Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce bu iyi olmuş, hız limitleme şahane bir şey Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu iyi olmuş, hız limitleme şahane bir şey öyledir herhalde abi, millet uzaya gitti ben daha yeni tecrübe edicem 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce basit iyidir, uzaya gidip orada mahsur kalmak ta var. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Şimdiden güle güle kullanın. Uzun yol için müthiş bir özellik bence. Derisi yeniden kaplansa bu arada şahane olur derim. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: basit iyidir, uzaya gidip orada mahsur kalmak ta var. hay klavyen zeval gormesin abi 😀 Sani Gerşon yazdı: Şimdiden güle güle kullanın. Uzun yol için müthiş bir özellik bence. Derisi yeniden kaplansa bu arada şahane olur derim. teşekkür ederim. derisi fotolarda fena durmuyor. kanli canli bi goreyim, duruma gore yenileyebilirim 👍 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 2011 de Bora aracima yapmıştım kol değişimi hat ve kodlama yeterliydi. Türkiye de ilk bile olabilir aradım taradım yoktu. Yeni teknoloji bana göre değil sıkıcı. Herseyi hazır araba alinmaz 😀 Anca ampul takacaksın. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: 2011 de Bora aracima yapmıştım kol değişimi hat ve kodlama yeterliydi. Türkiye de ilk bile olabilir aradım taradım yoktu. Yeni teknoloji bana göre değil sıkıcı. Herseyi hazır araba alinmaz 😀 Anca ampul takacaksın. yeni teknoloji sistemler prenses erkekler için diyollar 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Coşku Mert yazdı: yeni teknoloji sistemler prenses erkekler için diyollar Öyle demeyeydin iyiydi 😅Bu mesajı kaydediyorum ilerde lazım olur.Sağ koltuğa da oturamayız bu mesajdan sonra 😀 Yorum bağlantısı
Recommended Posts