Onur Koç 12 Ocak 2013 Yazar Paylaş 12 Ocak 2013 Bi-xenon ve DRL hezimetinden sonra bu sana iyi gelmiş Onur devamını bekliyoruz Uygulamaları daha ayrıntılı paylaşırsan bundan faydalanacak kişi sayısı da o kadar artacaktır Ayrıntılı paylaşmaya çok dikkat edicem.Dediğiniz gibi belki yapmak isteyen kişiler bundan faydalanabilsin. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Benim araçta arka cam sileceği geri vitese taktığımda otomatik çalışıyor bu durumda ben Ford a teşekkür etmeliyim Ön silecekler çalıştığı durumda geri vitese arac takılırsa arka silecekte çalışıyor.Ama eğer ön silecek çalışmıyor geri vitese arac takıldı arka silecekte çalışmıyor.Yağmur yağmadığında da çalışıyor yani ? Yorum bağlantısı
Onur Koç 13 Ocak 2013 Yazar Paylaş 13 Ocak 2013 Yağmur yağmadığında da çalışıyor yani ?Ön silecek ve geri vites akım göndermezse arka silecekte çalışmıyor.(İstenildiği taktirde elde çalışır hale getirilebiliniyor(Silecek zamanlama kolundan)Ön silecek yavaş konumunda çalışıyorken geri vitese arac takılırsa arka silecekte otomatik çalışıyor.Geri vitesten çıkarılınca silecek park konumuna geliyor ve duruyor.Hava güneşli geri vitese taktığımızda arka silecek otomatik devreye girmiyor.Çünkü ön silecekler yavaş konumda aktif değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Ön silecekler çalıştığı durumda geri vitese arac takılırsa arka silecekte çalışıyor.Ama eğer ön silecek çalışmıyor geri vitese arac takıldı arka silecekte çalışmıyor.Çok güzel olmuş.. olması gereken de bu zaten... Yorum bağlantısı
Onur Koç 14 Ocak 2013 Yazar Paylaş 14 Ocak 2013 Çok güzel olmuş.. olması gereken de bu zaten...Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Onur Koç 24 Ocak 2013 Yazar Paylaş 24 Ocak 2013 (düzenlendi) Otomatik Far Sensörü montajından kareler;Test yaparken çıkan amatörce videosu; 24 Ocak 2013 tarihinde Onur Koç tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Ellerine sağlık kendini ispat etme çabaların meyvelerini vermeye başladı azimli ve hırslısın tebrik ediyorum kardeşim yapılan uygulama ve işçilik kimilerine amatörce gelebilir ama bizim için en kaba tabir ile hatice değil netice önemli 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Güzel , tünellerde daha çok işe yarar, ışığı gördüğü an mı farı kapatacak ? Yorum bağlantısı
Onur Koç 24 Ocak 2013 Yazar Paylaş 24 Ocak 2013 (düzenlendi) Güzel , tünellerde daha çok işe yarar, ışığı gördüğü an mı farı kapatacak ?Işığı gördükten sonra rölelerden kapama sesi geliyor ve yanılmıyorsam 10 sn sonra kısalar sönüyor parklarda kısalar kapandıktan sonra 3 geçince kapanıyor.Ellerine sağlık kendini ispat etme çabaların meyvelerini vermeye başladı azimli ve hırslısın tebrik ediyorum kardeşim yapılan uygulama ve işçilik kimilerine amatörce gelebilir ama bizim için en kaba tabir ile hatice değil netice önemli Teşekkür ederim abi farklı uygulamalar var gün geçtikçe vakit buldukça paylaşıcam. 24 Ocak 2013 tarihinde Onur Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Koç 24 Ocak 2013 Yazar Paylaş 24 Ocak 2013 Otomatik far sensörü devresi karanlık bir ortamda kontağın ilk kademesinde direk aktif oluyor.Geçikme devresi internette bulamadım.Yaklaşık 10 sn geçiktirmesi benim için yeterli olacaktır.Çünkü test ışıklarının sönmesi marşa basmam aşağı yukarı bu süreye ulaşıyordur.Şema bulabilen burada paylaşabilir mi?Marş esnasında yük binmesini istemiyorum.İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 http://sanel.com.tr/cok-amacli-roleler.htm 1 Yorum bağlantısı
Onur Koç 11 Şubat 2013 Yazar Paylaş 11 Şubat 2013 Anannem rahatsızlandı Uzunköprüye gitmek zorunda kaldım.Dün akşam gece 1 sularında İstanbul'a geldim.Sabah erkenden okula gittim.Geldiğim gibi otoban sinyali montajını yaptım.Montaj esnasında foto çekmek istedim fakat karanlıkta montaj yapınca bir türlü olmadı.Videoyu ekliyorum.İyi seyirler. Yorum bağlantısı
Vural Dumlu 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Çok kullanışlı bir sinyal. Hayırlı olsun 11 Şubat 2013 tarihinde Vural Dumlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Koç 16 Şubat 2013 Yazar Paylaş 16 Şubat 2013 Şimdi internette Renault'un geliştirdiği bir sistem dikkatımı çekti.Bu sistemi her araca kurabilir miyiz?Tahminimce bir adet night vision kamera robot yaparken kullandığımız çizgi izleyen sensörden iki adet bir adet buzzers bir adet lcd ve en zor kısmı kamera ve sensörlerden gelen verileri yorumlayabilecek bir beyin...Bunu yapan veya yapabilen birileri var mi forumda fikir edinmem acısından uygulamasının videosunu ve görsellerini görmek isterim.Maliyeti uygun olursa düşünülebilinecek bir uygulama aslında şu kameralar iş yaparsa maliyeti yüksek olmaz diye düşünüyorum.http://www.ebay.com/itm/OEM-Car-reversing-Nailed-front-rear-Mirror-view-480TVLs-170-Camera-Night-vision-/261142615543?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ccd5015f7veya bu http://www.ebay.com/itm/Sony-CCD-700TVL-CCTV-Surveillance-Outdoor-Night-Vision-Car-Camera-H01T-/110855694658?pt=US_Security_Cameras&hash=item19cf83a942Lafı uzatmadan video linkini ekliyorum.Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Onur kardeşim bu çok kompleks bir yapı 2 tane gece görüş kamerası ile olacak bir şey değil malesef,keşke yapılabilse ve bunu sen yapabilsen ama işin içinde sadece kamera yok,lazer izleme sensörleri sürekli stabil çalışan ve defalarca hesaplama yapan bir işlemciye ihtiyacın olacak -ki bu saydıklarıma olumsuz hava koşullarını da eklemem lazım bence araç için daha faydalı olabilecek başka uygulamalar üzerinde çalışmak hem zaman hem para tasarrufu sağlayacaktır.... Yorum bağlantısı
Onur Koç 16 Şubat 2013 Yazar Paylaş 16 Şubat 2013 Onur kardeşim bu çok kompleks bir yapı 2 tane gece görüş kamerası ile olacak bir şey değil malesef,keşke yapılabilse ve bunu sen yapabilsen ama işin içinde sadece kamera yok,lazer izleme sensörleri sürekli stabil çalışan ve defalarca hesaplama yapan bir işlemciye ihtiyacın olacak -ki bu saydıklarıma olumsuz hava koşullarını da eklemem lazım bence araç için daha faydalı olabilecek başka uygulamalar üzerinde çalışmak hem zaman hem para tasarrufu sağlayacaktır.... Aslında yapılması basit olsaydı faydalı olacağını düşünüyorum.Fakat dediğiniz gibi lazer izleme sensörleri varsa uygulamayı yapmam imkansız hale gelir.Biraz araştırma yapıyım basit faydalı hangi uygulamayı yapabilirim diye araştırıcam.Kapı iç ceplerini bende ledledim.Fakat araba üzerinde kablo bağlantılarını yapmadım.Yapınca paylaşıcam.Güzel olduğunu düşünüyorum.Yalnız buralarda 2 pinli fiş bulamıyorum.Karaköyde bulma imkanım var mi?Makaron kullanmak istemiyorum.Kapı döşemesini sökerken sürekli makaronu söküp yenisini yapmak yerine fişi sök tak daha mantıklı olacağını düşünüyorum.Hemde biraz daha orj yakın olur diye düşünüyorum.İyi günler dilerim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Valeo'nun geliştirdiği bir sistem bu. Benzerini yapmaya çalışmak sıyırmaya neden olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Böyle bir şey yapsam, benimki heralde çok biplerdi Yorum bağlantısı
Onur Koç 19 Şubat 2013 Yazar Paylaş 19 Şubat 2013 Böyle bir şey yapsam, benimki heralde çok biplerdi Babam kullanırken bu sistemin susucağını zannetmiyorum İşin espirisi ama gerekli bir sistem perşembe hocamla bunu konuşucam bakalım sistem hakkında nasıl bir bilgi vericek Valeo'nun geliştirdiği bir sistem bu. Benzerini yapmaya çalışmak sıyırmaya neden olabilir Bakalım hayırlısı diyelim Yorum bağlantısı
Onur Koç 3 Mart 2013 Yazar Paylaş 3 Mart 2013 (düzenlendi) Elimden geldiğince bişeyler yapmayı deniyorum.Yaptığım işlem kapı kolu aydınlatması ve cam butonunun kapıya taşınması... Far yıkama için depo satın aldım.Depom geldi çift motor için uygun hale getirdim. 3 Mart 2013 tarihinde Onur Koç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Eski yeri nereydi.. vitesin oralar mı... ?Bence güzel olmuş.. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Bence de çok kullanışlı olmuş eline sağlık Yorum bağlantısı
Onur Koç 4 Mart 2013 Yazar Paylaş 4 Mart 2013 El freninin yanında kalıyor.Aracı kullanırken aşağıda kaldığı için sorun oluşturuyordu.Beğendiğinize sevindim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Güzel işler çıkmış. Maşallah.Cam düğmeleri çok iyi olmuş. Eski yerleri çok kullanışsız. Hele birde kolçak varsa, puff.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts