Mehmet Yeter 6 Ekim Paylaş 6 Ekim Coşku Mert yazdı: bi arkadasim da benzer sekilde sen artik iflah olmazsin dedi ama karsindakinin memnuniyetini gormek insani acaip motive ediyor bunu gordum😀 Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca bilinçli ve temiz işçilikle yapılmış işlerde rica eden kişinde hoşuna gidiyor. Tuzladaki komşumda araba işlerinden anlıyordu. Sağ olsun onunla beraber arabada ihtiyacım olan şeyleri yapmıştık. Örneğin ön ayak aydınlatmadan bağlantı çekip duy kafalarını koparmadan arka ayak aydınlatma yaptık. Arada ledleri bozulunca kendim kolaylıkla değiştiriyorum. Vay be ayak aydınlatmalı orjinal satlık cmax. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) artik kendi lagunama vakit ayıramaz oldum. bugun de 2003 2.0 otomatik laguna ile ilgilendim. 7 saat icinde yapilanlar: ariza tespit programi ile sorunlar tek tek görüldü elektrik tesisati genel onarimlari yapildi yag sensor-hidrolik dir. sensor-klima basinc sensor kisa devreleri ve kopukluklar duzeltildi. aktif hale getirildi kart okuyucu onarildi ayna ayar dugmesi onarildi gaz kelebek adaptasyonu yapildi genlesme kapi oldugu kadar temizlendi yetismedigi icin bir sonrakinde yapilacaklar: otomatik sanziman selenoid valfleri degisecek arka oksijen sensoru aktif edilecek (katalizor ve sensor yuvasi yok) surucu kapisi acik kapali algilama duzeltilecek yolcu airbag uyarisi duzeltilecek 3 saat önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) YouTube’dan müşteri çıkıyor evet çok güzel. Bana da mesajlar geliyor da ben anlamıyom bilmiyom diyorum en fazla arıza kayıtlarını silerim diyorum. En fazla çözüm önerisi sunabiliyorum. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: YouTube’dan müşteri çıkıyor evet çok güzel. Bana da mesajlar geliyor da ben anlamıyom bilmiyom diyorum en fazla arıza kayıtlarını silerim diyorum. En fazla çözüm önerisi sunabiliyorum. youtube den genelde baska marka model icin yazanlar oluyor onlari geri ceviriyorum. face gruplarindaki laguna kullananlari kabul ediyorum artik Yorum bağlantısı
Recommended Posts