Furkan Bakırel 45 dakika önce Yazar Paylaş 45 dakika önce Ayna kapağını ve depo kapağını boyadım. Öncesi; Sonrası; Netice çok hoş olmadı boyalar bende boya işini beceremiyorum, zaten uygun mekanım da yok bir daha böyle bir işe kalkışmayacağım 😁😁 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 21 dakika önce Yazar Paylaş 21 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: fotolar iyi? akma mı yaptı? 5 kere boyadım abi 😁😁 ya astar silikon yapıyor ya boya silikon yapıyor en son her şey çok iyi oldu vernik atarken makineden böyle pütür pütür parçalar çıkıyor neden oluyor bilmiyorum o yüzden boya uzaktan güzel gibi yakından 10 numara değil 10/7 civarı bir de benim garaj tozuyor o yüzden de çok iyi bir iş çıkmadı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Furkan Bakırel yazdı: makineden böyle pütür pütür parçalar çıkıyor n makine? nasıl atıldı bu boya vernik? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Sprey bastırıp dene istersen akma yada pütür oluyorsa. Resimden iyi duruyor yine de Yorum bağlantısı
Recommended Posts