Coşku Mert 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Çağlar Bayur yazdı: aks kafası segmanlımı istavroz tarafini kast ediyorsan evet abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Coşku Mert yazdı: istavroz tarafini kast ediyorsan evet abi nimet.tir, caponlar presle çıkabiliyor zulüm , bilmeyen çıkaracam diye kırıyor... Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Çağlar Bayur yazdı: nimet.tir, caponlar presle çıkabiliyor zulüm , bilmeyen çıkaracam diye kırıyor... kendimi hic bu kadar şanslı hissetmemiştim 😀 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 4 Ağustos Yazar Paylaş 4 Ağustos ne zamandır aracin altina bakmiyodum, sağolsun bos cevirmedi beni sag aks körüğü yırtılmış. tabi degistirmeden olmazdi 11 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos 3. Fotoğraftaki cırt kelepçenin bir fonksiyonu var mı? Bişeyi sökünce orada mı kaldı Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Oğuzkan Işık yazdı: 3. Fotoğraftaki cırt kelepçenin bir fonksiyonu var mı? Bişeyi sökünce orada mı kaldı aks kafasının segmanı var orada. aks kafasını rahat geçirmek için cırt kelepçeden yardım aldım 5 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos (düzenlendi) 3. defa degistirdigim jantlara son noktayi koyuyorum artik yeter orijinalden gerisi yalanmis sari siteden buldugum orijinal jantlardaki onceki sahibinden kalma sacma etiketleri söktüm attim ne berbat bi zevk son hali 5 Ağustos tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 16 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos (düzenlendi) artık antifriz kaçırmaya başlayan ve ne zaman değiştiğini bilmediğim bir parça daha yenilenmiş oldu 20 Ağustos tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Elinize sağlık. Tamponu sökmeye gerek olmaması güzel. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Serkan Karadağ yazdı: Elinize sağlık. Tamponu sökmeye gerek olmaması güzel. teşekkürler, evet pratik oluyor bu sekilde. 1.5 saatte hersey tamam 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 19:38 Yazar Paylaş Dün saat 19:38 (düzenlendi) yağ eksilttiği için (2bin km de yaklaşık 1 litre) geçen sene bu zamanlar subap/subap keçelerini değiştirdiğim aracımda hiçbir iyileşme olmamıştı. yağ eksilme aynı şekilde devam ediyordu. geçen sefer pistonlarda boşluk göremeyince değiştirmediğim piston segman setini bu defa değiştirmek için işe koyuldum. motorun alt kısmı 23 yıl 222 bin km dir hiç ellenmemiş. ilk defa ben açmış oldum. güzel tarafı gömleklerde fabrikasyon honlama çizgileri duruyordu. herhangi bir olumsuzluk yoktu. aslında sadece segman bile atabilirdim ama ben yine de el değmişken piston/segman set olarak aldım. K4M ve renonun birçok motorunda pistonlar biyel koluna sıkı geçme olarak yapılmış. yani yeni pistonları kullanabilmek için rektefiyeciye gibi eskileri presle söktürmek, yenileri de ısıl işlem ile kollara geçirtmeniz gerekiyor. sanayiye git gel bu biraz yordu beni. motoru topladım sayılır, bakalım bu defa uğraştığıma değer inşallah Dün saat 19:45 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 8 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 20:13 Paylaş Dün saat 20:13 Maşallah maşallah. Bizde arabayı yıkamaya eriniyoruz, çift kat paspas var 2008 de, üstte havuz altta halı var. ilk defa halı paspasları bugün yıkadım. 5 sene sonra 1 2 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 20:32 Paylaş Dün saat 20:32 Masallah tek kelime ile elinize saglik. Motor komple piston sekman atmak helal. Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 16 saat önce Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Eski jantlar en sevmediğim jant modeli Su radyatör işinide çok sevdim , araba 15-20 yaşında ise değişmesi lazım ki %80 senin arabada antfriz yoktu eskiden bende Clio 1 topluyorum tabi amatörce böyle değil 😆 Clio 1 forumlarını görün yazlık müşür tak , 80 derece termostat taktir , harici soğutma fan düğmesi taktır sorun biter bizim ülkede cahil çok yorumda çok Bende de hararet fazlaydı su radyatör devirdaim su kabı vs değiştirdim antfriz koydum hararet eser kalmadı Birde motor orjinal ise kesinlikle piston kafalarını değişmeyin derler (segman ayrı) , rektefe olduktan sonrada eski piston kafalarını kesinlikle kullanmayın derler 16 saat önce tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Maşallah maşallah. Bizde arabayı yıkamaya eriniyoruz, çift kat paspas var 2008 de, üstte havuz altta halı var. ilk defa halı paspasları bugün yıkadım. 5 sene sonra selcuk hocam ben de en cok ona eriniyorum. bu isi yapmak gözümde o kadar büyümez mesela 😀 Sinan Akgöl yazdı: Masallah tek kelime ile elinize saglik. Motor komple piston sekman atmak helal. teşekkürler Tolga özbulut yazdı: Eski jantlar en sevmediğim jant modeli Su radyatör işinide çok sevdim , araba 15-20 yaşında ise değişmesi lazım ki %80 senin arabada antfriz yoktu eskiden bende Clio 1 topluyorum tabi amatörce böyle değil 😆 Clio 1 forumlarını görün yazlık müşür tak , 80 derece termostat taktir , harici soğutma fan düğmesi taktır sorun biter bizim ülkede cahil çok yorumda çok Bende de hararet fazlaydı su radyatör devirdaim su kabı vs değiştirdim antfriz koydum hararet eser kalmadı Birde motor orjinal ise kesinlikle piston kafalarını değişmeyin derler (segman ayrı) , rektefe olduktan sonrada eski piston kafalarını kesinlikle kullanmayın derler aracın üstünde gelen malzemeler her zaman daha kalitelidir evet ama 3 tane tel parcasi icin o riske girilmez 3 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce sabah 6:30 da kalkip işe koyuldum. yaklasik 3 saat gibi bi surede kalan işleri de halledip heyecanla ilk marşı yaptim. cok şükür bir pürüz çıkmadı. hidrolik iticileri boş taktigim icin su an dizel gibi calisiyor ama motor ısınip iticilerin içleri dolunca sessiz hale gelecek. bakalim yag eksiltme sorunu artık tarih olur umarim 6 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce bu da yaptığım işlemlerin videosu https://youtu.be/Y-7Rlhp7R8Q?si=5ARWTbtVZpysNamG 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Elimden bu kadar şey gelse ben lift alırdım herhalde 😂 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hocam elinize sağlık, focus 2'nin yağ eksiltmesini kesemiyorum.külbütör kapağından yağ atıyor. Bu yağ atma terleme gibi değil. 1-2 km motor yürüdükten sonra, elimi atıyorum yağ çubuğunu ellemiş gibi yağ geliyor. Son 1 sene de iki kez contası değişti. Çare olmadı. Nasıl düzeltebilirim? Çare külbütör kapağı değişimi mi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Hocam elinize sağlık, focus 2'nin yağ eksiltmesini kesemiyorum.külbütör kapağından yağ atıyor. Bu yağ atma terleme gibi değil. 1-2 km motor yürüdükten sonra, elimi atıyorum yağ çubuğunu ellemiş gibi yağ geliyor. Son 1 sene de iki kez contası değişti. Çare olmadı. Nasıl düzeltebilirim? Çare külbütör kapağı değişimi mi incelemeden, bazi testleri yapmadan bisey demek zor ama kulbutor kapagi kaynakli eksilme goze batacak kadar olmaz. daha derinlemesine bi sorun vardir Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Coşku Mert yazdı: incelemeden, bazi testleri yapmadan bisey demek zor ama kulbutor kapagi kaynakli eksilme goze batacak kadar olmaz. daha derinlemesine bi sorun vardir Motoru alttan yıkadık. Tertemiz ettik. 300-500 km bindik tekrar lifte kaldırdığımızda gözlrrime inanamadım. Abartarak söylüyorum, yukardan yağ dökülmüş gibiydi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce Görkem Karakaş yazdı: Motoru alttan yıkadık. Tertemiz ettik. 300-500 km bindik tekrar lifte kaldırdığımızda gözlrrime inanamadım. Abartarak söylüyorum, yukardan yağ dökülmüş gibiydi o kadar yag geliyorsa sizan yer görünür elbet, görme yeteneği olan bi yere baktırın Yorum bağlantısı
Recommended Posts