Coşku Mert 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) bu da islemlerin bastan sona videosu 22 saat önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Coşku eline sağlık. İlave olsun; iticiler çıktı ise mengene gibi aletle sıkıştırıp içinde kalan pis yağı boşaltma yapılması eski zamandan kalan sesleri keser. İlk marş sonrası bir kaç dakika şıkırtı gelir ve düzelir Yorum bağlantısı
Coşku Mert 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Servet Aydın yazdı: Coşku eline sağlık. İlave olsun; iticiler çıktı ise mengene gibi aletle sıkıştırıp içinde kalan pis yağı boşaltma yapılması eski zamandan kalan sesleri keser. İlk marş sonrası bir kaç dakika şıkırtı gelir ve düzelir teşekkürler abi. sıkıştırıp bosaltmak bana pek saglikli gelmedi. parcalarina ayirip tek tek temizlemek daha garanti diye dusundum. biraz ugrastirici ama olsun 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Elinize sağlık. Bir soru: Hepsini tek tek boşaltmak yerine, sıfır alınsaydı, ne kadara mal oluyordu? Zahmete değer mi diye merak ettim. Bir de en merak ettiğim, kompresyon değerlerini ölçecek misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Elinize sağlık. Bir soru: Hepsini tek tek boşaltmak yerine, sıfır alınsaydı, ne kadara mal oluyordu? Zahmete değer mi diye merak ettim. Bir de en merak ettiğim, kompresyon değerlerini ölçecek misiniz? iticilerin yenileri ina marka 16 adet 6.500 lira civari. o parayı vermektense 1 saatlik zahmete fazlasiyla deger bence biraz ara vereyim tamirat islerine, daha sonra ölçecegim. ben de merak ediyorum cunku 1 saat önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce (düzenlendi) Coşku Mert yazdı: iticilerin yenileri ina marka 16 adet 6.500 lira civari. o parayı vermektense 1 saatlik zahmete fazlasiyla deger bence biraz ara vereyim tamirat islerine, daha sonra ölçecegim. ben de merak ediyorum cunku O silindir kapağından çıkan pasmı çamurmu her ne ise tüm kanalı tıkamış nasıl soğuyamıyordu kim bilir arabamın km neydi. 17 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts