İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

  1. Selim Bilgin

    Selim Bilgin

    Gold Üye


    • Puan

      17

    • Mesaj

      7.849


  2. Mehmet Kaya

    Mehmet Kaya

    Gold Üye


    • Puan

      16

    • Mesaj

      19.067


  3. Tansu Kalafatoğlu

    Tansu Kalafatoğlu

    Gold Üye


    • Puan

      13

    • Mesaj

      26.891


  4. Çağlar Bayur

    Çağlar Bayur

    Gold Üye


    • Puan

      12

    • Mesaj

      104.623


Popüler İçerik

04-05-2024 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. Evet 2011 model 3008den sonra 2019 3008 geçtim. Km yükseldi kaşıntı tutunca yeni arayışlara başladım. En full paket olan Shine Bold üzerine ek olarak Elektrikli hafızalı masajlı nappa deri koltuk 360 derece kamera olan paketini bulduk. İstanbul'a oğlumu ziyarete gittiğimde Çağlar Bayur abime yakın bir konumda C5 aircross bulunca baktık aldık. Aracı gördük. Neredeyse kontak bile açmadan notere gidiyorduk Araç 2023 Kasımda alınmış 1.5 Dizel eat8 c5 aircross, 9bin kmde jelatinleri üzerindeydi Çağlar abi oğluma söktürdü. 1.685.000'e aldım. 408 ile arasında kaldık. Ancak eşimde bel rahatsızlığı ve suv alışkanlığından dolayı C5le yolumuza devam kararı aldık. 3008 ile kıyaslama şansım oldu. 1100 km sonra araçtan inip 3008e bindim ve 120 km geldim. C5 konfor olarak açık ara önde. Sessizlik olarak de bariz fark var. 3008 eat6 olduğu için c5den performanslı. Aydınlatma 3008de halojen c5 de led. Ancak 3008 daha iyi aydınlatıyor. c5 far ayarı bozukmu ona baktıracağım. c5 iç hacim olarak 3008e göre bi tık geniş ferah. 3008 kesinlikle daha şık c5 arka koltuklarda kemer tokaları dışarda çok kötü. ve kolçak yok. Ancak aka koltukların yatarlığı ayarlanabilmesi öne arkaya gidebilmesi çok iyi. 3008 kadran görselliği c5e göre daha güzel ancak alışınca c5 de göze hoş geliyor. Gelelim fotoğraflara. veda anları Evet Çağlar Bayur vazgeçirmeye çalışırken. Tek kapı bir araç aldırmak için çabalarken. Sayın Bayur çocuğu işlerine alet ederken
    10 Puan
  2. Bu mondeoda usta olucaz belli ? @Harun Kocaçalışkanile monde mk4 te uzmanlaşıyoruz enjektor bobinleri sifirlandi enjektor bakimlari yapildi dpf temizligi yapildi rail basinç müşuru degisti yazlik ve kislik jantlar füme renge boyandi ayna kapakları parlak siyah ile değişti
    9 Puan
  3. 3 aracım var. üçü de manuel. uzun süre mecbur kalmadıkça satmayı düşünmüyorum. son sahipleri olmaya da razıyım. hemen vatandaş şekil değiştiriyor bir zamanlar dizel olmayınca araba almazdı kimse özellikle zenginler.. Şimdi de otomatik olmayınca almam satılmaz vs. Dün murat 124 le yahut beygirle gezenler şimdi manuele laf atar hale geldiler (sizi bizi kastetmiyorum tabi genel ahali). Aynısı klimada da yaşanmıştı. Herşey bütçeye göre.
    4 Puan
  4. Yemeksepeti siparişi gibi araç siparişi İçinde soğan da olmasın
    4 Puan
  5. Fotoğrafın açısından öyle görünüyor bence. Bu arada şahin göz ameliyatını yapan göz dr’unun telefonunu da özelden paylaş benimle.
    3 Puan
  6. Pazartesi git Hastanenin birinde mr tomografi ne bilim röntgen cihazı olarak başla, La o ne biçim bir bakış başka işin yokmu senin ?
    3 Puan
  7. hibritle girseydiniz, abeeee senin arabayı ben alacam diyen elemanları görebilirdiniz kusur mu? Yok abeeeee ne demek. Bizim kusurumuzdur o diyorlar gerçi o zaman yeniydi. Şimdi hibrite de alışıldı.
    2 Puan
  8. Hem dizel hem manuel benim araba..Heralde satışta yüzde üçlerde filandır o zaman..Bir de komple boyattım..Vay ki vay..
    2 Puan
  9. Çok teşekkür ederim emin kardeşim. Teşekkür ederim hocam. Amin. Çok teşekkür ederim üstadım. Teşekkür ederim abi. Evet yola çıkınca anladım? Teşekkür ederim. Teşekkür ederim abi. Teşekkür ederim dostum Çok teşekkür ederim. Galerici arkadaşım bu renk almam için çok ısrarcı oldu ve bizde bunu bulup aldık ☺️ Çok teşekkür ederim sağolun. Çok teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim abi. Sağolasın.
    2 Puan
  10. İngilteredeki bize ait olmayan, yönetimi bizde olmayan, imamı bizim olmayan, bizim müteahhitlerin yapmadığı camiye 1 milyar bağış yapmış vakıf.. İngilteredeki. Erin başının da arabistana gidince kullanması için tahsis edilem GMC'si varmış.. Onlar muaf diye düşünüyorum
    2 Puan
  11. ehliyetlerde otomatik serbest olunca evlerde ev hanımları ben manuel kullanamam da deyince otomatik mecbur oldu.
    2 Puan
  12. 5 dk da motor o kadar ısınamaz belkide elektronik bir devrede çatlak lehim var akım geçince ısınıp genleşip akımı kesiyor.
    2 Puan
  13. Bana göze güzel olan lazım aslında. Kaplama vardı şok olduk. Tamponlarda da olması ayrı güzeldi. Ancak tavana gelirken taş geldi iz Yapmış. Teşekkür ederim Çok teşekkür ederim Teşekkür ederim güzel geniş konforlu Teşekkür ederim ben değil Çağlar abi kıydırdı oğluma Teşekkür ederim Teşekkür ederim abi Teşekkür ederim Teşekkür ederim abi. Yok abi 3008 gitti. Teşekkür ederim abi Teşekkür ederim abi desteğin için çok teşekkür ederim
    2 Puan
  14. Araçta ESP olup olmadığını anlamak çok kolay
    2 Puan
  15. bence kondolda bi kol olsun. Supap zamanlamasını biz ayarlayalım. @Ali Darbaz bayılır buna. Kurtulur yağ basıncı ölçmekten
    1 Puan
  16. otobüs le gidelim neden mtv ödeyelim ki ?
    1 Puan
  17. Yerim olsa alırdım, çok seviyorum bunları, ama yer olmadan imkansız yapmak.
    1 Puan
  18. lpg can.... yok mevzu başka, muayenemiz gelmişti, gittik girdik kusurları onlar bulsunlar diye, kaldık.. mis gibi gündüz farı yapmışım ellerimle, neymiş sonradan yapılmışmış, ee dedim sıfır tüm arabalarda var, güvenliği de artıran bir unsur, olmazmış. söktük gündüz farlarını geçtik. vesile ile caaanım bi led merceklerin rengi mevzuata aykırı imiş... fabrikasyon taklı ledler muayeneye bir gürsin merak ettim onlara da aynısını yazarlarmı.. cam filmini ben çekmiştim onları fark edememiş, 2 sene rahatız... lpg candır....
    1 Puan
  19. Büyük Başkan bizlerede çok destek oldu Sağolsun.
    1 Puan
  20. Her şeyin çözümü halk kooperatiflerinin elinde ama onlarda ilk yıl sonunda holdinge dönüşüp başkan kendini ceo olarak görüp a8 alıp siyasileri yönetim kurulu üyesi yapıp milleti kazıklamaya başlıyorlar. Bu işi sadece Bendevi Palandöken çözer. Adam halen daha bozulmadı gibi görünüyor.
    1 Puan
  21. Maşallah nazar değimesin Güle güle kullanın
    1 Puan
  22. bugün yenibosna’da 200m arayla 3 kontrol noktasından geçtim. 2’si durdurdu. Beyaz Corolla’ya özel olarak durduruyorsunuz değil mi dedim. Araç seçici arkadaş şurada. O bilir dedi sırıttı.
    1 Puan
  23. telefon mirror yansıttıysa, ya sol arkaysa?
    1 Puan
  24. çok sorunlu şeyler değil biliyorum ama yarı otomatiktiler sonuçta dur kalk roketleme vs kullanımdaa eskir. kullanıma bağlı balata değişimi gerekebilir. piyasada oturmuş bir edc kitlesi var. aynen dsg gibi korkulu hikayeler olsa da bir sürü tamircisi ve normal yürüyen araç var. tüm otomatik araçlar ikinci elde sorun yaşayabilir. Neticede mersedes s sınıfı bir araç değil 750 bine araç bakıyorsunuz otomatik olsun yeni olsun km düşük olsun diyorsunuz. o kadarına da katlanmanız gerekebilir. yahut otomatik olmayacak baş ağrımayacak.
    1 Puan
  25. yakınlastıracaksanda mikroskop olarak başlayabilirsin ?
    1 Puan
  26. Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim.
    1 Puan
  27. Az yakınlaştırsana fotoğrafı abi
    1 Puan
  28. Sw herkes sever ancak herkes alamaz. Güle güle kullanın Sezgin ?
    1 Puan
  29. Herkes bir gün C5 konforunu tatmalı. Güle güle kullan hocam. Doğru tercih yaptın.
    1 Puan
  30. https://a.aliexpress.com/_EQaou67 bi aralar kullanmistim.. epey rahat oluyor deneyebilirsiniz. araca uugun olanlar vardır elbet..
    1 Puan
  31. Neden böyle saçma salak pistler tasarlarlar anlamıyorum. 1. sektör birkaç sağ-sol virajdan oluşuyor. 2. sektör neredeyse dümdüz, sadece ufak tefek dönüşler var. 3. sektorün %95 i düzlük. Baktığınız zaman ortalama hızda gideceğiniz pek bir alan yok, ya tam gaz gideceksiniz ya gaza yeni oturacaksınız. Kendine ait bir kimliği yok, Diğer pistlerden ayıran bir yanı da yok. Pistlerden güzel kısımları alıp birleştirmek istemişler sanki ama olmamış. Sadece 10 tur atabildim, 1.31.603 yaptım. Bu değer 2022 pole turundan 2.8 sn daha yavaş. (1.28.769) (Bende F1 2022 olduğu için o yılın pole dereceleri ile kıyaslıyorum. 2023 araçları daha hızlı) Bu hafta hiç boş zaman bulamadım, Zaten bu pistte doğru ayarları bulsam da 1.30.300 leri veya 1.29.900 leri görürüm. Daha aşağısına inebileceğimi sanmıyorum. 1. Virajdan çıktıktan sonra iyi bir çekişe ihtiyacınız var, Gaza oturup hız kesmeden 2 ve 3. virajı dönüp düzlüğü tam gaz geçmelisiniz. 4. viraja geldiğinizde (7. viteste olmanız gerekiyor) gazdan çekip fren yapmadan yavaşlamak, 5. virajda 1 vites düşürüp yine fren kullanmadan dönmek gerekiyor. 7. virajda 1 vites daha düşürürken fren kullanarak 8.. viraja girmek ve orada 1 vites daha düşürmek gerek. 8. virajı 4. vites ile döndükten sonra uzuuun bir tam gaz periyodu başlıyor. Bu kısımdaki virajlar ufak dönüşler, tam gaz dönülüyor. Düzlüğün sonunda 330 km/h leri görmeniz gerek. 11. Viraja geldiğinizde 3. vitese kadar düşürüp kontrollü gaz ayarı ile bir sonraki viraja girmek gerekiyor. Gazı biraz fazla kaçırırsanız spin atmak an meselesi, çünkü direksiyon hala sola dönük olacak. Daha sonra 12. viraj olan sağ virajda hızlanmaya başlıyoruz. 150-200 mt ilerde en dandik şikan var. 2. vitese kadar düşüp sol-sağ şikanı geçiyoruz. (14-15. virajlar.) Şikandan hemen sonra azcık hızlanalım diyorsunuz, 60-70 metre sonra sola keskin bir viraj daha var. (16. viraj) Bu 70 mt içinde 3. vitese geçebilirsiniz. Ya da benim gibi 2. viteste devam edebilirsiniz. Bu virajdan sonra uzuuun arka düzlük başlıyor ve düzlük sonuna doğru 330 km/h ları görüyorsunuz. Düzlük sonunda 17. virajda girerken viraja 100 mt tabelasını geçtikten hemen sonra 2. vitese kadar düşüp 80 km/h lara kadar yavaşlatmalısınız aracı. Viraj çıkışı yine iyi bir çekişe ihtiyacınız olacak çünkü gaz kesmeden döneceğiniz son viraj sonrası kısa olan start-finiş düzlüğüne çıkacaksınız. Charles Leclerc'in pole turu.
    1 Puan
  32. Bu hafta Maimi Gp var Hard Rock stadyum pistinde farklı bir yarış olacak Sıralama Sprint ve yarış gece saatlerinde olacak Şu anda sprint yarış sıralamaları var...
    1 Puan
  33. Aynen az kaldı 4x4 alıyordu bana. ☺️☺️ Teşekkür ederim ? Teşekkür ederim hocam Teşekkür ederim hocam Adam Kadıköy Anadolu Lisesi 9. Sınıf (hazırlık vardı normalde 10. Sınıf ??) Teşekkür ederim üstadım Mezar spec anlamadım ne demek ama evet camlar filmli. Adam yaptırmış Teşekkür ederim Teşekkür ederim hocam Teşekkür ederim darısı size olsun inşallah
    1 Puan
  34. Mehmet hocam hayırlı olsun, güle güle kullan...
    1 Puan
  35. Geçenlerde Togg gitmişti yağmurda turlamıştı bizde toplanıp gitsek...?
    1 Puan
  36. bir kipritçi o hıza çıkınca kalbi dayanmaz diyorlar?
    1 Puan
  37. yeni kangolar 7den 5e indi. şehir dışı 4 iken şimdi 3
    1 Puan
  38. Grandlandten ucuzmuş. Ben 9400 lira verdim 2nci yıl bakımına.
    1 Puan
  39. Portifle dalan olabilir
    1 Puan
  40. ESP var mı yok mu? Prestij meselesi Pıtıpıtıpıtıpıtı
    1 Puan
  41. Paraya kıyıp alan bağıracak ama hâlâ olduğu yerde.
    1 Puan
  42. O modelde ,değişensiz ve boyasız ,o kilometrede ,o fiyata bir araç çok çok zor.Ancak keyfe keder boyalı ,sigorta şişirmesi pert kayıtlı filan olabilir.
    1 Puan
  43. Röle al iki tane. Götür birine değiştir de bitti. 10 dakikalık iş ne uzadı be Olurdu olmazdı bırak. Aküden diyen fosilden uzak dur
    1 Puan
  44. kesilme rastgelemi yoksa belli pistonlarda mı oluyor? Araç karışım oranını kaçırdığında, tutturamadığında ateşleme hatası veren pistonları otomatik kapatabilir. Bizim araçlarda bu şekilde. Tam bilemiyorum ama krank yada eksantirik sensörünün karşılığında bir sorun olur belli bir sayıdan fazla ateşleme hatası alırsada kapatabilir. İlk aklıma gelenler bunlar.
    1 Puan
  45. o değil de, esp yi vakuma nerden bağladın kamuoyu merak içinde?
    1 Puan
  46. Araç arayışımız Mitsubishi L200 4x4 İntense paket, kapalı kasa, offroad aydınlatmalı bir araç ile sonlanmıştır. Babama hayırlı olsun.
    1 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...