H.Cenk Bayrakçı Dün saat 08:48 Paylaş Dün saat 08:48 Yunus Gökhan Ay yazdı: Bu corsa ev elektriğine bağlasak 220 v standart elektrik ile şarj oluyor mu ?Olur ise %20 den %80 e kaç saatte gelir ? %20'den %80'e 30 kW yapar. 3,5 kw ile şarj olsa 8,5 saatte şarj olur. Kullanılan cihaza bağlı. Bir de Corsa'nın batarya şarj hızı önemli. Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay Dün saat 08:51 Paylaş Dün saat 08:51 Bizim ev için günlük arabanın güncel km si 13000 tam 3 sene oldu , güncel günlük 11 km yapıyor geçen bindim ortalama 16 lt değiştirip ona fark vermek mantıklı mı acaba Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 09:00 Paylaş Dün saat 09:00 Yunus Gökhan Ay yazdı: Bizim ev için günlük arabanın güncel km si 13000 tam 3 sene oldu , güncel günlük 11 km yapıyor geçen bindim ortalama 16 lt değiştirip ona fark vermek mantıklı mı acaba Olabilir, bütçenize bağlı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 10:40 Paylaş Dün saat 10:40 Mehmet Ozyurek yazdı: Sami'nin dükkan uzak mı? Adamın başına bela olduğumuz yeter 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 10:52 Paylaş Dün saat 10:52 (düzenlendi) Yunus Gökhan Ay yazdı: Bizim ev için günlük arabanın güncel km si 13000 tam 3 sene oldu , güncel günlük 11 km yapıyor geçen bindim ortalama 16 lt değiştirip ona fark vermek mantıklı mı acaba ben yıllık 15000 km ancak, arabayı değişip tesla alsam ödeyeceğim farkla 35-40 sene benzinle gezerim, benim için en güzeli benzinli, haa deli para olursa keyfe alırım pilli araba ki keyfi olarakta birşey kattığı yok aslında, anca tesla olursa (yakında full paralı abonelikli olucak) oyuncağı çok olur kurdalarım, birde aşırı güçlüyse keyif verir yoksa yok bir farkı, araba işte, üstelik senin durum bendende iyi, araba kullanmıyorsun sayılır, peki sonuç ne oldu dersen? Bin arabana yaaaa keyfi dersen zaten sormana gerek yok... Dün saat 10:57 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 11:05 Paylaş Dün saat 11:05 Mehmet Göktürk yazdı: Evde hızlı şarj olmaz. Niye olmuyor hocam? Trifaz iş yapmaz mı? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 11:35 Paylaş Dün saat 11:35 Sani Gerşon yazdı: Niye olmuyor hocam? Trifaz iş yapmaz mı? 180 kW'lık şarj istasyonu diyelim ki... Trifazeden çekilen 380 volt ile 474 amper akım lazım o gücü elde etmek için. O da maliyet demek. Trafo lazım beslemek için. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 13:45 Paylaş Dün saat 13:45 H.Cenk Bayrakçı yazdı: 180 kW'lık şarj istasyonu diyelim ki... Trifazeden çekilen 380 volt ile 474 amper akım lazım o gücü elde etmek için. O da maliyet demek. Trafo lazım beslemek için. Hızlı şarj, bi tek 180kw ile mi oluyor? Mesela 60kw ile olmaz mı? 220v ile zira sanırım en yüksek 7kw alınabiliyor ki, 8-9 saat demek. 2 saatte bile ev ortamında şarj etse, hızlı olmaz mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 14:22 Paylaş Dün saat 14:22 Ali Cihangiroğlu yazdı: ben yıllık 15000 km ancak, arabayı değişip tesla alsam ödeyeceğim farkla 35-40 sene benzinle gezerim, benim için en güzeli benzinli, haa deli para olursa keyfe alırım pilli araba ki keyfi olarakta birşey kattığı yok aslında, anca tesla olursa (yakında full paralı abonelikli olucak) oyuncağı çok olur kurdalarım, birde aşırı güçlüyse keyif verir yoksa yok bir farkı, araba işte, üstelik senin durum bendende iyi, araba kullanmıyorsun sayılır, peki sonuç ne oldu dersen? Bin arabana yaaaa keyfi dersen zaten sormana gerek yok... Ali megane alsan da aynı para Sani Gerşon yazdı: Hızlı şarj, bi tek 180kw ile mi oluyor? Mesela 60kw ile olmaz mı? 220v ile zira sanırım en yüksek 7kw alınabiliyor ki, 8-9 saat demek. 2 saatte bile ev ortamında şarj etse, hızlı olmaz mı? Sözleşme gücü genelde 10.5 kw evlerin max 30 kw 60 kw olanlar var işyeri uygun olan fabrikamsılara https://www.akakce.com/elektrikli-arac-sarj-istasyonu/en-ucuz-tuncmatik-mini-dc-charger-30-kw-t2-kablolu-fiyati,220507875.html 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 14:51 Paylaş Dün saat 14:51 Hay maşallah, ne rakamlarmış o ya... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:59 Paylaş Dün saat 14:59 Aboo, 600 bin tl elektrikli şarj cihazına bağlamak yerine o fabrika işcilerine zam yapsa daha verimli olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 18:00 Paylaş Dün saat 18:00 Ali Darbaz yazdı: Aboo, 600 bin tl elektrikli şarj cihazına bağlamak yerine o fabrika işcilerine zam yapsa daha verimli olur. Bi araba kullanmıcak. 7-8 araba olduğunu düşün. Uygun olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 18:06 Paylaş Dün saat 18:06 Kaldı ki bu ucuzu. 60kw az bi rakam değil. King yorum yapabilir. Bununla para da kazanabilirsin. Dc şarj o nedenle pahalı. Yatırım gerekiyor. Bunun yeraltı kablo işi ve sözleşmesi vs de tutuyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 19:16 Paylaş Dün saat 19:16 60 kw ile mahalle besleniyor. Hatırı sayılır güç. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:12 Paylaş Dün saat 20:12 her mahallede 10 apartman her apartmanda 2 istasyon kurulursa mahalle şenlik olurdu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 20:29 Paylaş Dün saat 20:29 Çağlar Bayur yazdı: her mahallede 10 apartman her apartmanda 2 istasyon kurulursa mahalle şenlik olurdu gebzede geçen sene doğalgaz kesildi bi yaşandı o durum. yavaş yavaş alıştıra alıştıra. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 21:16 Paylaş Dün saat 21:16 Çağlar Bayur yazdı: her mahallede 10 apartman her apartmanda 2 istasyon kurulursa mahalle şenlik olurdu Sus sus. Klimalardan sebep trafolar patlıyor daha 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce alışığız patlamalara, balkonda aşağı kaçmaya antreman da mevcut 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: gebzede geçen sene doğalgaz kesildi bi yaşandı o durum. yavaş yavaş alıştıra alıştıra. Tigu dursuuuun..... yavaş yavaş evet... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bi de ben sorayım; abi memnun musun alalım mı elektrikli? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Bi de ben sorayım; abi memnun musun alalım mı elektrikli? Seni de bekliyoruz hadi. Sıra sende. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Önce prizi yaptır şarjı ayarla sonra şak siparişi geç. Bütçe varsa tesla. Yoksa hyundai inster yahut evet opel corsa. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Seni de bekliyoruz hadi. Sıra sende. İnşallah az kaldı artık Mehmet Göktürk yazdı: Önce prizi yaptır şarjı ayarla sonra şak siparişi geç. Bütçe varsa tesla. Yoksa hyundai inster yahut evet opel corsa. Şahsıma ait kapalı otoparkım var. Şarj problemim yok. Ancak model olarak biraz farklı şeyler düşünüyorum. O kısım sürpriz olsun 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: İnşallah az kaldı artık Şahsıma ait kapalı otoparkım var. Şarj problemim yok. Ancak model olarak biraz farklı şeyler düşünüyorum. O kısım sürpriz olsun O zaman Panda Renault 5 Megane. Yoksa E-tron mu gelecek Yorum bağlantısı
Recommended Posts