Ali Darbaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce MEHMET BEHLÜL ERAT yazdı: Peki hortum sertleşme ve rolanti de iken bir hortumu patlatma olayını ne yapacağım Tamam dediğini yapacağım hortum sertleşip herhangi bir su hortumu yarılırsa ne olacak ? Basınç fazla ise kapaktan tahliye olur. Ama kapaktan tahliye raddesine ulaşmadan hortum patlıyorsa hortum dandiktir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Basınç fazla ise kapaktan tahliye olur. Ama kapaktan tahliye raddesine ulaşmadan hortum patlıyorsa hortum dandiktir. Ben de onu diyecektim. Çoğu araba düşük su sıcaklığına göre. Ama bunlar yüksek. O yüzden standart piyasa hortumu erken patlayabilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben de onu diyecektim. Çoğu araba düşük su sıcaklığına göre. Ama bunlar yüksek. O yüzden standart piyasa hortumu erken patlayabilir benim radyatör 3 defa patladı. Ben sonunda gerçek malzeme ile sorunu çözdüm. 10000 km oldu. Yorum bağlantısı
MEHMET BEHLÜL ERAT 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Antifrizi su 120 dereceye kadar kaynamaz üstüne üstlük basınç altında bu oran daha da artar. Bu şekilde kapağı sürekli açar içindeki suyun boşalmasına sebep olursanız su pompası kavitasyon yapar. Kabarcıklanmaya sebep olur siz de araba kapı kaynatıyor gibi hissedersiniz. Bence hiçbir şey yapmayın olduğu gibi bırakın. Yarı yarıya su antifiriz karıştırıp bir daha kapağı açmamak üzere ellemeyin. Üç buçuk litre su üç buçuk litre antifriz mix yapacaksınız Selam aracı Obd ye bagladim 35 dakika rölanti ve hafif gaz vererek denedim + yola çıktım 4 5 km gittim geldim şimdi rolanti olduğu sürelerde 96 derece 1.kademe 98 2.kademe fan açıyor sabah 103 lerde geziyordu bu. 35 dakikanın 25 dakikası rolantide bekleyerek geçti takriben 25 dakika da 30 kere fan açılıp kapandı. hortum 95 96 dereceye kadar radyatör hortumundan bahsediyorum hava filtresi borusu altında kalan. Üstü soğuk altı sıcaktı radyatör çalıştı hortum tamamen sıcak oldu. Kuzende subaru impreza var onun hortumlara dokunduk benimki ile aynı sıcaklıklarda yani hortumdaki ateş gibi olması artık garip gelmiyor. + onun aracı hiç fan açmadı yani suyun rolanti donmesi onu soğutuyor ama benim sogumuyor. evet değerli yorumlarınız bekliyorum Ali Darbaz yazdı: benim radyatör 3 defa patladı. Ben sonunda gerçek malzeme ile sorunu çözdüm. 10000 km oldu. Orijinal malzemeyi mi kastediyorsun Ali Darbaz yazdı: benim radyatör 3 defa patladı. Ben sonunda gerçek malzeme ile sorunu çözdüm. 10000 km oldu. Sabah bi arkadaşım tanına götürdün bakıyorduk ya şans işte buhar yükseldi noldu hortum yarılmış. bide bu aracın motor bloğu aliminyummu MEHMET BEHLÜL ERAT yazdı: Selam aracı Obd ye bagladim 35 dakika rölanti ve hafif gaz vererek denedim + yola çıktım 4 5 km gittim geldim şimdi rolanti olduğu sürelerde 96 derece 1.kademe 98 2.kademe fan açıyor sabah 103 lerde geziyordu bu. 35 dakikanın 25 dakikası rolantide bekleyerek geçti takriben 25 dakika da 30 kere fan açılıp kapandı. hortum 95 96 dereceye kadar radyatör hortumundan bahsediyorum hava filtresi borusu altında kalan. Üstü soğuk altı sıcaktı radyatör çalıştı hortum tamamen sıcak oldu. Kuzende subaru impreza var onun hortumlara dokunduk benimki ile aynı sıcaklıklarda yani hortumdaki ateş gibi olması artık garip gelmiyor. + onun aracı hiç fan açmadı yani suyun rolanti donmesi onu soğutuyor ama benim sogumuyor. evet değerli yorumlarınız bekliyorum Orijinal malzemeyi mi kastediyorsun Sabah bi arkadaşım tanına götürdün bakıyorduk ya şans işte buhar yükseldi noldu hortum yarılmış. bide bu aracın motor bloğu aliminyummu Sıcaklık nadiren 100ü gördü. Genelde 95 97 arası gezindi hiç 101 olmadı Yorum bağlantısı
MEHMET BEHLÜL ERAT 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: benim radyatör 3 defa patladı. Ben sonunda gerçek malzeme ile sorunu çözdüm. 10000 km oldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts