İçeriğe Yönlendir

Kokoreç Yer Misiniz?


Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)

Göz görmeyince gönül katlanıyordu. Artık ağzıma sürmem. Adam temiz diye anlattı. Bu temizse diğerlerini düşünemiyorum. 
 

 

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

2 defa yemiştim, ikincisi çok kısa süre önceydi ama galiba son olacak :)

Yorum bağlantısı
Ali Gök

videoyu izlemedim gerek duymuyorum şuan hanım nörüyon demese her akşam 1 tam ekmek gömer geçerim :D 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

davet ise kabul, 2 yarım , yarımlar arası 12 adet midye gömerim bilgine, 2 ayran bi de su

  • Beğen 4
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Videoyu izlemedim. izlemeyecegim 😬 Kokorrec sevgimiz engellenemez 😂

ozellikle deniz ürünlerinde; Midye, ahtapot, karides vs vs.. cok severim.. 🥰  insanlık dışı bir sevgiyle yerim .. ama sakatatta kelle paçayı görmeye tahammülüm bile olmuyor..

  • Beğen 5
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar

Rakı içilmiş gecenin sonuna doğru içi duble bir yarım gömerim. Bugüne kadar ayık kafayla hiç yemedim zaten. Videoyu izlemeye gerek duymadım benim yediğim yerin sahibi arkadaşım beraber yiyoruz pislik yedirecek hali yok :)

Çağlar Bayur yazdı:

2 yarım

Kısmet olur bigün tanışırsak ikramımız olur hocam :)

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Arkadaşlar videoyu izleyin. Ben ortamın pisliğinden bahsetmiyorum. Adam birkaç kere bağırsak içini yıkıyor. Dışkı rengi su akıyor. En son sarıyor çubuğa. Sarımdan sonra ucundan yine dışkı renginde su akıyor. Ve o akan dışkı sularıyla aynı ortamda sarılıyor. Her yer dışkı yani :) 

Sadece 11.10’a bakmanız yeterli aslında 😁😁

  • Beğen 1
  • Beğenme 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ

Piyasada satılan kokoreçlerin yapımında kullanılan bağırsaklar çoğunlukla İspanya'dan ameliyat ipliği hammaddesi olarak ithal ediliyormuş. Geldiği yerde gıda maddesi olarak işlenmiyor yani.  

  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Aslan avını öldürdüğü vakit ilk başta besin değeri açısından en besleyici kısım olan sakatat ve bağırsakları yer daha sonra karkas ete geçermiş. Ancak yağ oranı fazla olduğundan kokoreç için sağlam mide gerekiyor onun yerine çulluk, kar kekliği, bıldırcın, dağ tavşanı, yaban ördeği gibi av hayvanlarını tercih ederim. Av eti gibi lezzetlisi yoktur.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hiç yemedim.. 

Hatta hiç bir sakadatı yemedim. 

Yemeyi de düşünmüyorum. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Lö şato briyan yemedimmiydi uyuyamam.

Dışkı dediğimiz ot işte :crazy:

biz kendimiz yapardık. Süper olurdu.

Dışkı dediğimiz ne ki önceden ottu. Ottan önce ölmüş bir kedi, kediden önce kuş, kuştan önce sinek. Sinekten önce yine ölmüş bir hayvan olabilir. Büyük patlamaya kadar sarabilirim geriye. Aynı atomları kullanıp duruyoruz işte. Sadece dizilimi farklı. 

Hepimiz ölecez

  • Beğen 6
  • Mutlu 4
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

el artıyor, her tür portakallı ördek daveti kabulüm


yaa bi ara ne güzeldi pekin ördeği kg migros’ta 25 liraydı. Ballı portakallı ördek… daha iyisi yok…

İlkay Başaran yazdı:

Hepimiz ölecez


ölerek bir yere varamazs… 

  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Hatta hiç bir sakadatı yemedim. 

lokantada pide yemedin mi hiç? içinde neler vardı eskiden , şimdi olmaz zira etten pahalı

  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Valla Ankara Gülverende çinçinde mamakta en pis tezgahlarında yıllarca kokoreç yedim.Cebeci Dörtyolda işkembe içmediğin köhne yer kalmamıştır.

Sakadat ince çizgimdir ama Maraşta bulamıyorum..Olsa da çok temiz yapıyorlar heralde tadı yok..

  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Zincir marketlerde Ankaralı bir firmanın pişmemiş dondurulmuş kokorecini alıp evde kendim yapıyorum mükemmel ötesi. Dondurucudan eksik etmem.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık

Videoyu izlerken çıkmam gerekti. Tekrar açamadım. Kaldırmışlar sanırım. Yorumlarda döşemişlerdi resmen. Bu iş böyle yapılmaz yapılamaz. Sakatatın her türlüsünü yedim billur hariç. Çok severim. 

İçine az miktar su koyup temizlenmezki. Çok aşaması var bu işin. Karbonatı, kaynatması, defalarca yıkaması vs. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mehmet Ozyurek yazdı:

Hiç yemedim.. 

Hatta hiç bir sakadatı yemedim. 

Yemeyi de düşünmüyorum. 

Sen yaşamamışsın..

 

20 sene yemedim..sonra bu kadar insan yanılıyor olamaz dedim şampiyona gittim. yedim. o ney..mükemmel...

 

Bunu acilen çözmeliyiz..

 

Ancak, izmir usulü olanları ve amatör yerlerde olanları sevmiyorum. Hemen belli ediyor. Şampiyon usulü olan olacak. bol baharatlı yarım ekmek . yahut çeyrek ekmek 4 tane.

Nedenini bilmediğim bir sebeple çok fazla yiyebiliyorum. Uzaktan baksan adamın mide delik dersin. 

  • Beğen 10
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Arkadaşlar videoyu izleyin. Ben ortamın pisliğinden bahsetmiyorum. Adam birkaç kere bağırsak içini yıkıyor. Dışkı rengi su akıyor. En son sarıyor çubuğa. Sarımdan sonra ucundan yine dışkı renginde su akıyor. Ve o akan dışkı sularıyla aynı ortamda sarılıyor. Her yer dışkı yani :) 

Sadece 11.10’a bakmanız yeterli aslında 😁😁

Tadı oradan geliyor. 

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Ne zaman düşüyoruz kokoreçe? Yenmez mi ya. Video kaldırılmış, izlesem de birşey değişmezdi. Marjinal örnekler örnek olmaz.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

Geçen kurbanda kuzunun barsağından kokoreç hazırladım. Ancak temizlerken gördüm ki yıkadıkça barsak eriyor. Bu nedenle piyasada yapılanların fazla yıkandığını sanmıyorum. Zaten satıcılar da sarmakla temizlemekle uğraşmıyor. Bunların imalathaneleri var, oralardan hazır alınıyor. Ankarada ulusta salim baba kokoreç var. Şiş veya dilimli vakumlu ambalajda satıyor, alıp evde yapıyorum, çok lezzetli oluyor. Çoğu kokoreççi de buradan alıyor.  Ankaradaki arkadaşlara tavsiye ederim. 

 

Kokoreç forum toplantısı için iyi etkinlik olur👍

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Erhan Doruk yazdı:

Geçen kurbanda kuzunun barsağından kokoreç hazırladım. Ancak temizlerken gördüm ki yıkadıkça barsak eriyor. Bu nedenle piyasada yapılanların fazla yıkandığını sanmıyorum. Zaten satıcılar da sarmakla temizlemekle uğraşmıyor. Bunların imalathaneleri var, oralardan hazır alınıyor. Ankarada ulusta salim baba kokoreç var. Şiş veya dilimli vakumlu ambalajda satıyor, alıp evde yapıyorum, çok lezzetli oluyor. Çoğu kokoreççi de buradan alıyor.  Ankaradaki arkadaşlara tavsiye ederim. 

 

Kokoreç forum toplantısı için iyi etkinlik olur👍

1 tüm şiş alıp ızgarada pişirelim. Ne zaman yakıyoruz ateşi? 😃

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...