İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Yeterli

image.png.54e3e539b749f793f0088cf4e080206d.png

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yem olarak ithal edilmedi ise susam iyidir 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Döner möner bunlar sakat iş. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ben diyetteyim fazla bir şey yiyemiyorum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Ben diyetteyim fazla bir şey yiyemiyorum. 

Tamam işte bi tane manometre alalım. ben klasik tercih ederim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Çağlar Bayur yazdı:

50 gr olan toplam ürün mü

Sanırım taksimde bir kere sorma gafletinde bulunmuştum sonra aşağıda martılara atılan simitleri yakalamaya çalışmıştık :biggrin:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Döner linki diye girdim :)

Bende :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Her bir yoruma ayrı güldüm

Çok güzelsiniz 

Yorum bağlantısı
Metin Mankal
Metin Akbal yazdı:

Bence Martı döner salonudur 😁

Martı döner en iyisi bence.. Gezen tavuk gibi. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Metin Mankal yazdı:

Martı döner en iyisi bence.. Gezen tavuk gibi. 

Uçan martı eti lezzetlidir. Öyle konan martiyi sevmem :)

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Cihat Küçükay yazdı:

jagdverband44 nedir? Direncin markası mı :fiuw:

Nazi Almanyasında Üçüncü Reich Korumak için Adolf Galand tarafından kurulmuş, alman savaş as pilotlarından oluşan avcı birliği. 

En yüksek skorlu tecrubeli emektar as pilotlar bu filoda Me262 kullanırdı. 

Benimde yaşlı emektar Cruze ve C3 için bu benzetmeyi kullandım. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Nazi Almanyasında Üçüncü Reich Korumak için Adolf Galand tarafından kurulmuş, alman savaş as pilotlarından oluşan avcı birliği. 

En yüksek skorlu tecrubeli emektar as pilotlar bu filoda Me262 kullanırdı. 

Benimde yaşlı emektar Cruze ve C3 için bu benzetmeyi kullandım. 

almanyada olsan içeri tıkarlardı, merkel ne dedi: biz o hatayı 1 defa yaptık, 1 daha yapmayız

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

almanyada olsan içeri tıkarlardı, merkel ne dedi: biz o hatayı 1 defa yaptık, 1 daha yapmayız

Ben ne demişimki, isim kökü açıklaması yaptım. Bende bunun bir kaç tane kitabı var.  Adolf Galand sevdiğimiz bir abimizdir. Savaştan sonra Nato teknik danışmanlık yapıp, A10 ucağının geliştirilmesinden çalıştı  

81cj0sjOFFL._SL1500_.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

isim kökü

ismini anmak dahi yasak okullarda, küfrederken bile 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

ismini anmak dahi yasak okullarda, küfrederken bile 

Birinci Dünya Savaşı’nda 18 milyon askerimizin ölümmesine sebep olup 2026 yılında halen bizi Avrupa Birliği’nin kapısında süründüren bir ülkeden bahsediyoruz. Almanya benim için 1945 ile bitmiştir. 

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
(düzenlendi)

Almanya da buna çok üzülmüştür... 

Benim için de Davos bitmiştir. Bir daha da gitmem. 

tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

halen bizi Avrupa Birliği’nin kapısında süründüren

sürünme yok? 2021 den beri resmen ab ye komşu ülke statüsü aldık. o konu kapandı, bizim haberimiz olmadı o ayrı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Çağlar Bayur yazdı:

sürünme yok? 2021 den beri resmen ab ye komşu ülke statüsü aldık. o konu kapandı, bizim haberimiz olmadı o ayrı 

Valla Klaus Faber gibi adamlar kalmadı Almanya'da. O yuzden Olası bir nato dağılırsa , başka ülkelere yamanmak zorunda kalcak.  Fransa olur, Polonya olur çok uc bir seçenek Türkiye olur orasını bilemem. Ama Wehrmacht eski ordu değil. Daha geçen gün Atlantik devriyesi esnasında tüm Krigsmarine muhriplerini Çin destroyerleri elektronik karıştırma yaparak 5 saat boyunca sesizliğe boğmuşlar. Aynı devriyedeki 3 gemi ile mors alfabesi ile konuştukları skandalı ortaya çıktı. Tabi bunlar tvlerde haberlerde pek verilmiyor.  

Klaus Faber  papağan filosunda görevi Münih havalimanını korumak iken, arkadaşlarının istediği viski kasalarını taşımak için petrolü olmayan Almanyada  Fw190 D11  uçağı ile kurye uçuşu yapıyordu. O sırada 2 tane Amerikan p47 ucağını görüp düşürdü. Ama disiplinsizliği ve yakıt kıtlığında alkol taşımak için savaş ucağını kullandığı için birazda kulağı çekilmişti. Fw190 D10 o zamanının f35 ucaçğı gibi bişey desem anlayın artık. 

product1e.jpg

Pic-Rote13-01.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu adam son 1 ayda Amsterdamda. yakutistana -60 derece sıcağa gitti. Bunun için arabası Skoda Citiago hafif siklet modifiye etti. Araba aküsünden 100 lük taşına bilir çakmakla şarj edilen yaşam aküsü yaptı. Motor suyunu ısıtabilen webasto kurdu. Adam bu birde bu modifiyeleri yaparken sorduğum sorulara cevap verdi ve tavsiyeleride dinledi. Arabayı 4 haftada bitirdi. Aralıkta ortasında amsterdamdan yolcu ettik, gün gün paylaştı. 

Adam gitmek için gitti şimdi geri dönüyor. Kesmedi yolu uzattı nortcapde yapacağını söyledi. Adam 14000 km yol yaptı daha 10000 km yolu var. Onun sayesinde Rusyada yakustistana kadar yol olduğunu öğrenmiş olduk. Çok heves ettim keşke bizde onun gibi cesur olabilsek. 

https://www.instagram.com/reel/DTfakxYCMFm/?igsh=czFqa2hieHpoeDYx

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
Ali Darbaz yazdı:

Bu adam son 1 ayda Amsterdamda. yakutistana -60 derece sıcağa gitti. Bunun için arabası Skoda Citiago hafif siklet modifiye etti. Araba aküsünden 100 lük taşına bilir çakmakla şarj edilen yaşam aküsü yaptı. Motor suyunu ısıtabilen webasto kurdu. Adam bu birde bu modifiyeleri yaparken sorduğum sorulara cevap verdi ve tavsiyeleride dinledi. Arabayı 4 haftada bitirdi. Aralıkta ortasında amsterdamdan yolcu ettik, gün gün paylaştı. 

Adam gitmek için gitti şimdi geri dönüyor. Kesmedi yolu uzattı nortcapde yapacağını söyledi. Adam 14000 km yol yaptı daha 10000 km yolu var. Onun sayesinde Rusyada yakustistana kadar yol olduğunu öğrenmiş olduk. Çok heves ettim keşke bizde onun gibi cesur olabilsek. 

https://www.instagram.com/reel/DTfakxYCMFm/?igsh=czFqa2hieHpoeDYx

Takip ettiğiniz kişinin aracı vw up. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

keşke bizde onun gibi cesur olabilsek. 

İsviçreli 2 öğretmen adayı kız bisiklet ile 3500 km yol gelmişti, nasıl dedim böyle bir yolculuk cesaretiniz var? anlamadı ne alakası var dedi.

. Bakış açısı böyle birşey işte. 

Ali Darbaz yazdı:

Olası bir nato dağılırsa ,

bir covid daha gelir, putin engel olmaz ise bu sefer

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Darbaz

Stelantis grubunun Prince motor için yenilenen revizyonlu yağ çubuğu. 
Eski çubuğa göre 1 santim kısa. Yani 1 santim yukarda bitiyor. Resimde aradaki fark belli oluyor. Bu çubuk ile ölçerseniz arabaya aşağı yukarı yarım litre fazla yağ dolduruyorsunuz. 
eski çubuk ile 4,2 litre yağ dolduğunda seviye Full görünüyor.

yeni çubukta ise 4,8 litre yap doldurunca seviye fulle geliyor. 

IMG_6408.jpeg

IMG_6409.jpeg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

revixyonlu olduğunu nasıl anladık? şaseden girince bu çubuk mu çıkıyor ekranda?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...