İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

  1. Furkan Bakırel

    Furkan Bakırel

    Üye


    • Puan

      20

    • Mesaj

      1.500


  2. İlkay Başaran

    İlkay Başaran

    Gold Üye


    • Puan

      18

    • Mesaj

      12.586


  3. Servet Aydın

    Servet Aydın

    Bölüm Sorumlusu


    • Puan

      16

    • Mesaj

      48.033


  4. Haşmet Güngör

    Haşmet Güngör

    Gold Üye


    • Puan

      10

    • Mesaj

      2.270


Popüler İçerik

14-11-2024 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. 93 harbine katılamadık, o tarihte @Servet Aydın ile batı da @İlkay Başaran'nı arıyorduk.
    7 Puan
  2. Karanlık ve soğukta çalışmak zor oluyor günlere yayarak yavaş yavaş yaptım.
    6 Puan
  3. Konuyu açtığımda 2023 yazına teslim alacağım demişim ama 2024 bitecek biz hala teslim alamadık evi. Kapılar, parkeler yapıldı. İçeride sadece vitrifiye ve elektrikçinin işi kaldı. Çevre düzenlemesi, kapalı otopark, ısınma sistemleri ve asansör yapılıyor şu an. Mobilya işlerine 1 ay içinde başlamayı düşünüyorum. Diğer taraftan da küçük kızım için bir yatak ve oyuncak dolabı yaptım. Oyuncak dolabının üzerine 5cm süngerli minder koyacağım oturmak için. Kulpları almadım henüz.
    5 Puan
  4. Değerli Arkadaşlar, bir süredir uzun yol ve ailecek gezilerde kullanacağım 2. bir araç arayışım vardı. Bunu 2012 model Seat Altea xl 1.6 Tdi / 7 ileri Dsg ile nihayete erdirdim. Araç 175 bin km civarında.Araç geçmişinin servis bakımlı olması ve fiyatının akranlarından cazip olması beni cezbetti. Şahsıma ait ilk dizel araç olmuş oldu. Aracı alır almaz Konya’da motor yağ bakımları orijinal olduğuna ikna ettikleri için Castrol 5w30 yağ ile yaptık, Turbo hortumlarının kelepçelerini yeniledik, Şanzıman Mekatronik altında yağ terlemesi vardı mekatronik sökülerek üstünde yuvarlak conta gibi bir yerden sızdırdığını tespit ettiler, o parça değişti. Ön camda duran otomatik far sensörü bozuktu onu yeniledik en son Dyson ile içini süpürdüm. Aracı alınca 475 km uzun yol yapmış oldum. Uzun yolda rampa gözetmeksizin istediğim hız aralıklarına çok rahat çıkması, şanzımanın sarsıntısız çalışması, motor gürültüsünün içeri rahatsız etmemesi mekanik olarak, 245/45R17 lastiğe karşın süspansiyon konforu ve yol tutuşu, Özellikle baş mesafesinin verdiği ferahlık ile koltuklarının sünger yumuşaklığı, yeterli düzeyde bel/ baldır destekleri, arkada yer alan saklama gözleri ile derin ve kare formuna yakın 530 lt bagajı beni tatmin etti. Aracın torpidosunun ve kolçağın dar ve kullanışsız olması ile göğüs kısmının ve araç için birçok yerin sert plastikten olması göze çarpan ilk eksikliklerinden zira birçok Altea’nın göğsünün güneş ışığı vurması kaynaklı çatladığını gördüm. Benim göğüs çatlaksız olunca hemen göğüs koruma alıp koydum. Uzun yolda arkadaşım sürerken 5.2 lt ile giderken aracı ben sürdüğümde 6.5 lt leri gördürdüm. En son Konya’da stop ettiğimde 6.5 lt ortalama görünüyordu. 120-130 hız aralığımız ve Antalya merkezde sıkışık dur kalk trafik ile geçebildik. Şanzıman çabucak 2 vitese atması olayına alışamadım ama onu da şimdilik S modu ve biraz gaz pedalına fazla yumularak çözüyorum.
    4 Puan
  5. Kontrol ünitesini camiadan bir abimizden aldım.(1000 TL) Ünitenin soketi vag grubu araçların silecek role soketi .(800 TL) Direksiyonu Sivas’ta buldum.(1500 TL) Bağlantıları kendim yaptım. (0 TL) Airbag sıfır denk geldi. (3000 TL) Yıllar önce vw Bora’ya yapacaktım ama imkanlar el vermemişti.
    4 Puan
  6. Ohoo hiç tehlike yok. 112 yi arayalım, organize olsunlar. Nasılsa düşecek.
    4 Puan
  7. Lağman mı yazıyor ya orada
    3 Puan
  8. Nedense şu eceli kireç kuyusunda yazılı bebe karşımda iken patlıcan yemiş kuş gibi oluyor
    3 Puan
  9. Akp diye birşey yokmuş Haşmet abi. Böyle düşününce algıladım bak şimdi
    3 Puan
  10. Bazı motorlar gerçekten sorunlu ve bunu bilerek almak bana hiç mantıklı gelmiyor iş yerin de arkadaşım da vardı 40 bin km de dünyanın en sakin kullanan kişidir segman kırdı yaptırmadan öyle sattık Tekirdağ da arkadaşım da vardı 100 bin i geçti aynı sorun yaşattı bunları bilerek alınır mı evet ama anca 5oo bin e mesela renault nissan ın 1.2 si bilerek lades demek ben ce
    3 Puan
  11. Celal buyursun gelsin de Çağlar bey bi süre gelmese diyorum adam fiesta yı alıp gidecek Serhat ın haberi yok
    3 Puan
  12. Passat direksiyonu sanırım.
    2 Puan
  13. otomotivde yıllardır böyle kampanyalar vardır, servise zaten hiç gelmeyecek müşteri getirilir, 100 de 10 u iş yaptırsa kardır, oradan kazanır, kontroller ücretsizdir.
    2 Puan
  14. Kıymetli insanların yaşına bakılmaz Motörle çıkmış yola .
    2 Puan
  15. Servet abi aradı az önce siyanürü nasıl tedarik edebilirim diye sordu. Severdik seni.
    2 Puan
  16. Bu da Servet abi için. Anıları tazelensin. Kral foyası. Çoook çok eskilerden o hatırlar (umarım) Modern tıptan evvel kullanılırmış.
    2 Puan
  17. Konuyu görünce bir anım aklıma geldi. Bir zamanlar ilaç firmasın da çalışmıştım. Asinpirine diye bir ilacımız da vardı. Bildiğiniz aspirin. İsmi malum nedenlerden değişik. Bunda koku aroması da vardı. Üzerin de ısı ve ışıktan koruyun diye de yazardı . Bir gün bir mektup geldi. Tüketici şikayet etmiş. ilacınızı aldım üzerin de 100 tablet yazıyor. saydım 97 çıktı. Ayrıca kokusu ağırlaşmış diye. Adam üşenmemiş saymış (çok ucuz bir ilaçdı) .Neyse adama , üzerindeki uyarıya dikkat çekip, saklanma koşulları nedeniyle sıcak etkisi ile kokunun ağırlaşabileceğini, zararsız olduğu belirtip. 2 kutu da eşantiyon ilaç yolladım. (Elamanlara örnekleme yoluyla bir kaç kutu saydırdım tamdı. ) Kutusu o zamanlara göre yeni olan çıt çıtlı kapaktı. bastırıp çevirmek gerekiyordu. Bazen eczacılar, "bu kutu açılmıyor" diye gelenler olduğunu söylerlerdi.
    2 Puan
  18. Dön diyince hemen dönmemek lazım ? Google haritalarda beni bunalıma sokan "rampaya girin" lafı.. Rampa nere, kime göre neye göre neresi rampa? Anlayabilene aşkolsun
    2 Puan
  19. Bir ihtimal şöyle olabilir. Check up yaptık. Şunlar şunlar var. Eğer servisimizde yaptırırsanız check up ücretsiz. Yaptırmam derseniz check up ücretini rica edelim. Gibisinden.
    2 Puan
  20. parasız bir iş beklemem ben şahsen hiçkimseden. parasını verdiğimiz ürünün hizmetini alamaz olduk
    2 Puan
  21. 1 seneyi devirdik. Aracın yıllık bakımını yaptırdım. Sağolsun emmi kaskomuzu da yaptı. 1 yıl kafamız rahat.
    2 Puan
  22. Parayı banka hesabına gönderdim, başka da bir şey yapmadım ?‍♂️
    1 Puan
  23. Buradan Hopa ya inmek zaten Hopadan İstanbul a gelmek kadar yorar
    1 Puan
  24. https://maps.app.goo.gl/mBNtA8D8tBAJMNMZA Tam da burası, 1 seferinden konaklamalı gidip döndük bir seferinde 16 saat iki araç ama ben tek arkadaşım eşi ile değişimli
    1 Puan
  25. Hayırlı olsun,en güzelini yapmışsınız
    1 Puan
  26. DPO AL4 tam otomatik 4 ileri şanzıman başla beladır reno ve psa grubu kullandı Clio 3 megane ve 308 lerde olan bir şanzıman kullandım aşırı kötü bir şanzıman
    1 Puan
  27. Bulmuş olsaydınız bugün herşey çok farklı olurdu.
    1 Puan
  28. az önce haber gördüm adamlar tam 230 günde 100 bin araç ürettiler Bu hafta sonu 1548 hp lik 3 motorlu versiyonun lansmanını var geçen seneye kadar telefonları hakkında yorum yaptığımız adamlar 28 martta satışa çıkıp piyasaya sürdükten 230 gün sonra 100 bini geçtiler bile Eleştirelecek bir yanı yok bence tebrik etmek lazım
    1 Puan
  29. Ben bedava bir şey yapacaklarını zannetmiyorum , yapsalar bile elzem yapmamız gereken şeyler var diyip liste verirler 2 liralık işe 10 liralık fatura çıkarırlar. Bende opel sahıbiyim şahsen ben götürmem
    1 Puan
  30. Kavrama seti değişimi yüksek tutar sanırım Oğuzkan bey mesela 1-2 vites oranını yazılım ile ayarlanabiliyormuş.
    1 Puan
  31. 1 Puan
  32. Arkadaşın 2015 passatında kavrama seti değiştikten sonra hemen 2ye çekme durumu değişmişti. Ona istinaden yazdım
    1 Puan
  33. Bu tip kağıtçılara hayranım Denk geldikçe uğraşıyorum ve çok keyif alıyorum. Tanış ayağına koparmaya çalışan bir gence yemek ısmarlatmıştım var, Telefon dolandırıcıları ile 1,2 konuşmama hanım denk geldi, canı sıkılınca diyor bi dolandırıcı arasa da eğlensek biraz Hani vardır ya gelirler gümrük çalışanıyım parfüm vs var diye, İlk baharda Tem76 da denk geldim, cebimden free shop sigarayı çıkarttım bu ne diye sordum, mal mal baktı, sert bir tavırla, yani dedim bu iş buralarda bende, siz kimsiniz, hayırdır, hiç bir şey demeden arabaya atladı gitti olaya şahit olan arkadaşım diyor bunların bu kadar seri uzaklaştığı ilk defa görüyorum.
    1 Puan
  34. Hayırlı olsun. Rabbim kaza bela göstermesin inşallah. Dizel araçla uzun yolda 6.5 lt tiketim her baba yiğidin harcı değildir. Nasıl başardınız bunu merak ettim doğrusu ??
    1 Puan
  35. Hayırlı olsun bı sra niyetindeydim Picasso sonrası ama bagajı Picasso ya göre küçük gelmişti
    1 Puan
  36. Kış gelmeden ?
    1 Puan
  37. 1 Puan
  38. DSG'lerin hepsi böyle.
    1 Puan
  39. 1 Puan
  40. Hayırlı olsun Mpvye alışınca normal arabalar basık gelecek artık, gülerek kullanın.
    1 Puan
  41. Hiç denk gelmedi ki. Bulamadım yani atladım belkide..
    1 Puan
  42. Hibrit araçlar sürücüsünü çok yoruyormuş. Kesin bilgi yayalım ? Şaka bir yana güzergah ve yol şartları önemli. Amasya'dan çıkıp Van'a gittim birkaç yıl önce. 930 km tek şoför yormadı ama her yaz Amasya Akçay git gel yapıyorum. Balıkesirden sonrası bitmiyor. İstanbul'a kadar gidiyorsun yorulmadan ama iş çıkışı trafiğin yoğun saati İstanbul girişten Avrupa'ya geçmek daha çok yoruyor.
    1 Puan
  43. Ufak bi akşam mesaisi ile gaza basınca ufaktan titremeyi çözdüm. Kafayı değişmekle felan uğraşmak istemedim komple sıfır aks aldım. 2300 TL aks. Hep yapmak istediğim bir uygulama vardı ama çalışıp çalışmayacağı şüpheli. Bu hafta içinde yapacağım.
    1 Puan
  44. Köy adlarına hastayım Oylat'ı ve civarını -özellikle bu mevsimde- görmenizi mutlaka tavsiye ediyorum. İnegöl'de Gülce Konaklama'dan çok memnun kaldım. Korna bir daha sorun çıkarmadı ama temizleyeceğim. Aslında şasenin tüm elektrik bağlantı noktalarını söküp temizlemek lazım, Atılgan'da yaştan mütevellit kireçlenmeler başladı galiba Yaklaşık 500 km süren yolculuğumuz 5 saatlik sürüşle sona erdi. 3 lt/100 km tüketim yapmışız.
    1 Puan
  45. Boşa para harcıyorum yine, tampon dahil orijinaldi ama boyanıyor. Ufak gamzeler de giderildi 5 parça kaporta boya işleri bir asgari ücret.
    1 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...