Tansu Kalafatoğlu 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat video çok teknik olmuş. İzlenmez bu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: video çok teknik olmuş. İzlenmez bu Sen yokken yapay zeka analizleri ile Sumelanin şifresini çözüyorduk 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Metin Akbal yazdı: Sen yokken yapay zeka analizleri ile Sumelanin şifresini çözüyorduk şifre: sumela neyi çözüyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: şifre: sumela neyi çözüyorsunuz AI nasıl kullanılmaz gibi falan 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Proace city aracım serviste kaldığı için yerine ikame verilen 30.000km de 2025 ev corolla eğlenceli araç. Uyarı ikaz sesleri dışında rahatsız eden bir durumu yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sürekli şehir içinde kullanmaktan motor sanki sağırlaştı gibi hissettim. Ankara istanbul yaparken yokuşlar dahil 130 altına inmedim. Cankurtaran’a tırmanırken falan 4-5 bin devirlerde sürdüm. asfalt da kötü, eskimiş. Uğultu fenaydı. Motor sesini duymadım bile. Otoyolları özelleştirecekler diye asfaltı yenilemiyorlar heralde. Sonra corolla yalıtım kötü 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sürekli şehir içinde kullanmaktan motor sanki sağırlaştı gibi hissettim. Ankara istanbul yaparken yokuşlar dahil 130 altına inmedim. Cankurtaran’a tırmanırken falan 4-5 bin devirlerde sürdüm. asfalt da kötü, eskimiş. Uğultu fenaydı. Motor sesini duymadım bile. Otoyolları özelleştirecekler diye asfaltı yenilemiyorlar heralde. Sonra corolla yalıtım kötü Bu yollar bürokratlarda kullanıyor hiç mi şikayet etmiyorlar. Kgm müdürü ağır top herhalde. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 dakika önce Yazar Paylaş 7 dakika önce Ümit Türk yazdı: Bu yollar bürokratlarda kullanıyor hiç mi şikayet etmiyorlar. Kgm müdürü ağır top herhalde. Mercedes almak yeni asfalttan daha ucuz Yorum bağlantısı
Recommended Posts