Fatih Keskin 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İki gündür can sıkıntısından araca daldım Tavanda su izleri vardı Sanroof dan mı tavan cıtalarından mı diye araştırmaya başlamak için tavan döşemesini söktüm tabi tavanı sökmek için yanlarında bir kısmını sökmek gerekti bende komple söktüm dağıttım dün Araştırmalar sonradi bagaj elektrik bağlantı soketinden geldiğini tespit ettim Sanroof ve tahliye kanallarında sorun gözükmüyor. Su gelen soketi silikonla izole ettim artık oradan su gelemeyecek bu karad aracı dağıttıkları sonra temizlemek şart oldu Bagaji daha önce temizlemiştim ancak yan bakalitleri sökmemiştim onlarıda söktüm güzel bir temizlik yatım bu kadar sökünce arka koltuklarıda söküp tabanı temizledim dışarı aldığım tavan döşemesini hafif nemli bezle ıslanmadan izleri temizledim. Bu günde montajı yaptım ve topladım aracı Parça arttı mı diye lütfen sormayınız birkaç parça artırmış olabilirim Emeklilik bana göre değil boş kalınca arabaya sarıyorum biraz daha işe girmezsem motoru falan dalabilirim biri beni durdursun kolay gelsin perşembe cuma izinliydim focus 1 in rölanti motor ve hava akış metre temizliğini yaptım bujileri değiştirdim ama bingo 1 silindirdeki buji sökülmedi sonrası tekleme ve arıza ışığı yakması sabah sanayi de sktük sonra kafam attı kabloları değiştirdim değişen bişey olmadı bobin de değişince herşet tamamalandı. Sabah ark buluşmaya giderken bi baktım klima soğutmuyor doğru sanayiye gaz tamamlandı şimdilik her şey iyi hafta sonu tavan ve kaputtaki yanıkları temizlemeyi düşünüyorum emeklilik zor kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Temmuz Yazar Paylaş 14 Temmuz Fatih Keskin yazdı: kolay gelsin perşembe cuma izinliydim focus 1 in rölanti motor ve hava akış metre temizliğini yaptım bujileri değiştirdim ama bingo 1 silindirdeki buji sökülmedi sonrası tekleme ve arıza ışığı yakması sabah sanayi de sktük sonra kafam attı kabloları değiştirdim değişen bişey olmadı bobin de değişince herşet tamamalandı. Sabah ark buluşmaya giderken bi baktım klima soğutmuyor doğru sanayiye gaz tamamlandı şimdilik her şey iyi hafta sonu tavan ve kaputtaki yanıkları temizlemeyi düşünüyorum emeklilik zor kardeşim Tavanı çok ıslatma sakın sonra sarkma yapar Yorum bağlantısı
Recommended Posts