Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce külbütör contası bujilerin orasını yağlar genelde o bölge nasıl Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Hocam elinize sağlık, focus 2'nin yağ eksiltmesini kesemiyorum.külbütör kapağından yağ atıyor. Bu yağ atma terleme gibi değil. 1-2 km motor yürüdükten sonra, elimi atıyorum yağ çubuğunu ellemiş gibi yağ geliyor. Son 1 sene de iki kez contası değişti. Çare olmadı. Nasıl düzeltebilirim? Çare külbütör kapağı değişimi mi Opelde conta değiştirdim olmadı contayı contaladım olmadı kapak değiştirdim oldu. Kılcal çatlaklardan terleme yapıyormuş. Görkem Karakaş yazdı: Hocam elinize sağlık, focus 2'nin yağ eksiltmesini kesemiyorum.külbütör kapağından yağ atıyor. Bu yağ atma terleme gibi değil. 1-2 km motor yürüdükten sonra, elimi atıyorum yağ çubuğunu ellemiş gibi yağ geliyor. Son 1 sene de iki kez contası değişti. Çare olmadı. Nasıl düzeltebilirim? Çare külbütör kapağı değişimi mi Opelde conta değiştirdim olmadı contayı contaladım olmadı kapak değiştirdim oldu. Kılcal çatlaklardan terleme yapıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Coşku Mert yazdı: o kadar yag geliyorsa sizan yer görünür elbet, görme yeteneği olan bi yere baktırın aynen onu diyorum abi külbütörle üst kapak arasına elimi atıyorum. yağ çubuğunu ellemiş gibi yağ geliyor. Bu arada araba durduğu yerde yere damlatmıyor. Motor çalışıp yağ yukarı çıktığında (motor sıcakken kontrol ettiğimde) yağı görüyorum Çağlar Bayur yazdı: külbütör contası bujilerin orasını yağlar genelde o bölge nasıl Bir kere başıma geldi şuanda bujinin orda bi yağ görünmüyor abi, bu külbütör kapağına giren hortum var fotoğrafta işaretlediğim yer. Bunun etrafına hava üflüyor. motor tozlu iken hortum girişi külbütörün üstü temiz daha doğrusu yağ buharı oluyor ? pcv valfinin arızasından dolayı yapabileceğini okudum. araba yakında satışa çıkacak ama gönlüm el vermiyor. Metin Akbal yazdı: Opelde conta değiştirdim olmadı contayı contaladım olmadı kapak değiştirdim oldu. Kılcal çatlaklardan terleme yapıyormuş. Son çare gibi abi teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Araba neden yağ yakıyor muş piston yağ segmentları hareket mi etmiyor sıkışmış mı yakın görsel çekip atabilir misin eski pistonların hallerini Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 dakika önce Yazar Paylaş 11 dakika önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Araba neden yağ yakıyor muş piston yağ segmentları hareket mi etmiyor sıkışmış mı yakın görsel çekip atabilir misin eski pistonların hallerini gozlemim yag siyirma segmanlari kanal seviyesine kadar inmiş. yagi yanma odasina kacirma yapiyor. 9 dakika önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Coşku kurum çok mu fazla. Yakın zamanda söküp temizledin diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts