Ali Darbaz Dün saat 11:17 Yazar Paylaş Dün saat 11:17 (düzenlendi) Araba için bazı şeyler aldım enjektör temizleyicisi ve yağ Contası bakım solüsyonunuSivas yoluna giderken kullanacağım. Dün saat 11:18 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ali Darbaz yazdı: yağ Contası bakım solüsyonunu hangisi o Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hangisi o Galerici işi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Galerici işi umarım bunları dobloya falan dökecek Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Motul engine oil stop leakin başari orani 2000km sonrasi %20. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Motul engine oil stop leakin başari orani 2000km sonrasi %20. HHS2000 ile tüm kapı menteşelerini yağladım. Ama işe yaramadı 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: HHS2000 ile tüm kapı menteşelerini yağladım. Ama işe yaramadı Wd40 mis Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Wd40 mis Onunda başka dertleri var . Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ali Darbaz yazdı: Onunda başka dertleri var . Bisi olmaz adamlar balistik fuzelerin nemini almak icin urettigi formul kapi mentesesine ne dert yaraticak 😂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: HHS2000 ile tüm kapı menteşelerini yağladım. Ama işe yaramadı zira 5000 kullanılır orada Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Arabaya mai 70 kamera takacağım için tesisat döşedim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Bu deliği kapatmak ve gereksiz yere torpidoya soğuk hava üflememesi için iki buzdolabı poşetine geçirip kapağı taktım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: kamera takacağım ön cama bir şey mi yapışacak? iyi cesaret Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ön cama bir şey mi yapışacak? iyi cesaret Dikiz aynası da yasaklansın, görüşü kapatıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts