Ali Darbaz Dün saat 11:17 Yazar Paylaş Dün saat 11:17 (düzenlendi) Araba için bazı şeyler aldım enjektör temizleyicisi ve yağ Contası bakım solüsyonunuSivas yoluna giderken kullanacağım. Dün saat 11:18 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:02 Paylaş Dün saat 15:02 Ali Darbaz yazdı: yağ Contası bakım solüsyonunu hangisi o Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 18:35 Paylaş Dün saat 18:35 Çağlar Bayur yazdı: hangisi o Galerici işi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:39 Paylaş Dün saat 18:39 Mustafa Tüfekçi yazdı: Galerici işi umarım bunları dobloya falan dökecek Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Motul engine oil stop leakin başari orani 2000km sonrasi %20. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Motul engine oil stop leakin başari orani 2000km sonrasi %20. HHS2000 ile tüm kapı menteşelerini yağladım. Ama işe yaramadı 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: HHS2000 ile tüm kapı menteşelerini yağladım. Ama işe yaramadı Wd40 mis Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Wd40 mis Onunda başka dertleri var . Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ali Darbaz yazdı: Onunda başka dertleri var . Bisi olmaz adamlar balistik fuzelerin nemini almak icin urettigi formul kapi mentesesine ne dert yaraticak 😂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: HHS2000 ile tüm kapı menteşelerini yağladım. Ama işe yaramadı zira 5000 kullanılır orada Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Arabaya mai 70 kamera takacağım için tesisat döşedim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Bu deliği kapatmak ve gereksiz yere torpidoya soğuk hava üflememesi için iki buzdolabı poşetine geçirip kapağı taktım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: kamera takacağım ön cama bir şey mi yapışacak? iyi cesaret Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ön cama bir şey mi yapışacak? iyi cesaret Dikiz aynası da yasaklansın, görüşü kapatıyor Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Arabaya mai 70 kamera takacağım için tesisat döşedim. Ben sana tesisat çekerdim. Gerek yoktu böyle birşeye. Sigortadan kesme biçme olmadan. Cihaz 12v ile mi besleniyor?. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu deliği kapatmak ve gereksiz yere torpidoya soğuk hava üflememesi için iki buzdolabı poşetine geçirip kapağı taktım. Ortasında klepe olmalı, muhtemelen düşmüş. Ondan edinin ve kapatın kullanmayacaksanız. Poşetle iş alırsınız, soğuk hava vurdukça zamanla terleme yaparsa koku nem olur 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Ben sana tesisat çekerdim. Gerek yoktu böyle birşeye. Sigortadan kesme biçme olmadan. Cihaz 12v ile mi besleniyor?. Arabanın çakmaklığı çok saçma yerde. bende Bimden alınma 30 watt 2X2 adaptör var. Bunu torpidoya koydum. Telefonları şarj ederken bir usb portunada kamera bağlayacam. çiçek gibi olacak. Henuz kamera ne alacağımı bulamadım. Bulunca arabaya r45 ekran takma planım var. Üzerindeki çin saçmalığı ekrandan kurtulmanın peşindeyim. Elimi torpidoya alıştırıyorum. Ü.Emre Kartal yazdı: Ortasında klepe olmalı, muhtemelen düşmüş. Ondan edinin ve kapatın kullanmayacaksanız. Poşetle iş alırsınız, soğuk hava vurdukça zamanla terleme yaparsa koku nem olur Torpido kapağı bulamıyorum Komple veriyorlar. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu cihazlardan mi ariyosun? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bu cihazlardan mi ariyosun? Orjinal teybin bir üst modeli. Bluethoot destekli. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tamam 308de vardi iste bluetooth destekli olani. Sen bi model kod vs bulursan yaziver bakalim depoya. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Tamam 308de vardi iste bluetooth destekli olani. Sen bi model kod vs bulursan yaziver bakalim depoya. Hedefimde iki tane ekran var. RD45 yada RNEG. Sen bana sendekini resmini çekip at, ben ordan bulurum. Ama RT6 olursa tadından yenmez. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Soldakini sağdakine çevirmek için uğraşıyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Görsellere göre yuksek oranda rd45tir. Bir suru vardi bakmam lazim. Bu hafta bosluk bulursam bakarim. Tamam bizim 308de de sağdaki vardi. Cozuldu olay. 1 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Görsellere göre yuksek oranda rd45tir. Bir suru vardi bakmam lazim. Bu hafta bosluk bulursam bakarim. Tamam bizim 308de de sağdaki vardi. Cozuldu olay. Ha ha , Sen Bmw ci değilmin sende neden bir sürü rd45 var. Sadece ekran olarak düşünme üniteside lazım. Bendeki RD4 ekranı desteklemez, Rd45 teyp ile Ekranı beraber olması lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Telefon tutucudan dolayı ceza yermiyiz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts