Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce külbütör contası bujilerin orasını yağlar genelde o bölge nasıl Yorum bağlantısı
Metin Akbal 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Görkem Karakaş yazdı: Hocam elinize sağlık, focus 2'nin yağ eksiltmesini kesemiyorum.külbütör kapağından yağ atıyor. Bu yağ atma terleme gibi değil. 1-2 km motor yürüdükten sonra, elimi atıyorum yağ çubuğunu ellemiş gibi yağ geliyor. Son 1 sene de iki kez contası değişti. Çare olmadı. Nasıl düzeltebilirim? Çare külbütör kapağı değişimi mi Opelde conta değiştirdim olmadı contayı contaladım olmadı kapak değiştirdim oldu. Kılcal çatlaklardan terleme yapıyormuş. Görkem Karakaş yazdı: Hocam elinize sağlık, focus 2'nin yağ eksiltmesini kesemiyorum.külbütör kapağından yağ atıyor. Bu yağ atma terleme gibi değil. 1-2 km motor yürüdükten sonra, elimi atıyorum yağ çubuğunu ellemiş gibi yağ geliyor. Son 1 sene de iki kez contası değişti. Çare olmadı. Nasıl düzeltebilirim? Çare külbütör kapağı değişimi mi Opelde conta değiştirdim olmadı contayı contaladım olmadı kapak değiştirdim oldu. Kılcal çatlaklardan terleme yapıyormuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts