Coşku Mert 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Çağlar Bayur yazdı: aks kafası segmanlımı istavroz tarafini kast ediyorsan evet abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Coşku Mert yazdı: istavroz tarafini kast ediyorsan evet abi nimet.tir, caponlar presle çıkabiliyor zulüm , bilmeyen çıkaracam diye kırıyor... Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Çağlar Bayur yazdı: nimet.tir, caponlar presle çıkabiliyor zulüm , bilmeyen çıkaracam diye kırıyor... kendimi hic bu kadar şanslı hissetmemiştim 😀 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce ne zamandır aracin altina bakmiyodum, sağolsun bos cevirmedi beni sag aks körüğü yırtılmış. tabi degistirmeden olmazdi 10 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 saat önce Paylaş 14 saat önce 3. Fotoğraftaki cırt kelepçenin bir fonksiyonu var mı? Bişeyi sökünce orada mı kaldı Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: 3. Fotoğraftaki cırt kelepçenin bir fonksiyonu var mı? Bişeyi sökünce orada mı kaldı aks kafasının segmanı var orada. aks kafasını rahat geçirmek için cırt kelepçeden yardım aldım 5 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) 3. defa degistirdigim jantlara son noktayi koyuyorum artik yeter orijinalden gerisi yalanmis sari siteden buldugum orijinal jantlardaki onceki sahibinden kalma sacma etiketleri söktüm attim ne berbat bi zevk son hali 1 saat önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts