MEHMET BEHLÜL ERAT 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Arkadaşlar Merhaba Şimdi konu biraz uzun değerli yorumlarınızı merak ediyorum. Araç Citroen c3 2011 1.4 benzin&lpg 170.000de hep su kullanılmış antifriz pek görmemiş 6 ay önce araç şehir içinde iken kalorifer hortumu patlattı ben bursada yaşıyorum yalovada idim. araç bütün suyu bıraktı stop ettim kenara çektik soğumasını bekledim çekici çağırıp yalova sanayiye çektirdim ve bir ustaya baktırdım kalorifer hortumu değiştirildi ve sorunun neden kaynakladığı ile ilgili kontroller yapıldı usta dediki senin araç fan açmıyor müşür bozuk elektrikçiler bu saatte kapalı ben müşürü söküyorum sen böyle yola devam et bursada yaşıyorum. neyse söktü bursaya kadar 50 60 yavaş yavaş gittim. bursa da elektrikçiye gittim usta dediki yooo fan çalışıyor herşey yolunda okey. aradım yalovadaki ustayı böyle böyle sorun yokmuş dedim ozaan borunun miladı dolmuştur. dedi neyse aradan 1 ay geçti gezdim sorun yok sonra bi akşam 30 km gittim park ettim bi indim şakır şakır su akıyor bu sefer üst kalorifer hotumu patlamış. çekici çağır ustaya git baktı etti herşeyin gayet sağlıklı ?????????? eeee abi niye yapıyo böyle bilemem dedi borunun miladı dolmuştur dedi hortumu değiştirdi yolladı. başka ustaya gittim baktı etti herşey sağlıklı bir sorun görünmüyor borunun miladı dolmuştur dedi. dedim conta yanmış olabilir mi? hemen suya bir tahin gibi katkı döktü 3 4 hafta gez dedi. gezdim geldim ve sorun yaşamadım. baktı suya bi sorun yok devam et dedi. okey ustam aradan 1 ay geçti bu arada 1.000 km yol yaptım gittim geldim sorun çıkmadı. yav biyere 30km gittim geldim indim yine şakır şakır su bu sefer radyatör hortumu yarılmış. neyse bu sefer kendim değiştirdim kendime +1 puan yazıyorum burdan. bu sefer ilçe sanayisine değil merkeze gittim ve çok güvendiğimiz bir nissan cı abimize arabayı teslim ettim normalde nissan bakıyor sadece de gözümüz arkada kalmasın yaptığı işin arkasında olduğu için bıraktım ve bu abi sanayide parmakla gösterilen iyi kaliteli ustalardan. evet burası enteresan testler yapıldı conta yanık üst kapak açıldı subaplar değişti hazır açılmışken conta yapıldı devirdaim orjinali ile değişti kapatıldı. termostat değişti radyatör değişti komple sıfır hepsi. tüm hortum içleri temizlendi kir pas yağ atıldı. su bidonu değiştirildi kapağı değişti. hortumlara su ve hava basıldı tıkanıklık olmadığına kanaat getirildi. şimdi enteresan olan şey araç halen su kaynatıyor ve hortumların içi basınç ile doluyor araç dükkan içinde rölantide çalışırken 1. derece fan açıyor sonra kapatıyor 2. kademeye geçiyor. bu araç yerinde rölantide. tabi bu süreç 3 hafta sürdü yani usta ile geçen hafta konuştum 3.ye kapak yaptğını iletti onlarda delirmiş. citroen peugeot servis dostlarına danışmışlar ancak onlarda aynı şeyleri söylemiş beraber bakmışlar ilk defa böyle bir durum gördüklerini iletmişler. bugün görüştüm söküyorum motoru dedi artık konu gurur meselesine dönüşmüş canım ustam <3 rektefiyeye göndericem blok kontrol yaptıracağım dedi. masraf 100ü geçecek normalde ilk başta en baba 50 55 olur demişti. şimdi sizlerin konu ile değerli yorumlarını bekliyorum Saygılar başka ustalara anlatıyoruz genel tepki 'ALLAH ALLAH NEDİYOSUN YA CİDDİMİSİN SEN' tepkisi geliyor araba 1 yıldır bende 1 yıl sorunsuz bindim yeni oldu bu saçmalıklar başım çok ağrıdı baba krediye yaslanır. Yorum bağlantısı
MEHMET BEHLÜL ERAT 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu 1.4 hangi motor. Tu3jp yoksa Ep3c mi? yazmıyor hiçbiyerde ve çok iyi anlamıyorum arabadan. ruhsatta veya başka biyerde yazar mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Araç suyun ısındığını görüp devirdaime başlıyor mu? Başlıyorsa ve Sürekli patlıyorsa su soğumuyor demektir. Suyun devirdaim olmasını engelleyen bir şeyler olmalı. Devirdaimi başlatamıyorsa, o yaştaki aracın elektronik olarak kablo ve kartları kontrol edilip kablolar yenilenmeli Suyun dolaştığı her yer kontrol edildi mi tıkanıklık var mı? bir de blokta kılcal bile olsa çatlaklar olabilir. İyi bakılmalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce MEHMET BEHLÜL ERAT yazdı: yazmıyor hiçbiyerde ve çok iyi anlamıyorum arabadan. ruhsatta veya başka biyerde yazar mı Arabanın ruhsatındaki şase numarasını verirmisin . Yorum bağlantısı
MEHMET BEHLÜL ERAT 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araç suyun ısındığını görüp devirdaime başlıyor mu? Başlıyorsa ve Sürekli patlıyorsa su soğumuyor demektir. Suyun devirdaim olmasını engelleyen bir şeyler olmalı. Devirdaimi başlatamıyorsa, o yaştaki aracın elektronik olarak kablo ve kartları kontrol edilip kablolar yenilenmeli Suyun dolaştığı her yer kontrol edildi mi tıkanıklık var mı? devir daim yapıyor su geziyor ancak dediğiniz gibi soğumuyor herhangi biryerde tıkanıklık yok. aslında elektrik tesisatı çok güzel hiçbir elektriksel bi sorun yaşamadım. acaba bloktamı çatlak var yük altındamı ortaya çıkıyor diye düşünüyorum ve böyle birşey olursa bana kaça patlar Ali Darbaz yazdı: Arabanın ruhsatındaki şase numarasını verirmisin . VF7SCKFT0BW572820 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Başlığı düzeltir misiniz nasıl şey öyle o ayıp. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Senim arabadaki motor klasik 75 beygir olan motor. Elektronik termostat kontrolü ve Sürtünme gergili su devir daim pompası yok. Elektriksel bişey olmaz bu motorda, kara düzen motor. Buna Obd bağlayıp yol videosu çekmek lazım. Çünkü motorun her tarafında sensörü var. yağ seviyesi basıncı her tarafı sensör dolu. Benzinde kullandığında ne yaşanıyor. Onuda görmek lazım. Arabada 108 derecelik termostat var. 103 derecede açılmaya başlayıp 108 derecede full açılıyormuş. Böylesi yüksek hararatli motora antifiriz kullanmamakda çok sıkıntı yaratıyor olabilir. Genleşme kapağı görevini yerine getirmiyorda olabilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce O zaman blok çatlak. Suya yanma odası gazları giriyorsa kaçaklar zaten olasıdır Yorum bağlantısı
MEHMET BEHLÜL ERAT 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Senim arabadaki motor klasik 75 beygir olan motor. Elektronik termostat kontrolü ve Sürtünme gergili su devir daim pompası yok. Elektriksel bişey olmaz bu motorda, kara düzen motor. Buna Obd bağlayıp yol videosu çekmek lazım. Çünkü motorun her tarafında sensörü var. yağ seviyesi basıncı her tarafı sensör dolu. Benzinde kullandığında ne yaşanıyor. Onuda görmek lazım. Arabada 108 derecelik termostat var. 103 derecede açılmaya başlayıp 108 derecede full açılıyormuş. Böylesi yüksek hararatli motora antifiriz kullanmamakda çok sıkıntı yaratıyor olabilir. Genleşme kapağı görevini yerine getirmiyorda olabilir. bu arada yazmamışım. usta lpg sistemini komple iptal edip deneme yapmış yine aynı araç çıkamıyorki yola rölantide hararete kalkıyor ama bu derin bilgin için teşekkür ederim bunun derecesini aşağıya çekemezmiyiz 93 e 98 yapılsa daha iyi olur mu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: O zaman blok çatlak. Suya yanma odası gazları giriyorsa kaçaklar zaten olasıdır Birebir aynı motor Peugeot 306 1.6 motorun vardı. Hortum radyatör patlatıp duruyordu. Komple rektifiye edildi. Yorum bağlantısı
MEHMET BEHLÜL ERAT 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: O zaman blok çatlak. Suya yanma odası gazları giriyorsa kaçaklar zaten olasıdır muhtemelen çatlak rektefiyeye gitti kontrol edilecek sonuç az çok belli peki maliyeti takribi ne olabilir? yada küçük çatlak mı büyük çatlak mı küçük çatlakta ne çıkar büyük çatlakta ne çıkar Ali Darbaz yazdı: Birebir aynı motor Peugeot 306 1.6 motorun vardı. Hortum radyatör patlatıp duruyordu. Komple rektifiye edildi. çözüm oldu mu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce MEHMET BEHLÜL ERAT yazdı: bu arada yazmamışım. usta lpg sistemini komple iptal edip deneme yapmış yine aynı araç çıkamıyorki yola rölantide hararete kalkıyor ama bu derin bilgin için teşekkür ederim bunun derecesini aşağıya çekemezmiyiz 93 e 98 yapılsa daha iyi olur mu İstanbulda olsan bir hafta sonu obd datası alıp inclerdik. MEHMET BEHLÜL ERAT yazdı: muhtemelen çatlak rektefiyeye gitti kontrol edilecek sonuç az çok belli peki maliyeti takribi ne olabilir? yada küçük çatlak mı büyük çatlak mı küçük çatlakta ne çıkar büyük çatlakta ne çıkar çözüm oldu mu Evet 1 yıl bindi, akabinde sattı. Sattığı adamda mahallede halen biniyor. LPG olmasaydı blok çatlamazdı Yorum bağlantısı
MEHMET BEHLÜL ERAT 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: İstanbulda olsan bir hafta sonu obd datası alıp inclerdik. Evet 1 yıl bindi, akabinde sattı. Sattığı adamda mahallede halen biniyor. LPG olmasaydı blok çatlamazdı Diyelimki rektefiye cart curt yapıldı kullanıma başladım lpg kullanmaya devam etmeli miyim ? yoksa sadece benzinden devammı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce MEHMET BEHLÜL ERAT yazdı: Diyelimki rektefiye cart curt yapıldı kullanıma başladım lpg kullanmaya devam etmeli miyim ? yoksa sadece benzinden devammı LPG'ye karşı olan bir insanım sana objektif cevap veremem. Kasa zaten ağır motor güçsüz sürekli yüksek devirle yürür ya da gücünün hep büyük bir oranda kullanır. Yaptırıp sat kurtul. Antika bir motor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Son usta da aslında hata yapmış. Hararet gören araç sadece kapak yapılarak toplanamaz ki? Blok yamulmuş olabilir. Hiç bir şey olmasa, pistonlar gömleğe vurup küçülmüşlerdir zaten. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
MEHMET BEHLÜL ERAT 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: LPG'ye karşı olan bir insanım sana objektif cevap veremem. Kasa zaten ağır motor güçsüz sürekli yüksek devirle yürür ya da gücünün hep büyük bir oranda kullanır. Yaptırıp sat kurtul. Antika bir motor önerini dikkate alacağım Sani Gerşon yazdı: Son usta da aslında hata yapmış. Hararet gören araç sadece kapak yapılarak toplanamaz ki? Blok yamulmuş olabilir. Hiç bir şey olmasa, pistonlar gömleğe vurup küçülmüşlerdir zaten. Geçmiş olsun. teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) 1.6 xsara da bende baya yüksek hararet sorunu yaşıyordum. Dediğiniz gibi radyatör devirdaim değişimleri falan yapıldı bende conta yakma yoktu. En son radyatorun üst kısmından ilave kabına gelen çok ince bir tahliye hortumu var. tıkalı olduğunu tespit etti usta değiştik sorun çözülmüştü. Hortum aslında tahliyeden ziyade basınç transferi yapıyor basınç yükseldiğinde kapaktan tahliye olması lazım ancak radyatorden ilave kaba gelmediği için basınç yükselip suyun devirdaimini engelliyor buda suyun soğumasını geciktiriyor hortum bul 1 saat önce tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: 1.6 xsara da bende baya yüksek hararet sorunu yaşıyordum. Dediğiniz gibi radyatör devirdaim değişimleri falan yapıldı bende conta yakma yoktu. En son radyatorun üst kısmından ilave kabına gelen çok ince bir tahliye hortumu var. tıkalı olduğunu tespit etti usta değiştik sorun çözülmüştü. Hortum aslında tahliyeden ziyade basınç transferi yapıyor basınç yükseldiğinde kapaktan tahliye olması lazım ancak radyatorden ilave kaba gelmediği için basınç yükselip suyun devirdaimini engelliyor buda suyun soğumasını geciktiriyor MEHMET BEHLÜL ERAT yazdı: önerini dikkate alacağım teşekkürler 5 numaralı hortum. Ayrıca Fan hızını ayarlayan şu 2 nolu parçada çok bozulur. Yorum bağlantısı
MEHMET BEHLÜL ERAT 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: 5 numaralı hortum. bende suyun soğumasını gecikme gibi bişey yok ya su devamlı kaynamaya doğru gidiyor hiç soğuma yok Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evet 5 numaralı hortum Soğutma için radyatmrdeki basıncın düşmesi lazım yoksa devirdaim olmuyor oda sabit suyun soğumasını engelleyip sürekli ısınıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Evet 5 numaralı hortum Soğutma için radyatmrdeki basıncın düşmesi lazım yoksa devirdaim olmuyor oda sabit suyun soğumasını engelleyip sürekli ısınıyor Senin motorun düm düz Euro4 olduğu için 90 derecelik termostat var. Bu arkadaşın arabasın euro 5 uyumluluğu yüzünden 103 derecelik termostatla gelmiş. Eğer halen termostat orjinal ise eski euro 4 modelin termostat takılarak sıcaklık 90 dereceye düşürülebilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce hava var soğutma sisteminde, kalorifer radyatörüne giden hat bypass edilsin o şeklde deneyin önce. bu arada her tür müşür orjinal mi su hattındaki Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Arabanın parça koduyla bakıldığında 107 derecelik termostat çıkıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts