Furkan Bakırel 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ayna kapağını ve depo kapağını boyadım. Öncesi; Sonrası; Netice çok hoş olmadı boyalar bende boya işini beceremiyorum, zaten uygun mekanım da yok bir daha böyle bir işe kalkışmayacağım 😁😁 3 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: fotolar iyi? akma mı yaptı? 5 kere boyadım abi 😁😁 ya astar silikon yapıyor ya boya silikon yapıyor en son her şey çok iyi oldu vernik atarken makineden böyle pütür pütür parçalar çıkıyor neden oluyor bilmiyorum o yüzden boya uzaktan güzel gibi yakından 10 numara değil 10/7 civarı bir de benim garaj tozuyor o yüzden de çok iyi bir iş çıkmadı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Furkan Bakırel yazdı: makineden böyle pütür pütür parçalar çıkıyor n makine? nasıl atıldı bu boya vernik? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sprey bastırıp dene istersen akma yada pütür oluyorsa. Resimden iyi duruyor yine de Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: makine? nasıl atıldı bu boya vernik? Proter HK-827 , Proter H 2000 boya tabancaları, kuletaş 50 litre kompresör. Yüzeyi zımparalayıp astar atıyorum astar hafif pütürlü oluyor ince 1500 zımpara ardından 2000 zımpara sulu şekilde. Sonra tabancayı temizliyorum sentetik tinerle ardından boyaya %100 tiner katıyorum üç kat boya sonra tabancayı temizliyorum son kat boya hafif kuruyunca verniğe %50 sertleştirici katıp vernikliyorum ama vernik boyayı deliyor 🤣🤣 yada vernik silikon yapıyor. Kurumaya bırakıyorum üstüne kesin toz yapışıyor. Selçuk Bakış yazdı: Sprey bastırıp dene istersen akma yada pütür oluyorsa. Resimden iyi duruyor yine de Daha bulaşmam abiii Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce kompresörde su tutucu var mı? hava kaç c bu mekanda? boya vernik oranı üreticinin tavisyesi mi, vernik kaç yıldır ağzı açık bekledi vs. sprey varken bayırlıdım bu sıralamayı ben yapmaazdım çatlardım aaaaa Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kompresörde su tutucu var mı? hava kaç c bu mekanda? boya vernik oranı üreticinin tavisyesi mi, vernik kaç yıldır ağzı açık bekledi vs. sprey varken bayırlıdım bu sıralamayı ben yapmaazdım çatlardım aaaaa Su tutucu yok abi alacağım aklımda belki de bundan olabilir hava da 10 derece civarı bende sabırsızım zaten abi 🤣🤣🤣 1 saat önce tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce nem yapar borunun içi delikler ondandır zaten hava 10 ci ise ayrı sorun tabii. sprey candır bu işlerde 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Furkan Bakırel yazdı: Daha bulaşmam abiii 306 da ayna tampon boyadım iki üç defa, audide ön iki çamurluk yaptım iyiydi, Audi siyah olduğundan biraz zorladı ama ayna ve depo kapağı için iyi iş görürdü sprey Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: nem yapar borunun içi delikler ondandır zaten hava 10 ci ise ayrı sorun tabii. sprey candır bu işlerde Sprey yapsam daha karlı olacaktı ama olan oldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts