İçeriğe Yönlendir

Fiat Fiorino H4 farına mercekli xenon

Murat Batmaz

Recommended Posts

Zafer B.

Arkadaşlar ampüller çok sarı yanıyor.Şlk açtığımda tam istediğim beyazlık var ama bir süre sonra sararıyor hatta bazı halojenli arabalar ile yanyana durduğumda hiç fark yok neredeyse,kullandıkça sararacakmı yoksa ?

philips 85122+ model ampüller.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Arkadaşlar ampüller çok sarı yanıyor.Şlk açtığımda tam istediğim beyazlık var ama bir süre sonra sararıyor hatta bazı halojenli arabalar ile yanyana durduğumda hiç fark yok neredeyse,kullandıkça sararacakmı yoksa ?

philips 85122+ model ampüller.

Bir yanlışlık olmasın...

Hiç bir halojenden bu ampulün rengini almak mümkün değil..

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Ampullerin yeniyse zamanla beyazlaşacaktır. Philips ampullerde böyle bir renk değişimi olayı var.

Yorum bağlantısı
Zafer B.
(düzenlendi)

Merhabalar,

Sayın Özyürek,

tabiki holajen ile birebir aynı değil farklı,fakat sarımsı renk daha hakim,hatta uzunlarda dahada da bir sarı yanıyor,trafikde araçların arkasına yaklaştığım zaman ton farkı belli oluyor beyazımsı sarımtırak (nasıl bir renk tonu oldu bu şimdi? :D ) araçların üzerine düşen bitiş çizgisndeki morluklar süper ama.

Sevgili Selçuk,

farları ilk açtığımda beyaz renk tamıtamına istediğim renk tonu :D fakat bir süre sonra sararmaya başlıyor zamanla sararacak gibi geliyor bana , ama sen beyazlaşırmı diyorsun ? :)

Buradaki deki ampül nasıl ?

ve Buradaki nasıl ?

tarihinde Zafer B. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sercan Keklik

Zafer bey ampüller sıfırsa olay çok normal :D aynısını bende yaşadım sonra beyazlaştı.. Şu an 85122+ kullanıyorum epey kullandıktan sonra beyazladı ve şu an beyaz.

Yorum bağlantısı
Zafer B.
(düzenlendi)

Evet ampüller sıfır, o zaman biraz gündüz yakalım farları da pişsin ampüller :D

tarihinde Zafer B. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Numan Yıldırım1679652590

Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere bi kaç sorum olacak.

1. Fiorinoya uygulanırmı demiyorum araştırdım uygulanıyor :blush:

2.Bi-xenon fara cevrildiğinde yikseklik ayarı calışıyormu.

3.Arabanın orjinal farına uygulamak istemiyorum yan sanayi far almak istiyorum ne kadar'a maal olur bana cifti.

4.Farı nasıl acıp nasıl kapatırım en önemli olanı :)

5.Mercek takıldığında yamuk gösterme gibi bir problem yaşanırmı.

Konuya cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.

Bu işle ilgilenen arkadaşlar forumda cok bana hem far içi boyama ve angelli bi-xenon farın fiyatı ne olur.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere bi kaç sorum olacak.

1. Fiorinoya uygulanırmı demiyorum araştırdım uygulanıyor :blush:

2.Bi-xenon fara cevrildiğinde yikseklik ayarı calışıyormu.

3.Arabanın orjinal farına uygulamak istemiyorum yan sanayi far almak istiyorum ne kadar'a maal olur bana cifti.

4.Farı nasıl acıp nasıl kapatırım en önemli olanı :)

5.Mercek takıldığında yamuk gösterme gibi bir problem yaşanırmı.

Konuya cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.

Bu işle ilgilenen arkadaşlar forumda cok bana hem far içi boyama ve angelli bi-xenon farın fiyatı ne olur.

Mercek montajından bahsediliyor galiba...

1- Merceğin sığdığı her fara takılabilir..

2- Bir çok uygulamada çalışıyor... Mercek montajı yapan kişinin becerisine bağlı.. Benimkiler çalışıyordu..

3- Doğru karar... Fiyatını bilmiyorum...

4- Far anormal bir far değilse, 180 derece fırında 7-8 dakika beklemesi yeterli olacaktır...

5- Mercek montajı yapan kişinin becerisine bağlı..

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Kendin yapmayı düşünüyosun anladığım kadarıyla. Bu konuyu ve diğer benzer konuları ne kadar fazla okursan o kadar fazla detay öğrenirsin.

Yorum bağlantısı
Numan Yıldırım1679652590

Kendim yapıcam diye bir şart yok aslında hangisi daha uygun ve kaliteli oluyor onu öğrenmeye çalışıyorum. Kendi yapmamla bu işin piri biri yapması illa fark eder.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

H4 farın var, reflektörü büyük gibi görünüyor. Montajın zor olacağını sanmıyorum. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler :blush: Farı açma, merceğin konumlanması vs. aşamalarda zaten yardımcı olacağız.

Yorum bağlantısı
Numan Yıldırım1679652590

evet acaba cıkma 2010 fiorino farı bulabilirmiyim yada orjinal farınamı yapayım. Cıkma bir şey bulabilirsem ve ya yan sanayi fiyatı ne kadar olur tahmini?

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Servisten ya da parçacılardan yeni fiyatını öğrenir misin önce.

Yorum bağlantısı
Numan Yıldırım1679652590

Yakın bi zaman içinde servise gideceğim o zaman bakalım işime gelirse bi çift far alırım :)

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
  • 2 yıl sonra...
Mahmut Akbulut

H7 ve H4 tabanlı farlara uygulanan montajı basit ama işe yaramayan bir mercektir.Kesinlikle tavsiye etmiyoruz yapan arkadaşlar var sonuç tam bir hayal kırıklığı...

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

İlgili konuyla birleştirildi.Yeni konu açmadan önce forumda arama yaparak ilgili konuya devam ediniz.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Ercan Dörtköşe

Selamın aleykum abiler sıze bısey danısmak ıstıyorum elımde audı a4 cıkma hella bı xenon mercek var bunu fiat fiorına araca takmak ıstıyorum kısalar yanıyo ama farlar kapalıyken sellektorde lamba ve perdesi nasıl calısıcak

Yorum bağlantısı
Uğur Gümüş
(düzenlendi)

ercan bide şöyle birşey var h4 ampül kısalar yanıyor uzunlara geçtiğinde ise kısaların elektriğini kesiyor buna Nasıl bi sistem olacak merak ediyorum

tarihinde Uğur Gümüş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...