Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Araba için bazı şeyler aldım enjektör temizleyicisi ve yağ Contası bakım solüsyonunuSivas yoluna giderken kullanacağım. 11 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: yağ Contası bakım solüsyonunu hangisi o Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hangisi o Galerici işi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Galerici işi umarım bunları dobloya falan dökecek Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Motul engine oil stop leakin başari orani 2000km sonrasi %20. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Motul engine oil stop leakin başari orani 2000km sonrasi %20. HHS2000 ile tüm kapı menteşelerini yağladım. Ama işe yaramadı 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: HHS2000 ile tüm kapı menteşelerini yağladım. Ama işe yaramadı Wd40 mis Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Wd40 mis Onunda başka dertleri var . Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Onunda başka dertleri var . Bisi olmaz adamlar balistik fuzelerin nemini almak icin urettigi formul kapi mentesesine ne dert yaraticak 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts