MEHMET BEHLÜL ERAT 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hava var soğutma sisteminde, kalorifer radyatörüne giden hat bypass edilsin o şeklde deneyin önce. bu arada her tür müşür orjinal mi su hattındaki şimdi şöyle bahsedeyim başka bir ustayı aradık aynı bölgeden tanıdık yine anlattık şöyle böyle dedikki acaba havasını mı alamadı kim dedi usta kime verdiniz arabayı dedikki x ustaya verdik yav en iyi ustalardan birine vermişsiniz gidip desem ki havasını mı alamadım abi o hortumlardan birini biyerime monte eder dedi. iş öğrendiğimiz adama havasını mı alamadın diye soramam dedi. bu arada sıcak soğuk kalorifer gayet iyi üflüyor Mehmet Göktürk yazdı: Başlığı düzeltir misiniz nereden değiştiriliyor bulamadım bide nesi var çaresizce haykırmışım Ali Darbaz yazdı: Arabanın parça koduyla bakıldığında 107 derecelik termostat çıkıyor. yazılımla olur mu bu işe 93 te çalışsın gibi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Başlığınız değiştirilmiştir. Lütfen kurallara uygun başlık yazınız 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) MEHMET BEHLÜL ERAT yazdı: şimdi şöyle bahsedeyim başka bir ustayı aradık aynı bölgeden tanıdık yine anlattık şöyle böyle dedikki acaba havasını mı alamadı kim dedi usta kime verdiniz arabayı dedikki x ustaya verdik yav en iyi ustalardan birine vermişsiniz gidip desem ki havasını mı alamadım abi o hortumlardan birini biyerime monte eder dedi. iş öğrendiğimiz adama havasını mı alamadın diye soramam dedi. bu arada sıcak soğuk kalorifer gayet iyi üflüyor nereden değiştiriliyor bulamadım bide nesi var çaresizce haykırmışım yazılımla olur mu bu işe 93 te çalışsın gibi Bu arabada öyle şeyler yok bu çok antika bir motor geçmişi ta 1995 yılına kadar dayanır. Dümdüz mekanik bir motor. Buna yazılımla bir şey yapamazsınız. Benim 2012 c3 ile aynı motor değil bilgim sınırlı. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts