Ümit Türk Pazar 21:24 Paylaş Pazar 21:24 Ali Darbaz yazdı: Arabama hep 650 600 bin fiyatla geliyorlardı bende fiyatı 700 binden 715 bine çektim. Diğer ilanlara baktım samimiyet ve güven duygusu eksik. Araç açıklamasını daha zengin ve altyapısı daha sağlam olarak boş zamanda tekrar yazacağım. Araç satılmasından çok açıklamalara istinaden piyasanın tavrının ne olduğunu merak ettim. İlanı sosyal deney gibi gördüğümden daha fazla veri elde etmek için ilan süresi dolunca vitrinli dopinlerden uygulayacağım. 650 bin çok iyi fiyat böyle yaparak satmayı uzanırsın. İlk gelene ver. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazar 21:25 Paylaş Pazar 21:25 Ali Darbaz yazdı: 15000 tl, montajı ile en çok 25000 tl. Ben kendim yaptırırsam ilanı 735000 tl çıkarırım. Ayrıca kendince yeni masraflar buldum. Geri geri giderken direksiyon çıyklıyor, yolcu tarafı salıncağıda kütlüyor, jantları halen boyatamadım ve motoru aracın altını yıkatmak istiyorum. Revize yaptirmakta bir opsiyon daha da uyguna gelebilir. Jant vs kozmetik olay. Motoru wurth motul lukoil urunleriyle spreyle saglam temizlersin. Altinida yikatmak sanayi yikama yaglamacilar seni bekler. Arizayi giderip ilana koymak istedigin fiyati istemekte engeli kaldirmis olursun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 21:32 Yazar Paylaş Pazar 21:32 Sinan Akgöl yazdı: Revize yaptirmakta bir opsiyon daha da uyguna gelebilir. Jant vs kozmetik olay. Motoru wurth motul lukoil urunleriyle spreyle saglam temizlersin. Altinida yikatmak sanayi yikama yaglamacilar seni bekler. Arizayi giderip ilana koymak istedigin fiyati istemekte engeli kaldirmis olursun. Bu arabada mekaniği öğrenip kendine bir altın bilezik daha yapmak istiyorum. Üst külbitör kapağını sökecek alet takımını satın alıp Ülkede satılın tüm ep motorlu arabaların duman atma sorununu çözerek ek gelir elde etme peşine düşebilirim. Ümit Türk yazdı: 650 bin çok iyi fiyat böyle yaparak satmayı uzanırsın. İlk gelene ver. Arabayı satarsam ben ne yapacam. O parayı faize koyup kazanacağımımı düşünüyorsun. İlk 3 ayda çok pahalı bir başka araba alıp kendimi kredi öderken bulurum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazar 21:37 Paylaş Pazar 21:37 1.6 ald4 vti ile bizim ustaya altin bileziği taktirdik arabayi sattigimiz günden beri saçlarindaki beyazlarda gözle görünür azalma oldu. Her zaman fikrine sonsuz saygilar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 21:46 Yazar Paylaş Pazar 21:46 Sinan Akgöl yazdı: 1.6 ald4 vti ile bizim ustaya altin bileziği taktirdik arabayi sattigimiz günden beri saçlarindaki beyazlarda gözle görünür azalma oldu. Her zaman fikrine sonsuz saygilar. Ep serisinde 1.4 vti ailenin en küçük motoru, çok ısınmadığı için üstünde 20 dm3 yerine 16 dm3 radyatör var. Üzerindeki sensodrive şanzıman 2001 de piyasaya çıkmış 2019 yılına kadar satılmış bir ZF - Sachs tasarımı. Motor bloğu en az 500 000 km dayanabiliyor iken üst kapaklar erken ölüyor. Ama açılmadan 350000 km göreni var. Senede 7000 km yol yapsam 200000 km gelmesi yıllar sürer. Geçen gün hız sabitleme açık iken obd soktindeki elm327 cihazını sallayrak sökerken sarı motor arıza ışığı yandı. Arıza koduna baktım Cruze control canbus arızası çıktı. Sildim yola devam ettim. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazar 21:51 Paylaş Pazar 21:51 Ali Darbaz yazdı: Geçen gün hız sabitleme açık iken obd soktindeki elm327 cihazını sallayrak sökerken sarı motor arıza ışığı yandı. Arıza koduna baktım Cruze control canbus arızası çıktı. Sildim yola devam ettim. Işte demek istedigim buydu. Bakma zf8i yağ vizkotizesinden butun bileziklerini yakmis biriyim ben 😁 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 21:53 Yazar Paylaş Pazar 21:53 (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Işte demek istedigim buydu. Bakma zf8i yağ vizkotizesinden butun bileziklerini yakmis biriyim ben 😁 Yaw kola altın bilezik derken, yeni bir meslek edinme manasında dedim. Hem şöyle araba kullanan birinin arabası nasıl bozulabilir ki. Senin zf 8hp şanzımanın yağ pompası yüksek devirde profilini kaybettiği için rezenansa girerek parçalanmıştır. Yavaş sürsen parçalanmaz dı. Pazar 21:56 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Koç Pazartesi 06:18 Paylaş Pazartesi 06:18 Tamirat tadilat programında senin derdinin nasıl çözüldüğünü en pratik yoldan gösterdiler aslında ! Silindir kapağını sökmene gerek kalmıyor subap lastiği değişimi için, Üst kulbütör kapağını söküyorsun, değişeceğin pistonun buji yi de söküyorsun ve buji yuvasına basınçlı hava vererek subapları yukarı sıkışmasını sağlıyorsun, daha sonra subap yaylarını sökme aparatı ile söküp lastikleri değişiyorsun, her pistondaki subaplar için aynı şeyi yapıp,kulbütör contasını da değişip kapatıyorsun. 1 saatte değişti adam. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 09:34 Paylaş Pazartesi 09:34 vesile ile sürüş esnasında obd ye birşey takılmaz bir şey sökülmez, test harici uzun süreli oraya herhangi ibr şey de takılmaz der üretici eğitimlerde. laptop çalışırken ram /ssd söküp takıon mu? 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazartesi 10:15 Paylaş Pazartesi 10:15 Ali Darbaz yazdı: Senin zf 8hp şanzımanın yağ pompası yüksek devirde profilini kaybettiği için rezenansa girerek parçalanmıştır. Yavaş sürsen parçalanmaz dı. Alman mühendisler ağlıyor şuan Ali yapma Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 10:16 Yazar Paylaş Pazartesi 10:16 Sinan Akgöl yazdı: Alman mühendisler ağlıyor şuan Ali yapma Amerikan EpA dokümanı var bu konuda Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazartesi 10:37 Paylaş Pazartesi 10:37 Ali Darbaz yazdı: Amerikan EpA dokümanı var bu konuda 120yi gecmeyen adamim ben şanziman direk yanlış atf yagdan yandi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 10:41 Yazar Paylaş Pazartesi 10:41 Sinan Akgöl yazdı: 120yi gecmeyen adamim ben şanziman direk yanlış atf yagdan yandi. Yanlış yağ koyan ustayı nereden buluyorsun bmw üstelik Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazartesi 11:35 Paylaş Pazartesi 11:35 Ali Darbaz yazdı: Yanlış yağ koyan ustayı nereden buluyorsun bmw Mesajla anlatirim iftardan sonra suan adimi sorsan bilmiyorum derim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 20:46 Paylaş Pazartesi 20:46 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile sürüş esnasında obd ye birşey takılmaz bir şey sökülmez, test harici uzun süreli oraya herhangi ibr şey de takılmaz der üretici eğitimlerde. laptop çalışırken ram /ssd söküp takıon mu? Hangi markanın eğitimi o, bende beş senedir takılı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 20:50 Paylaş Pazartesi 20:50 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hangi markanın eğitimi o, bende beş senedir takılı. universal Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 21:01 Paylaş Pazartesi 21:01 Çağlar Bayur yazdı: universal Led ampül takınca arıza veren markalardır onlar Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazartesi 21:03 Paylaş Pazartesi 21:03 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Led ampül takınca arıza veren markalardır onlar Yav sende bozulmayan arabada obd ile geziyosun 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 21:13 Paylaş Pazartesi 21:13 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Led ampül takınca arıza veren markalardır onlar fransızların arıza yapması için ellemene gerek yok yahu Pazartesi 21:13 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 02:44 Paylaş Dün saat 02:44 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Led ampül takınca arıza veren markalardır onlar Halojen ampul kullanan bile kalmadı hangi markadan bahsediyorsun 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Almancı dayı bunu bana buraktı gitti Almanyaya. Artık C3 içindeki ıvır zıvırı atarım bsgajına. Ne yapam ki bunu. Komşular kızmasa bari. Haftasonu bagajını felan inceler alıcı gözüyle bakarım 260 bin kmde. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Yakinda tasiş ihalede görmeyelimde kapikulede birakilanlardan 😂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce tipo tercih etmiş demek gurbette vesile ile kullanırken yakalanma araç değeri kadar ceza çıkar burada 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Yakinda tasiş ihalede görmeyelimde kapikulede birakilanlardan 😂 Çağlar Bayur yazdı: tipo tercih etmiş demek gurbette vesile ile kullanırken yakalanma araç değeri kadar ceza çıkar burada Bunun neyini kullanıyım, herkesden daha iyi biliyorum yabancı plakalı araçı kullanılmaması gerektiğini . Arabada Bmw Mercedes değilki, Sw kasa egea işte. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce gezeyim deneyeyim üretim farkı var mı falan dersin aman diyeyim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts