İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

  1. Mehmet Ozyurek

    Mehmet Ozyurek

    Yönetici


    • Puan

      124

    • Mesaj

      75.851


  2. Servet Aydın

    Servet Aydın

    Bölüm Sorumlusu


    • Puan

      100

    • Mesaj

      44.736


  3. Çağlar Bayur

    Çağlar Bayur

    Gold Üye


    • Puan

      90

    • Mesaj

      94.742


  4. Alpay Sumer

    Alpay Sumer

    Moderatör


    • Puan

      89

    • Mesaj

      10.896


Popüler İçerik

16-04-2024 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. Selam herkese.. Uzun zaman aldı arac degisim serüveni.. Baktığım ama karar veremedigim modeller arasında kendimi kaybolmuş hissettim.. kimi istedigim gibiydi ama uçuktu.. Kimi içime sinmiyordu.. Mavii gidince daha bi aciliyet kapladı bizi.. Sabahın körü bi uyandım ki o da ne yeni bir ilan Hemde Tam istedigim.. Fiyatı makuldü.. Hem Bağyandan, Hem tapipten.. Kilomtresi cok minnak.. Dolu dolu.. O anda başladım söylenmeye: tabip sen elleme benim yooramııı İlanı attım modlara.. Oovv durma fırla didiler.. Yoğun destek halinde hadi durma Bismillah dediler.. 3 dakika suren görüsme sonrası (malum tabip; yoğunum biran evvel hallolması adına fiyatı cok cok uygun yazdım, milletle pazarlık yapacak, vaktim yok halledip islerime bakacagim didi ) Normalde ben inciğini boncuğunu sorardım ama gercekten halini anladım telde.. Sadece gercekten temiz mi bosa yol tepip gelmeyeyim diyebildim oda cok temiz 0 gibi dedi.. Ozmaan haydi bize yol yaraşır deyip yola cıktım ilgili ile ualştım.. uzun bekleme sonrası geldiler.. 2 dakika ayaküstü tanıştık.. İşlerinin oldugunu gelemeyecegini deyip bize birisini görevlendirdi. İsiniz bitince ararsınız müsait bir anımda gelirim dedi. Ekspertizi yaptirdik.. umra.' ı tercih ettim. eski aracımda orda yapılmiştı cok begenmistim.. Ciddi bakılmasını istedim kırmadılar sagolsunlar.. sadece arka kapı kösesinde ufak bir lokali vardı. 2 parmak inceliginde o kadar.. gerisi Maşallah! sorunsuz, tamersiz, boyasız 🧿 Arac hala garantili..38xxx km de.. son bakım 3000km önce yapılmıs.. Sadece ön fren balata degismeli denildi. Bizde Okeyleyince diger noter ve plaka İslemleri hallettik.. Balatamizı yeniledik.. Arac golften sonra cok buyuk geldi.. park rahatlıgım kısıtlandı gibi.. Ozelliklerine gelecek olursak; 2020 fakat 21 cıkıslı 1.5 tsi life paket, arac alinirken cam tavan ve ergoactive koltuk talep edilmis bu nedenle alcantara koltuk kumaşlı masaj özellikli Uzun uzun diger ozellikleri yazmayayım.. Golften eksileri yazayım artılara simdilik gerek yok.. Ses sistemini begenmedim.. Alıstıgım ses kalitesi bunda yok.. kapı ambians aydinlatma bunda yok.. zamanla yorumlar kısmını detaylandırırım.. Birkac foto ekleyelim.. Simdiden İyi dilekleriniz icin herkese tek tek tesekkür ederim.. Ben cok zor ulastım 😞 Yeri geldi lokmamdan kestim ama basardım 😂 Kalbiyle niyetindeki araci, duayı dileyen herkese Allah gönlündeki dilegini nasip etsin.. Alırım bir dal mavi boncuk 😂 🧿
    39 Puan
  2. Şimdi emmiye eski kaşar aman kaşkayı kepirtmişler mi oldu
    17 Puan
  3. Benden kasko isteyene eski kullandığı araçları soruyorum.. Birisi istedi.. eski aracını sordum.. toyota hilux kullanıyordum dedi.. Kasko yapmadım.. Kesin bi yere patlar..
    12 Puan
  4. Ona gelene kadar nelerimizi çalıyorlar.
    11 Puan
  5. 10 Puan
  6. Mesleğini de soruyorum.. Bankacıysa yapıyorum.. Onlar hızlı gitmekle yavaş gitme arasındaki farkı hesaplayıp, o farkı gecelik repoda değerlendirip, ayda ne kadar tasarruf edip, ne kadar birikim yapacaklarını hesap ediyorlar.. Sıkıntı gelmez onlardan.. Zaten çoğunun en büyük motoru 1595 cc falan oluyor :P Elektrikli transit van gördüm. koca araba idi..
    9 Puan
  7. Makyajlanmış. Çok da güzel olmuş.
    8 Puan
  8. kaşkay 2024 makyajlıdan başlar
    8 Puan
  9. Koskoca prof’a paçağuna siçtuğum diyemiyom işte
    7 Puan
  10. Qashqai düşsün başınıza.
    7 Puan
  11. Karma yakıt verisi paylaşalım.
    7 Puan
  12. torpidolara 37 ekran tvleri koyduktan sonra ön tamponu da aspiratör ızgarası ile satmayı başarmak büyük bir başarı teprik ediyorum
    7 Puan
  13. Şanzımanın beyni değişmedi, beyin selenoidlerinin değiştiğini söylediler, aracı geçen cumartesi aldım, sürekli de kullanmaya çalıştım, şanzıman sorunsuz hale gelmiş, arabanın sesi azalmış, vites geçişleri çok iyi, sanki performansında da artış var gibi hissediyorum (psikolojik olabilir). Ankara İstanbul arası gidip geldim, yolda ortalama yakıt tüketimi 4.2 lt olarak gerçekleşti.
    7 Puan
  14. Hocam ben geziyorum. Çok faydalı. Her bekar erkeğe bu dayanıklılık testini öneririm. Tıpa da patlatmıyor
    6 Puan
  15. 6500 e yaptırdım bugün. Farlara ve sislere folyo yaptırdım. 1000 lira da o tuttu.
    6 Puan
  16. Uzun yolda saganakla 120 ile gidemeyecegin için boşuna cevap arama 😬
    6 Puan
  17. Açıkcası bende son 8 aracımda sunroof ve cam tavan türevlerini kullandım. Avantajlı yönü aracı daha premium gösteriyor.Bence en büyük özelliğide bu. İç mekan daha ferah duruyor.Ve araçta şuda olsaydı keşke demiyorsunuz bence başka hiç bir avantajı yok. Dezavantajı ise yazın perde akşamları hariç hep kapalı duruyor. Perde kapalı iken beyimin piştiğini hatırlamıyorum bunda c-max ve şuan kullandığım opel grandland da dahil.İkisininde perdesi benzer ince yapıda. Sunroof olan araçlar bencede daha güvenli hem perdesi kalın hemde cam boşluğu daha küçük kaza anında daha güvenli hissi yaratıyor. Bende araç takla atarsa sonuç ne olur hep kafamda soru işareti oluyor.Allah göstermesin. Şuanki aracımda perde sıkışıtığı için açamıyorum en büyük dezavantajı birde bu boşa masraf ve yaptıracak yer bulmak aracı yapılması için bırakmak hepsi sorun.O yüzden yaptıramadım neredeyse geçen yazdan beri perdem kapalı duruyor.Gıcık oluyorum. Perde kapalı konumda iken camlar açık hızlı seyehatlerde perde dalgalanarak kızaktan çıkabiliyormuş nedeni bu.Tavanın sökülüp perdenin tekrar kızağına yerleştirilmesi gerekiyor. Perdeli arkadaşlar için bir tavsiye olarak bunuda belirtmiş olayım.Cam açık gidilecek ise perdeninde tam açık hale getirilmesi gerekiyor.
    5 Puan
  18. Alpay dsg ‘de el frenine takılmışsın ama şunu dene bir gün, çok hafif rampa bir yere park et, vites d de iken el frenini çek ve p ye alıp stop et arabayı. Bak bakalım tekrar bindiğinde arabayı yeniden d yada r ‘ye almak için ne kadar zorlaman gerekecek vites kolunu.. ben vites kolu kopup gelecek sanmıştım ilk denememde. Akabinde bunu yaşatmamak için arabaya, önce n konumuna alıyorum sonra el freniyle ağırlığı el frenine verip, sonra p yaparak stop etmeye çaba sarfediyorum.
    5 Puan
  19. Arkadaş bu kadarda takmamak lazım, tabi tuğla taşımamak lazım ama. Aynı renk takım elbise nedir? 😂 Bazı istasyonlarda, buna lpg mi takılır yok şu yok bu, ya arkadaş takan takmış işte ne yapalım? Yakalım mı yani. Ha bende olsam takmazdım ama takanada sövmezdim yani.
    5 Puan
  20. Facebook Qashqai grubunda biri arabayı alalı bir ay olmuş.. . start stobum hiç çalışmıyor diye konu başlatıyor.. Sorular sorarak sebebi bulmaya çalışıyoruz.. Sora sora anladık ki.. adam arabayı alalı hiç kemer takmamış..
    5 Puan
  21. Modlar çekti çileyi Alpay yedi çileği 😁 Hayırlı olsun kazasız belasız çok çok sevindim. Beyaz renk en sevdiğim hemde 😬
    5 Puan
  22. Bugün Hondanin takmayı unuttuğu arka tampon demirini taktım, yıpranan cam sıyırıcı fitilleri yeniledim. Bayramdan önce de komple film çektirmiştim
    5 Puan
  23. Yeterli.. Gösterebileceğin bir şey vardır en azından..
    5 Puan
  24. Çeki demirsiz alın düşük ötv, çeki semirini ben takarım 😍
    5 Puan
  25. Lumar ya da Solargard yetkili bayilerinden birinde yaptırın, sakın sakın 3 numara 5 numara amerikan diyenlerden yaptırmayın, paranız çöp olur.
    5 Puan
  26. Ürün geldi arkadaşlar.6 günde elime ulaştı..Maraş için oldukça hızlı bir alışveriş.Güzel paketlenmiş sağlam ve eksiksizdi..Beklentimin üzerinde çıktı doğrusu..Testereyi henüz kurup kullanmadım..Ama vidalama aleti çok iyi.Mandreni elle tutamıyosunuz.Oldukça güçlü.Ayrıca mandrenin metal olmasıda güzel..Budama makası da pahalı markalarla yarışamaz belki ama gayet iş görüyor.Üç cm e kadar yaş dalı tek seferde alıyor ,kuru dalda biraz zorlanıyor.iki-üç basmada kesiyor .Dewalt ,einhell tek seferde hallediyor o işi..Ama sadece bir budama makasının fiyatı bu setin üç-dört katı.Testerenin pompalı yağlama sistemi olması çok iyi..60 tane vidalama ucu var.Kaliteli olduklarını pek sanmıyorum ama epey çok..Çanta öyle dandik bir şey değil..Oldukça sağlam ve büyük..Tarttım tam yedi kilo içindekilerle.Bataryalar biraz hafif geldi..Sanırım üç pil vardır içinde..Çok yoğun kullanılmayacağı için iş görür.Kısaca amatör kullanıcı için oldukça yeterli..Uzun kullanımdan sonra ne olur görecez bakalım..
    5 Puan
  27. Aracımı eski göstermene izin veremezdim.. Yeni Çinli yüzlü Qashqai ayrı konuda olsun.. Arkadan görürsün ciddi ve kariyerli bir adam görüntüsü.. Önden bakıyorsun, sağa sola sırıtıp gezen yılışık bi adam imajı sunuyor bu..
    5 Puan
  28. Bunların 3 5 saniyede 100 e çıkan versiyonlarını herkesin alamaması, kullanamaması lazım. Aceminin elinde tüfekten farksız. Düşünsenize gazı freni karıştıracak adamın altında. Hatta bunu da otomatik herhangi bir arabayı da.
    5 Puan
  29. Elektrikli araba benim için hala 2. araba olarak alınır.
    5 Puan
  30. Benimki daha güzel ya.. Bi karakteri var. Bu ne böyle.. chery gibi olmuş..
    5 Puan
  31. Dernek kurduk Doğan hocam 350cilerikorumaveyaşatmaderneği Başkanımız @Oğuzkan Erışık Amacımız her ilana 350 yazmak ama Metin hocamız birim yazmamış TL demeli.
    5 Puan
  32. 5 Puan
  33. Bir tampon iki far iki çamurluk.. araba tamamen değişmiş 15 yıllık nissan çizgisinden çıkmış.. Hyundai vs Chery olmuş..
    5 Puan
  34. Arac gitti. konu kapanır 😎
    5 Puan
  35. viskozite / sıvı / katkı ile tamirat olmaz, kaçak/yakma/ses vs. var ise vardır, üstü örtülebilir, örtebilen yağ/katkı/sıvı varsa aynı zamanda ileride yapılacak masrafı da büyütüyor demektir.
    4 Puan
  36. Coğrafi koşula göre iyidir değildir denebilir ancak camın dayanımı zar gibi metalden çok daha iyi olduğu da bir gerçek
    4 Puan
  37. ben de kavun tasıyorum... satilik w204
    4 Puan
  38. Mehmet hocam, belki konuyla tam alakası olmayacak ama anlatma gereği duydum. Ben askerde atış bölüğünde atış takımındaydım. Askerden gelince tweterin(arabaya takıyorduk,tiz sesleri veriyordu) bozulduğunu düşündüm. Eşim ise duyma problemin var deyince doktora gittim. İnce seslerde kayıp olduğu odyo testinde çıktı. Bu durum sürekli ilerleyince 2016 yılından beri cohlear imlant kullanıyorum. Doktorum şiddetli sese maruz kalınca işitme kaybı oluşabilir ama gürültü ortamından uzaklaşınca kayıp durur. Ne iyileşir ne de kötüye gider sende ki ırsi dedi. Kulağınıza dikkat edin. İşitme duygusu zayıfladıkça; algılama, konuşma yetisi de zayıflıyor.
    4 Puan
  39. Millete baktıkça fizik, kimya ve matematiğin önemini anlıyorum. Yav arkadaş havayı kontrol etmek için ne kadar güç gerekir hiç düşündünüz mü? Tonlarca ağırlığa ve milyonlarca metreküp hacme sahip su buharını alıp Dubai üstüne getirip kuru çöl havasının yani yüksek atmosfer basıncını düşürüp lokal bir ısı farkı yaratıp şiddetli rüzgar oluşturup Dubai'ye şiddetli yağmur yağdırmak diye düşünmek gerekir. Bu kadar güç nereden gelecek hiç düşünen oluyor mudur acaba? Bu kadar güç üretebilen adamların derdi yağmur yağdırmak olur mu sizce? Adamların daha yağmur suyu için kanalizasyon sistemi bile yok. Kısa insan ömründe görülen nadir ama olası hava olaylarıdır. Geçmişe baktığımızda daha sert ama yine nadir hava olayları olmuştur. o zaman da Romalıların işi demişlerdir kesin. Ya da Hititler tarımı bulduk diye bizi gısganıyorlar o yüzden Akadlar yağmurumuzu çalıyor da demiş olabilirler.
    4 Puan
  40. Demek ki uzak doğulular doğru yolda. Aynı ben. Alayım o zaman.
    4 Puan
  41. 3008 1.5 dizelin adblue sıkıntısından sonra aracı satıp aynı gün Aksaray’a yeni açılan bayiye 408 sordum ellerinde yokmuş Citroen ile görüştüm C4 alayım derken C5 i nasıl aldım bende anlamadım. Alalı 20 gün oldu ilk izlenimlerim : Görüş açısı çok güzel direksiyon pamuk gibi koltuklar çok rahat dijital ekranlar kullanışlı bayağı dolu bir araç , Sürüşü çok farklı sürekli elektrikte gitmeye çalışıyorsun ama olmuyor. Günlük 25 km sabit yolum var bilhassa onun için tercih ettim. Eksileri de var tabii kapı içlerinde bazı yerlerin plastikleri çok kötü arka stoplarda sinyaller ve geri vites halojen ampül arka koltuklar ticari araç koltuğu gibi…
    4 Puan
  42. 4 Puan
  43. Ve çoğunlukla da falancanınoğlu balık yedi, filancanınoğlu tenis oynadı. belediye otobüsü yandı, metronun merdiveni çalışmadı haberleri..
    4 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...