Oğuzkan Işık 3 Mart Paylaş 3 Mart Çağlar Bayur yazdı: bu mazot dengeleri bozdu hep Alışırız buna da 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart (düzenlendi) Sarı site ilan bitti İlan süresi bitti Kırmızı sitede ilan devam ilan no 37848301 https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-kia-sportage-2-0-dsl/sahibinden-kia-sportage-2-0-dsl-2009-model-siyah/37848301 çok fazla talep gelmedi nedense Artık satılması lazım 17 Mart tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mart Paylaş 18 Mart Abi koltuktaki yırtığı halledebilsen sanırım daha çok rağbet görür 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Emre Şimşek yazdı: Abi koltuktaki yırtığı halledebilsen sanırım daha çok rağbet görür yani koltuk yüzünden mi diyorsun Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yani koltuk yüzünden mi diyorsun Valla abi millet çok garip, 25 yaşındaki arabaya boya soruyor. Hem ucuz alayım hem de kız gibi olsun istiyor. Ne kadar güzel görünürse o kadar iyi 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart Paylaş 18 Mart (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yani koltuk yüzünden mi diyorsun Millet yakıtından çekindiği için pek yanaşmıyor muhtemelen 18 Mart tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Mart Paylaş 18 Mart 2. elde piyasa çok durgun videoları görüyorum. Yakıt fiyatları da son dönemde çok yükseldi ve nerede duracağı da belirsiz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Emre Şimşek yazdı: Valla abi millet çok garip, 25 yaşındaki arabaya boya soruyor. Hem ucuz alayım hem de kız gibi olsun istiyor. Ne kadar güzel görünürse o kadar iyi gidip 2000 tl lik bir kılıf taksam daha memnun olurlar herhalde değeri artar muhtemelen Oğuzkan Işık yazdı: Millet yakıtından çekindiği için oek yanaşmıyor muhtemelen napak elenktrik motorumu takak Köksal Yılmaz yazdı: 2. elde piyasa çok durgun videoları görüyorum. Yakıt fiyatları da son dönemde çok yükseldi ve nerede duracağı da belirsiz. benimi buldu Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: gidip 2000 tl lik bir kılıf taksam daha memnun olurlar herhalde değeri artar muhtemelen napak elenktrik motorumu takak benimi buldu Sakin ol abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Sakin ol abi yok ben ceyeran motoru takacam 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yok ben ceyeran motoru takacam Hazır ceyeran motorlusu olan birine takas teklif etsen ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart Paylaş 18 Mart Bunun yakıtını ben dert etmemde yaşı km nedeniyle çekiniyor insan Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Hazır ceyeran motorlusu olan birine takas teklif etsen ? yok be abicim benim yakıt ile sıkıntım yok satarken millet alsın diye takayımı diye şey etmiştim. benim derdim ceyranlıya geçmek değil. ev kentsel dönüşümde ona ödeme yapmam lazım Ali Darbaz yazdı: Bunun yakıtını ben dert etmemde yaşı km nedeniyle çekiniyor insan yakıtı dert edilecek gibi değil ben ekonomik kullanıyorum sen de daha da ekonomik olabilir çekinilecek bir şey yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: gidip 2000 tl lik bir kılıf taksam değeri 10 bin düşer 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart ● 2025 yılı Aralık ayında 2. el otomobil ve hafif ticari araç pazarında ilan adetleri geçen yılın aynı dönemine göre %14,8 %15,8 oranında artarak (▲ ) 496.986 adet olarak gerçekleşti. 2025 yılı Aralık ayında 2. el otomobil ilan adetleri, geçen yıl aynı döneme göre %16 oranında artarak (▲ ) 407.233 adet, hafif ticari araç ilan adetleri %14,8 oranında artarak (▲ ) 89.753 adet oldu. Köksal Yılmaz yazdı: 2. elde piyasa çok durgun videoları görüyorum. ah o yutbrlar neler neler derler, tıklanma başına da para kaznıyorlar ya . odmd verileri artış var diyor ama artık duydum, hiseetim, berber dedi ler daha çok revaçta 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Mart Yazar Paylaş 21 Mart Tekrar ilanda https://shbd.io/s/84TF3Mmz Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Mart Paylaş 21 Mart Hayırlı olsun, ben de düşünüyorum satmayı ama piyasa hareketli değildir diye düşünüyorum. Var mı arayan soran? Ben de bir yıkatıp ilana koyayım olmadı Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Mart Paylaş 21 Mart Piyasanın çok durgun olduğunu söylüyorlar. Hayırlısı olsun. Bizim millet bayram öncesi araba almayı sever. Çok azı bayram sonrasına kalır. Kurban öncesini kollamak lazım:) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Mart Yazar Paylaş 21 Mart Murat Sürmeli yazdı: Hayırlı olsun, ben de düşünüyorum satmayı ama piyasa hareketli değildir diye düşünüyorum. Var mı arayan soran? Ben de bir yıkatıp ilana koyayım olmadı önceki ilanda arayan soran olmadı bunda bir iki mesaj geldi ama ölücüler (650 teklif geldi o kadar parası varmış) Emre Şimşek yazdı: Piyasanın çok durgun olduğunu söylüyorlar. Hayırlısı olsun. Bizim millet bayram öncesi araba almayı sever. Çok azı bayram sonrasına kalır. Kurban öncesini kollamak lazım:) nasip bakalım bayram öncesi gitmedi kurbana kadar bekleyemem acil satmam lazım Çağlar Bayur yazdı: yıllardır derler öyle, ama alırken nedense.... nasipse çıkar birisi inşallah 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Mart Paylaş 21 Mart Hayırlı satışlar. Mutlaka bir alıcı çıkacaktır. Zamanla nasip. Bende sorentoda çok bekledim. Aciliyet sebebiyle karı düşünmedim bile. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts