemek sepeti telefonu kaçtı bu arada? 2 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Yemin ediyorum ramazanın son saatleri geçmek bilmiyor hiç bu kadar zorlanmamıştım 😂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Haziran 2021 Yazar Paylaş 6 Haziran 2021 @Arif Aykın hani neredesin? 😅 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 6 Haziran 2021 Paylaş 6 Haziran 2021 allah iyiliğinizi versin döküm tavada tavuk yaptırdınız bana evde sanarsın mangal yanıyor gibi heryer duman oldu [emoji3] bide racon kestik evde akşam yemeği ben yapacam forumdan arkadaşlar tarif verdiler onu yapacam flan dedim evde orman yangını gibi duman vardı [emoji3] neyse ama çok güzelmiş tarif. sarımsakla yoğurdu da ekledim hakkaten güzel tarifmiş O duman çıkacak, o cısss sesi gelecek. Yoksa lezzetli olmaz [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 6 Haziran 2021 Paylaş 6 Haziran 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: @Arif Aykın hani neredesin? 😅 Şu sıra çok yoğunun 😂 mekan hazırlığı yapıyorum 😂 buradan detaylı mangal fotoğrafları yüklerim☺️ Şu an güncel durumum budur😂 Bunlar uğraşım olan mekan daha bitmedi ☺️ 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Haziran 2021 Yazar Paylaş 6 Haziran 2021 Arif Aykın yazdı: mangal fotoğrafları Sen benden de vicdansızmışsın 😅😅 Mekana bayıldım hayırlı olsun keyifli günler olsun abi. Bitir de gelelim🙃🙃 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 6 Haziran 2021 Paylaş 6 Haziran 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Sen benden de vicdansızmışsın 😅😅 Mekana bayıldım hayırlı olsun keyifli günler olsun abi. Bitir de gelelim🙃🙃 Buyur gel kardeşim herzaman beklerim. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Haziran 2021 Paylaş 14 Haziran 2021 Hep Senin yüzünden @Oğuzkan Erışık 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Haziran 2021 Yazar Paylaş 14 Haziran 2021 Arif Aykın yazdı: Hep Senin yüzünden @Oğuzkan Erışık Vallahi ilk başlatan sensin 😅😅 Abi ellerine sağlık afiyet olsun. Et biraz kalın değil mi? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Haziran 2021 Paylaş 14 Haziran 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Vallahi ilk başlatan sensin 😅😅 Abi ellerine sağlık afiyet olsun. Et biraz kalın değil mi? Değil ilk defa böyle kalın yaptım o yüzden acemilik oldu biraz ama bildiğin pamuk pamuk 😂 tabi ondan önce 3 saatlik süt, zeytinyağı, kekik ve karabiber marinesi yedi okşadım biraz eti 😂 her tarafını 2 şer dk daha pişirseymişim daha çok içine alacakmış ama kestikten sonra hafif tereyağında tavada her yüzünü biraz pişirdim o içinden akan suyu beklerken efsane oldu. Hanım o kalın et nasıl pişecek biz bu akşam aç kaldık kesin canım etde köpeklere gidecek dedi yerken kalmadı mı birazdaha olsaydı keşke dedi 😅 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts