Fatih Keskin 17 Mart Paylaş 17 Mart saç denmiş çabi gelmiş ben ce @Servet Aydıngelmeliydi sırma saçlarıyla 1 3 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 16:13 Yazar Paylaş Dün saat 16:13 airbag darbe sensorunun icini merak etmeyen de yani ne bileyim 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 17:06 Paylaş Dün saat 17:06 Tetiklemeyi sağlayan neymiş? Yani darbeyi nasıl algılıyor? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 17:28 Paylaş Dün saat 17:28 Sani Gerşon yazdı: Tetiklemeyi sağlayan neymiş? Yani darbeyi nasıl algılıyor? Entegre içinde g sensör var 1 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: Entegre içinde g sensör var abi bu sensör laguna 2lerde kronik arızalı parça. sağ veya sol taraftaki mutlaka arıza veriyor. içini açıp nedendir diye biraz inceledimde. soğuk lehim olmaz heralde, üzerinde ısıyla bile zor söktüğüm reçine kaplıydı. neden bu kadar sık arızalandığına dair bir fikrin varsa merak ediyorum doğrusu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Açmışsın ama parçalar kopmuş hep. Hasarsız birine bakmalı. Lehim hatası olır anca. Epoksi nem alıyor zamanla. Lehimleri de kurşunsuz değil dayanmıyor Yorum bağlantısı
Coşku Mert 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce Servet Aydın yazdı: Açmışsın ama parçalar kopmuş hep. Hasarsız birine bakmalı. Lehim hatası olır anca. Epoksi nem alıyor zamanla. Lehimleri de kurşunsuz değil dayanmıyor evet abi koptular. elimde 2-3 tane daha oldugu icin hor davranarak açtım icini. bi tane daha dikkatlice acip lehimlerini tazeleyip denerim. teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts