Mehmet Göktürk 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Ali Darbaz yazdı: Ben diyetteyim fazla bir şey yiyemiyorum. Tamam işte bi tane manometre alalım. ben klasik tercih ederim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 50 gr olan toplam ürün mü Sanırım taksimde bir kere sorma gafletinde bulunmuştum sonra aşağıda martılara atılan simitleri yakalamaya çalışmıştık 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ocak Paylaş 12 Ocak @Ali Darbaz 10 numara alet. Yıllardır kullanırım. https://share.temu.com/k5AKgk0oSWB Oğuzkan Işık yazdı: Nerde yiyorsun emmi sen dönerleri ? Link ekledim bak. Mis gibi alet. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: @Ali Darbaz 10 numara alet. Yıllardır kullanırım. https://share.temu.com/k5AKgk0oSWB Link ekledim bak. Mis gibi alet. Döner linki diye girdim Çift çizgi derse lastik patlak mı oluyor https://www.trendyol.com/wert/2661-metal-lastik-basinc-olcer-p-61942912 Bu daha analog Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Döner linki diye girdim Bende Yorum bağlantısı
Metin Mankal 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Metin Akbal yazdı: Bence Martı döner salonudur 😁 Martı döner en iyisi bence.. Gezen tavuk gibi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Metin Mankal yazdı: Martı döner en iyisi bence.. Gezen tavuk gibi. Uçan martı eti lezzetlidir. Öyle konan martiyi sevmem Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Cihat Küçükay yazdı: jagdverband44 nedir? Direncin markası mı Nazi Almanyasında Üçüncü Reich Korumak için Adolf Galand tarafından kurulmuş, alman savaş as pilotlarından oluşan avcı birliği. En yüksek skorlu tecrubeli emektar as pilotlar bu filoda Me262 kullanırdı. Benimde yaşlı emektar Cruze ve C3 için bu benzetmeyi kullandım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Ali Darbaz yazdı: Nazi Almanyasında Üçüncü Reich Korumak için Adolf Galand tarafından kurulmuş, alman savaş as pilotlarından oluşan avcı birliği. En yüksek skorlu tecrubeli emektar as pilotlar bu filoda Me262 kullanırdı. Benimde yaşlı emektar Cruze ve C3 için bu benzetmeyi kullandım. almanyada olsan içeri tıkarlardı, merkel ne dedi: biz o hatayı 1 defa yaptık, 1 daha yapmayız Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: almanyada olsan içeri tıkarlardı, merkel ne dedi: biz o hatayı 1 defa yaptık, 1 daha yapmayız Ben ne demişimki, isim kökü açıklaması yaptım. Bende bunun bir kaç tane kitabı var. Adolf Galand sevdiğimiz bir abimizdir. Savaştan sonra Nato teknik danışmanlık yapıp, A10 ucağının geliştirilmesinden çalıştı 13 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Ali Darbaz yazdı: isim kökü ismini anmak dahi yasak okullarda, küfrederken bile Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Çağlar Bayur yazdı: ismini anmak dahi yasak okullarda, küfrederken bile Birinci Dünya Savaşı’nda 18 milyon askerimizin ölümmesine sebep olup 2026 yılında halen bizi Avrupa Birliği’nin kapısında süründüren bir ülkeden bahsediyoruz. Almanya benim için 1945 ile bitmiştir. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 13 Ocak Paylaş 13 Ocak (düzenlendi) Almanya da buna çok üzülmüştür... Benim için de Davos bitmiştir. Bir daha da gitmem. 13 Ocak tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Ali Darbaz yazdı: halen bizi Avrupa Birliği’nin kapısında süründüren sürünme yok? 2021 den beri resmen ab ye komşu ülke statüsü aldık. o konu kapandı, bizim haberimiz olmadı o ayrı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Çağlar Bayur yazdı: sürünme yok? 2021 den beri resmen ab ye komşu ülke statüsü aldık. o konu kapandı, bizim haberimiz olmadı o ayrı Valla Klaus Faber gibi adamlar kalmadı Almanya'da. O yuzden Olası bir nato dağılırsa , başka ülkelere yamanmak zorunda kalcak. Fransa olur, Polonya olur çok uc bir seçenek Türkiye olur orasını bilemem. Ama Wehrmacht eski ordu değil. Daha geçen gün Atlantik devriyesi esnasında tüm Krigsmarine muhriplerini Çin destroyerleri elektronik karıştırma yaparak 5 saat boyunca sesizliğe boğmuşlar. Aynı devriyedeki 3 gemi ile mors alfabesi ile konuştukları skandalı ortaya çıktı. Tabi bunlar tvlerde haberlerde pek verilmiyor. Klaus Faber papağan filosunda görevi Münih havalimanını korumak iken, arkadaşlarının istediği viski kasalarını taşımak için petrolü olmayan Almanyada Fw190 D11 uçağı ile kurye uçuşu yapıyordu. O sırada 2 tane Amerikan p47 ucağını görüp düşürdü. Ama disiplinsizliği ve yakıt kıtlığında alkol taşımak için savaş ucağını kullandığı için birazda kulağı çekilmişti. Fw190 D10 o zamanının f35 ucaçğı gibi bişey desem anlayın artık. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Bu adam son 1 ayda Amsterdamda. yakutistana -60 derece sıcağa gitti. Bunun için arabası Skoda Citiago hafif siklet modifiye etti. Araba aküsünden 100 lük taşına bilir çakmakla şarj edilen yaşam aküsü yaptı. Motor suyunu ısıtabilen webasto kurdu. Adam bu birde bu modifiyeleri yaparken sorduğum sorulara cevap verdi ve tavsiyeleride dinledi. Arabayı 4 haftada bitirdi. Aralıkta ortasında amsterdamdan yolcu ettik, gün gün paylaştı. Adam gitmek için gitti şimdi geri dönüyor. Kesmedi yolu uzattı nortcapde yapacağını söyledi. Adam 14000 km yol yaptı daha 10000 km yolu var. Onun sayesinde Rusyada yakustistana kadar yol olduğunu öğrenmiş olduk. Çok heves ettim keşke bizde onun gibi cesur olabilsek. https://www.instagram.com/reel/DTfakxYCMFm/?igsh=czFqa2hieHpoeDYx Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Ali Darbaz yazdı: Bu adam son 1 ayda Amsterdamda. yakutistana -60 derece sıcağa gitti. Bunun için arabası Skoda Citiago hafif siklet modifiye etti. Araba aküsünden 100 lük taşına bilir çakmakla şarj edilen yaşam aküsü yaptı. Motor suyunu ısıtabilen webasto kurdu. Adam bu birde bu modifiyeleri yaparken sorduğum sorulara cevap verdi ve tavsiyeleride dinledi. Arabayı 4 haftada bitirdi. Aralıkta ortasında amsterdamdan yolcu ettik, gün gün paylaştı. Adam gitmek için gitti şimdi geri dönüyor. Kesmedi yolu uzattı nortcapde yapacağını söyledi. Adam 14000 km yol yaptı daha 10000 km yolu var. Onun sayesinde Rusyada yakustistana kadar yol olduğunu öğrenmiş olduk. Çok heves ettim keşke bizde onun gibi cesur olabilsek. https://www.instagram.com/reel/DTfakxYCMFm/?igsh=czFqa2hieHpoeDYx Takip ettiğiniz kişinin aracı vw up. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Ali Darbaz yazdı: keşke bizde onun gibi cesur olabilsek. İsviçreli 2 öğretmen adayı kız bisiklet ile 3500 km yol gelmişti, nasıl dedim böyle bir yolculuk cesaretiniz var? anlamadı ne alakası var dedi. . Bakış açısı böyle birşey işte. Ali Darbaz yazdı: Olası bir nato dağılırsa , bir covid daha gelir, putin engel olmaz ise bu sefer Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 21:34 Yazar Paylaş Salı 21:34 Stelantis grubunun Prince motor için yenilenen revizyonlu yağ çubuğu. Eski çubuğa göre 1 santim kısa. Yani 1 santim yukarda bitiyor. Resimde aradaki fark belli oluyor. Bu çubuk ile ölçerseniz arabaya aşağı yukarı yarım litre fazla yağ dolduruyorsunuz. eski çubuk ile 4,2 litre yağ dolduğunda seviye Full görünüyor. yeni çubukta ise 4,8 litre yap doldurunca seviye fulle geliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:16 Paylaş Çarşamba 18:16 revixyonlu olduğunu nasıl anladık? şaseden girince bu çubuk mu çıkıyor ekranda? Yorum bağlantısı
Recommended Posts