Mehmet Göktürk Perşembe 12:33 Paylaş Perşembe 12:33 Ali mi yaşlı.. ???? Biz seni çocuğumuz diye görüyoruz ya. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 12:44 Yazar Paylaş Perşembe 12:44 Burası eşime direksiyon dersi vermek için 10 numara 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 12:52 Yazar Paylaş Perşembe 12:52 Mehmet Göktürk yazdı: Ali mi yaşlı.. ???? Biz seni çocuğumuz diye görüyoruz ya. Abi 43 yaşındayım emekli olacağım neredeyse Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Perşembe 13:18 Paylaş Perşembe 13:18 Ali Darbaz yazdı: Abi 43 yaşındayım emekli olacağım neredeyse 43 yaşında emekli mi Yok artık! Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Perşembe 13:47 Paylaş Perşembe 13:47 Ali Darbaz yazdı: Abi 43 yaşındayım emekli olacağım neredeyse Cihat Küçükay yazdı: 43 yaşında emekli mi Yok artık! O Tren önceki Seçimde kaçtı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 13:57 Yazar Paylaş Perşembe 13:57 Arabaya istanbulda yıkamacı bulamadım. Hep full + full sıra beklemek lazımdı. Sadece 500 tl. Şansıma Şile'de buldum. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Perşembe 14:34 Paylaş Perşembe 14:34 Sadece 500 mü vay be, sanayide 300 e yıkıyorlar iç dış, akraba da yıkamacı karşı sokakta, bir tane çift lavaş dürüm ve ayran ile işi hallediyorum. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 14:38 Paylaş Perşembe 14:38 araba kullanmak sıkışık trafikte öğrenilir Ali Darbaz yazdı: Yapay zekaya yaptırdığım süper aerodinamik C3. Maksimum yakıt ekonomisi elde etmek için bunu oluşturduk. Yapılan profesyonel aerodinamik modifikasyonlar sonucunda, aracın 100 km/s sabit hızdaki rüzgar direncini yenmek için ihtiyaç duyduğu güçte yaklaşık 0.77 HP (Beygir Gücü)'lik bir düşüş hesapladı Bu, motorun üzerindeki yükün %6.25 oranında azaldığı anlamına gelir. modifikasyonlar %5 ila %7 arasında reel bir yakıt tasarrufu sağlayabilir. spoiler hatalı söyle kopya zeya biraz daha çalışsın karoser ile arada boşluk olmalı, ayna da keza hatalı, kapı kolları gömülü olmalı idi , beleş zeka mı buna para ödüyor musun aylık? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Zamlı maaşı aldım, ilk iş 4 aydır deposu dolamayan arabayı fullemekle oldu. 2025 yılında 5640 km yol yapmama rağmen bu arabanın bana bu yılki yakıt maliyeti. 1. Harcama Kalemleri Yakıt: 20.424 TL Bakım & Onarım: 23.300 TL (1 Kasım'daki 10.000 TL'lik büyük bakım en dikkat çekeni) Sigorta: 25.000 TL (Tek seferde en büyük kalem) Lastik Değişimi: 13.800 TL (Haziran ve Ağustos aylarında) Vergi: 1.200 TL Toplam: 83.724 TL 2026 yılı için ön gördüğüm masraflarda bunlar. Kalem,Tahmini Tutar,Not Yakıt,42.000 TL,Yaz tatili turu ve benzin zammı dahil. Sigorta,38.000 TL,Enflasyon artışı ile. Bakım,6.000 TL,Standart yağ/filtre bakımı. MTV,1.800 TL,Yeniden değerleme ile artış. Risk Bütçesi,15.000 TL,Şanzıman/Robot veya sürpriz arıza için. TOPLAM,~102.800 TL, 7 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: 4 aydır deposu dolamayan arabayı fullemekle oldu. daha mı az harcıyor bu şekilde Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: daha mı az harcıyor bu şekilde 4 ayda 1 depoyu yakacak yere gitmedi. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Burası eşime direksiyon dersi vermek için 10 numara Ali abi şirket sana sınırsız araba vermiş bu kadar masrafa gerek var mı sat arabayı daha iyi bir yatırım yap bence. Ben sattım kurtuldum dünya varmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 4 ayda 1 depoyu yakacak yere gitmedi. 4 ay önce tek depo doldurunca mı az harcıyor cepten 4er sefer de dolunca mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts