Mehmet Göktürk 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 Piyasa şu an durdu.. önümüzdeki hafta NN istifa mı eder af mı olunur göreceğiz. Ticari faizler son on günde 10 puan yükseldi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 tatile de mi çıkmayahk .... 2 ay gezme tozma vaktidir Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Piyasa şu an durdu.. önümüzdeki hafta NN istifa mı eder af mı olunur göreceğiz. Ticari faizler son on günde 10 puan yükseldi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 (düzenlendi) Mert Gülkokan yazdı: sahibinden com ile işbirliği yapılacakmış ev ilanlarına yazılan fiyat ile tapuda alım satımda evin değerine fiyat karşılaştıralacakmış arada fark varsa devle öpecekmiş ileti aklımda idi, resmi gazetede yayımlanmış, buna zamanımız gereği şunu yazmak istedim: Boş yorum... 4 Haziran 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Piyasa şu an durdu.. önümüzdeki hafta NN istifa mı eder af mı olunur göreceğiz. Ticari faizler son on günde 10 puan yükseldi İhtiyaç kredisi lazım oldu geçen bi akrabaya. Maaş bankasından baktım kapıyı 3.19 dan açıyorlar. Yuh dedik. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Emrah Altun yazdı: İhtiyaç kredisi lazım oldu geçen bi akrabaya. Maaş bankasından baktım kapıyı 3.19 dan açıyorlar. Yuh dedik. Ucuz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 geçen çok aydınlatıcı bir sokak ropörtajı izledim, rakamsız yüzdesiz saf ve yalın idi. bunu mülk e uyarladım: Haerhnagi bir zaman diliminde Hiç böyle bir cümle duyan var mı: keşke geçen sene ev almasaymışım çok pis zarardayım..... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Şükür konutta da cari açık verdik. Yurt dışından aldığımız ev ücreti, yurt dışına sattığımızı 167 milyon dolar aştı Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 saat önce Paylaş 10 saat önce geçen gün emlakçı bir komşu ile bir nedenle sohbet ettik. adam diyorki ankara'da 10 milyona kadar olan evler ile 60 70 milyon üzerindeki mülkler alınıp satılıyor arasına parası yeten bunu faize koyuyor dedi. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Doğan Arşiray yazdı: geçen gün emlakçı bir komşu ile bir nedenle sohbet ettik. adam diyorki ankara'da 10 milyona kadar olan evler ile 60 70 milyon üzerindeki mülkler alınıp satılıyor arasına parası yeten bunu faize koyuyor dedi. 2024 ekim gölbaşı tokildeki 3+1 ler 2750 idi şu an 5 milyon isteniyor 2024 aralıkta gölbaşından aldığım 4250 lik evin yan dairesi geçen hafta 6300 e satıldı 2024 aralıkta tanıdığın 9 milyona dodurga bordo modernden aldığı 4+1 ler için şu an 12.5 milyon isteniyor fıkra bu kadar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şükür konutta da cari açık verdik. Yurt dışından aldığımız ev ücreti, yurt dışına sattığımızı 167 milyon dolar aştı o hesap hatalı sonuç verir, zira masa altından geri alınan paralar var Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Gülmez yazdı: 2024 ekim gölbaşı tokildeki 3+1 ler 2750 idi şu an 5 milyon isteniyor 2024 aralıkta gölbaşından aldığım 4250 lik evin yan dairesi geçen hafta 6300 e satıldı 2024 aralıkta tanıdığın 9 milyona dodurga bordo modernden aldığı 4+1 ler için şu an 12.5 milyon isteniyor fıkra bu kadar bunlar bahçesi olmayan bir yer için çok büyük paralar. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Doğan Arşiray yazdı: bunlar bahçesi olmayan bir yer için çok büyük paralar. gölbaşında eli ayağı düzgün 1+1 ler 3.5 milyon 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) o zaman 300m2 arsaya oturan 200 m2 bahçesi olan müstakil ikinci el evin değerinin 15 20 milyon olması normal miş... bu nedir ya. 7 saat önce tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Doğan Arşiray yazdı: o zaman 300m2 arsaya oturan 200 m2 bahçesi olan müstakil ikinci el evin değerinin 15 20 milyon olması normal miş... bu nedir ya. mogan gölünün niğde otobanı tarafındaki villalar 30 milyondna başlıyor abi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce bitmişiz biz. sadece iş ve okul var diye şehire sıkışıp kalmak çok saçma bir ikilem. sanki okuyunca çocuk daha çok kazanıyorda. aklım olsaydı tembellik ettiğim 5. sınıfta babam seni çırak vereceğim otur karar ver dediğinde yorganın altında dizlerimi çekip 2 saat ağlayacağıma, sanayiye gitseydim ki zaten hergün gidiyorum ,şimdi para vermez para alırdım. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: o hesap hatalı sonuç verir, zira masa altından geri alınan paralar var düzgün sonucu olan ticaret mi var Yorum bağlantısı
Recommended Posts