Fikri Keleş 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Byd atto 3 Şu fordu bi sataydım bende bi planlar peşindeydim ama piyasa fena 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Byd atto 3 Kokpit tarasımı pek bi şükela.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Kokpit tarasımı pek bi şükela.. Şeklinden ziyade gördüğüm kadarıyla teknolojisi çok iy.. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Şeklinden ziyade gördüğüm kadarıyla teknolojisi çok iy.. Evet.. donanım olarak da dolu oluyor genelde. Başka markalarda opsiyon olan bazı şeyleri BYD standart sunuyor. Ben de Atto 2'ye yeşillenmiştim bir aralar. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mg'de bırak kararan aynayı yolcu okuma lambası bişe yok. Sürücü hariç tek tuşla cam kaldırma yok. Araç dediğin sürücüye oyuncaklar sunmalı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Byd nin 2024 öncesinde de yağmur sensörü yok. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ben 2200 tl yakıt harcadım Eskişehir yolunda. Yemesi içmesi toplam 6500 tl... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bu kadar yağmıyordu o zaman belki ondandır Mehmet Ozyurek yazdı: Byd nin 2024 öncesinde de yağmur sensörü yok. . 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fikri Keleş yazdı: Şu fordu bi sataydım bende bi planlar peşindeydim ama piyasa fena Abi sanada araba dayanmıyo. Bi türlü kendine uygun arabayı bulamadın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hayat kısa,denenecek cok araba var Benim Hyundai 10 varken sende Cmax vardı. Onu satıktan sonra doğru arabanı bulamadın 6 yıldır. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benim Hyundai 10 varken sende Cmax vardı. Onu satıktan sonra doğru arabanı bulamadın 6 yıldır. Yanılıyorsun kardeşim,burada herseyi herkes konuşmuyor. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fikri Keleş yazdı: Yanılıyorsun kardeşim,burada herseyi herkes konuşmuyor. yerin kulağı vardır. Kötüden örnek olmaz Bir de bilinen arıza iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Byd atto 3 Fiyatı ve cam tavansız olması dışında Elroq hakkında ne düşünüyorsun emmi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts