Servet Aydın 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Mutfakta üstüme yoktur. Kimseyi mutfağa sokmam iş yaparken. Parmaklarınızı yersiniz o derede yani.Yemek sepeti telefonu kaçtı bu arada? 2 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Yemin ediyorum ramazanın son saatleri geçmek bilmiyor hiç bu kadar zorlanmamıştım ? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Haziran 2021 Yazar Paylaş 6 Haziran 2021 @Arif Aykın hani neredesin? ? 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 6 Haziran 2021 Paylaş 6 Haziran 2021 allah iyiliğinizi versin döküm tavada tavuk yaptırdınız bana evde sanarsın mangal yanıyor gibi heryer duman oldu [emoji3] bide racon kestik evde akşam yemeği ben yapacam forumdan arkadaşlar tarif verdiler onu yapacam flan dedim evde orman yangını gibi duman vardı [emoji3] neyse ama çok güzelmiş tarif. sarımsakla yoğurdu da ekledim hakkaten güzel tarifmiş O duman çıkacak, o cısss sesi gelecek. Yoksa lezzetli olmaz [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 6 Haziran 2021 Paylaş 6 Haziran 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: @Arif Aykın hani neredesin? ? Şu sıra çok yoğunun ? mekan hazırlığı yapıyorum ? buradan detaylı mangal fotoğrafları yüklerim☺️ Şu an güncel durumum budur? Bunlar uğraşım olan mekan daha bitmedi ☺️ 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Haziran 2021 Yazar Paylaş 6 Haziran 2021 Arif Aykın yazdı: mangal fotoğrafları Sen benden de vicdansızmışsın ?? Mekana bayıldım hayırlı olsun keyifli günler olsun abi. Bitir de gelelim?? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 6 Haziran 2021 Paylaş 6 Haziran 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Sen benden de vicdansızmışsın ?? Mekana bayıldım hayırlı olsun keyifli günler olsun abi. Bitir de gelelim?? Buyur gel kardeşim herzaman beklerim. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Haziran 2021 Paylaş 14 Haziran 2021 Hep Senin yüzünden @Oğuzkan Erışık 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Haziran 2021 Yazar Paylaş 14 Haziran 2021 Arif Aykın yazdı: Hep Senin yüzünden @Oğuzkan Erışık Vallahi ilk başlatan sensin ?? Abi ellerine sağlık afiyet olsun. Et biraz kalın değil mi? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Haziran 2021 Paylaş 14 Haziran 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Vallahi ilk başlatan sensin ?? Abi ellerine sağlık afiyet olsun. Et biraz kalın değil mi? Değil ilk defa böyle kalın yaptım o yüzden acemilik oldu biraz ama bildiğin pamuk pamuk ? tabi ondan önce 3 saatlik süt, zeytinyağı, kekik ve karabiber marinesi yedi okşadım biraz eti ? her tarafını 2 şer dk daha pişirseymişim daha çok içine alacakmış ama kestikten sonra hafif tereyağında tavada her yüzünü biraz pişirdim o içinden akan suyu beklerken efsane oldu. Hanım o kalın et nasıl pişecek biz bu akşam aç kaldık kesin canım etde köpeklere gidecek dedi yerken kalmadı mı birazdaha olsaydı keşke dedi ? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts