Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce MEHMET BEHLÜL ERAT yazdı: Peki hortum sertleşme ve rolanti de iken bir hortumu patlatma olayını ne yapacağım Tamam dediğini yapacağım hortum sertleşip herhangi bir su hortumu yarılırsa ne olacak ? Basınç fazla ise kapaktan tahliye olur. Ama kapaktan tahliye raddesine ulaşmadan hortum patlıyorsa hortum dandiktir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Basınç fazla ise kapaktan tahliye olur. Ama kapaktan tahliye raddesine ulaşmadan hortum patlıyorsa hortum dandiktir. Ben de onu diyecektim. Çoğu araba düşük su sıcaklığına göre. Ama bunlar yüksek. O yüzden standart piyasa hortumu erken patlayabilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben de onu diyecektim. Çoğu araba düşük su sıcaklığına göre. Ama bunlar yüksek. O yüzden standart piyasa hortumu erken patlayabilir benim radyatör 3 defa patladı. Ben sonunda gerçek malzeme ile sorunu çözdüm. 10000 km oldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts