Yurdaer Elay 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Mg de açılır cam tavan var MG de güzel.. Ben çok donanım odaklı değilim. Cam tavan ya da sunroof olmazsa olmazım değil. Ben tip olarak çok beğeniyorum Elroq'u. Bildiğim kadarıyla elektrikli koltuk da yok. Varsın olmasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Yurdaer Elay yazdı: MG de güzel.. Ben çok donanım odaklı değilim. Cam tavan ya da sunroof olmazsa olmazım değil. Ben tip olarak çok beğeniyorum Elroq'u. Bildiğim kadarıyla elektrikli koltuk da yok. Varsın olmasın. Donanımın nirvanası bence Kia Niro ve BYD Atto 3 İkisi arasında ciddi kararsızlık yaşatıyorlar. Niro ağır basıyor. Tabi ikisine de bütçem yok şu an o da ayrı konu.. Corsayı satarsam üstüne kredi falan çekerek yapabilirim bir şeyler. Niro; elektrikli koltuklar elektrikli ısıtma soğutma. sunroof vs var.. Ve uzaktan kumandalı anahtar ile aracı ileri geri hareket ettirebiliyorsun. Atto 3 de internet var. İnternet çok şey katıyor. telefondan kontrol ediyorsun her şeyi. Güncellemelerini otomatik kendisi alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Corsayı satarsam üstüne kredi falan çekerek yapabilirim bir şeyler. Allah gönlüne göre versin inşaallah abim 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Donanımın nirvanası bence Kia Niro ve BYD Atto 3 İkisi arasında ciddi kararsızlık yaşatıyorlar. Niro ağır basıyor. Tabi ikisine de bütçem yok şu an o da ayrı konu.. Corsayı satarsam üstüne kredi falan çekerek yapabilirim bir şeyler. Niro; elektrikli koltuklar elektrikli ısıtma soğutma. sunroof vs var.. Ve uzaktan kumandalı anahtar ile aracı ileri geri hareket ettirebiliyorsun. Atto 3 de internet var. İnternet çok şey katıyor. telefondan kontrol ediyorsun her şeyi. Güncellemelerini otomatik kendisi alıyor. Birde aradaki en büyük fark servis ve yedek parça durumu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran Metin Uzunoğlu yazdı: Birde aradaki en büyük fark servis ve yedek parça durumu. Mg serviste çok iyi. test ettik. Kia'da da sorun olacağını sanmıyorum.. Bu açıdan bakınca BYD bir geri düşüyor. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Mg serviste çok iyi. test ettik. Şu an gördüğüm kadarıyla elektrikli olarak satış yok, benzinlin veya hibrit sistemli araçlar var. Bu şekilde devam edecek ise ilerleyen süreçte destek almak sorun olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Ü.Emre Kartal yazdı: benzinlin bir MG7 ile tur atmalı acaip zevkli şeyler yapmışlar, safkan turbo benzin pil mil yok 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts