İçeriğe Yönlendir

En İyi Aracı Sizler İçin Araştırdım. Konu Kapatan Araştırma Yaptım. ( En iyi Otamatik Vites) (D Segmenti Arayanlar İçeri)

Fatih Yildam

Recommended Posts

Alpay Sumer

Başlıktaki iddaa biraz fazla gelmiş..

Kime göre en iyi? Neye göre konu kapattıran?

Zevkler, tercihler, beklentiler nerde kaldı?

Tabiki kendince Güzel araç Ama bir seçenekten öte olmamalı.. Alan beğenen, seven biner.. Kimi farını sevmez kimi tipini.. bu digerlerini mükemmel kılar mı?

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Piyasada bir sürü 90 model Alman aracı var. Vag lar fordlar, Mercedes falan zibil zaten. Japonlar hakeza. İtalyanlar yine öyle. Ya tofaslar bile yollarda halen.

Bu 90-98 arası satılan PSA lar nerede?

Bu sorunun cevabı konuya baya bir açıklama getirecektir aslında. Neden 508 satışta önde değil, bunu anlamak insanların geçmiş algıları ile alakalı. Piyasa eski Mondeo Passat doluyken, o dönem satılan bunlara rakip PSA lar neden kayboldu çoğunlukla. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

psa grubunun 2016 da kullanmaya başlayan eat6 tam otomatik şanzıman gerçekten güzel eski yarı otomatikler şehir için de gerçekten konforsuz.

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Emeğiniz için teşekkür ederiz ancak. Araç beğeni işi biraz göreceli kavram. 

Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk

Peugeot un piyasada tutulmasının en büyük nedeni tasarımlarıdır,adamlar 206 modelinden beri güzel araç tasarlıyorlar,ondan gayrisi tırt tabi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran
Çağlar Bayur yazdı:

şarj lambası yanarsa haberimix olsun çözümü var

gaza çok hızlı şekilde basıp çekince (hepsi 1 saniye içinde olacak) önce devir düşüp sonra gaz yemesine de var mı hocam :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Kutluay Selçuk yazdı:

Peugeot un piyasada tutulmasının en büyük nedeni tasarımlarıdır,adamlar 206 modelinden beri güzel araç tasarlıyorlar,ondan gayrisi tırt tabi.

Bence motor şanzımandan dolayı çok satıyor. Ben tasarımını beğenmiyorum. Küçük motor, dizel motor, otomatik seçenekleri türkiyede satmak için yeterli

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Bu konuda 508 kötü arabadır diyen oldu mu? Hayır. Ben de çok beğenirim, burada yaptığım yorumlarda şu an kullandığım aracı baz almıyorum. Dünyadaki tüm varlıklar için geçerlidir ki, hiç birisi için dünyanın en güzel- en iyi ...... sı diyemeyiz. Benim için, bana göre en iyisi budur diyebiliriz ama dünyanın en iyisi diyemeyiz. Bir kişi bile "benim için değil" dediği an o şey dünyanın en iyi bişeysi olamaz.

Benim D sınıfı sıralamam İnsignia, Passat, Accord olarak gider.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Zincirkıran yazdı:

gaza çok hızlı şekilde basıp çekince (hepsi 1 saniye içinde olacak) önce devir düşüp sonra gaz yemesine de var mı hocam :)

o zaten fabrikasyon özellik

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Önder Özcan yazdı:

Bu konuda 508 kötü arabadır diyen oldu mu? Hayır. Ben de çok beğenirim, burada yaptığım yorumlarda şu an kullandığım aracı baz almıyorum. Dünyadaki tüm varlıklar için geçerlidir ki, hiç birisi için dünyanın en güzel- en iyi ...... sı diyemeyiz. Benim için, bana göre en iyisi budur diyebiliriz ama dünyanın en iyisi diyemeyiz. Bir kişi bile "benim için değil" dediği an o şey dünyanın en iyi bişeysi olamaz.

Benim D sınıfı sıralamam İnsignia, Passat, Accord olarak gider.

Deriz.

Scarlett Johansson. 

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir düzeltme yapayım.. 

Yukarıda C5 ten sonra 508 alabilirim demiştim. 

Bu bahsedilen 508 deki otomatik şanzıman auto6R yani otomatikleştirilmiş manuel ise ben sağ koltuğuna bile oturmam.. 

Manuelini alırım. 

Eat6 ise alırım. 

• Beğen 4
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev

Bahsedilen aracı bir kaç kez kullandım sevmediğim tek yanı 1-2 vites geçişleri aşırı hissettiriyordu. Ama hızlanınca köpek gibi gidiyordu.

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Ebrar Tüfek yazdı:

Başlıktaki "En iyi otomatik vites" tabiri hangi şanzıman için yazıldı acaba, orayı tam anlamadım. 1.6 dizelde tam otomatik kullanılıyormu ?

Kullanılmıyorsa auto6r olması lazım, robotize beşik gibi sallayan, onun neresi en iyi şanzıman yahu :)

Bu kasada en mantıklı iyi motor 1.6 dizel, onda da tam otomatik yok, onun harici 1.6 atmosferik var, o kasaya güçsüz kalıyor, geriye 1.6 thp tam otomatik kombinasyonu kalıyor. Onun da yakıtı hdi'a göre bayaa fazla.

Bahsedilen kasa 508'in çoğu yarı otomatik tek kavrama dediğiniz gibi ama makyajla birlikte EAT6 şanzıman da kullanıldı bu kasada.Tabi EAT6 olanların fiyatları bayağı uçuk.

Mehmet Ozyurek yazdı:

Bir düzeltme yapayım.. 

Yukarıda C5 ten sonra 508 alabilirim demiştim. 

Bu bahsedilen 508 deki otomatik şanzıman auto6R yani otomatikleştirilmiş manuel ise ben sağ koltuğuna bile oturmam.. 

Manuelini alırım. 

Eat6 ise alırım. 

Makyajlandiktan sonra EAT6 da kullanıldı abi bu kasada.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
İlkay Başaran yazdı:

Deriz.

Scarlett Johansson. 

Sıkarled'e dünyanın en güzel kadını değil diyenin alnını karışlarım ?

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

508 güzel araba mı evet güzel. Ama alır mıyım ihtimal vermiyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Macit Aliyev yazdı:

Bahsedilen aracı bir kaç kez kullandım sevmediğim tek yanı 1-2 vites geçişleri aşırı hissettiriyordu. Ama hızlanınca köpek gibi gidiyordu.

Yol boşsa evet... 

Ani hızlanmalarda sollamalarda kan ter içinde bırakır. 

Tam bir yolcu otobüsü şanzımanı.. Sakin kullanacaksın. ani yavaşlama yok, ani hızlanma yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yol boşsa evet... 

Ani hızlanmalarda sollamalarda kan ter içinde bırakır. 

Tam bir yolcu otobüsü şanzımanı.. Sakin kullanacaksın. ani yavaşlama yok, ani hızlanma yok. 

Bizim beton mikserleri man. Otomatik vites. Tork konvertörlü değiller öyle sarsıntısız vites geçişleri var ki çoğu arabada yoktur. 12 ileri zf. Otomatik debriyajlı kara şanzıman yazıyor kullanım kitabında :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
İlkay Başaran yazdı:

Bizim beton mikserleri man. Otomatik vites. Tork konvertörlü değiller öyle sarsıntısız vites geçişleri var ki çoğu arabada yoktur. 12 ileri zf. Otomatik debriyajlı kara şanzıman yazıyor kullanım kitabında :D

Ayıp etmişler ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Sakin kullanacaksın. ani yavaşlama yok, ani hızlanma yok. 

meaşa zam iyi geldi herhalde, gazlamalar felan

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ayıp etmişler ?

D modunda 1500-1100 devir arasında tutuyor devri sürekli. DX moduna alınırsa güç devrinde çalıştırıyor motoru 1500-2100. Vites büyütürken ileri atılma olmasın ve debriyajı aşındırmasın diye eksoz freni ile sonraki vitesin devrine düşürüyor motoru ve kavrama sonrası gazı açıyor. Bu arada kullanıcı tarafında araba hep tamgazda. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

meaşa zam iyi geldi herhalde, gazlamalar felan

+2,5 bize yokmuş len.. 

Alayım ben bi auto6R 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Mehmet Ozyurek yazdı:

....

Sakin kullanacaksın. ani yavaşlama yok, ani hızlanma yok. 

Ben ani yavaşlıycam!

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Önder Özcan yazdı:

Ben ani yavaşlıycam!

Yapma, fren tüpün patlar, yeniden hızlanman gerektiğinde beyinlerin sapıtır, 5 silindirin dumana boğar arkadan gelenleri. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yapma, fren tüpün patlar, yeniden hızlanman gerektiğinde beyinlerin sapıtır, 5 silindirin dumana boğar arkadan gelenleri. 

Bu saydıkların işin keyifli tarafları zaten :D  Bunlardan korksak Cebeşe binerdik :D

• Beğen 1
  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...