İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

  1. İlkay Başaran

    İlkay Başaran

    Gold Üye


    • Puan

      24

    • Mesaj

      13.422


  2. Murat Ersel Çevik

    Murat Ersel Çevik

    İçerik Yöneticisi


    • Puan

      13

    • Mesaj

      9.249


  3. Tansu Kalafatoğlu

    Tansu Kalafatoğlu

    Gold Üye


    • Puan

      11

    • Mesaj

      27.251


  4. Önder Özcan

    Önder Özcan

    Moderatör


    • Puan

      11

    • Mesaj

      15.609


Popüler İçerik

08-07-2025 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. Önleri 2 ay önce değişmiştim onlar da bosch şikayetim yok ilk 100 150 km zayıftı o kadar o da doğal. Abi taş 1 cm miş balıkesir öyle dedi. Pzt günü kırmayı deneyecekler. 30 temmuz ameliyat dedi.
    5 Puan
  2. Sıratta bekliyorum nerde kaldınıZ?
    5 Puan
  3. Teşekkür ederim. Ölürsem arabayı Ali abiye verirsiniz. Ölmeden dünya gözüyle c sınıfı sedana binsin
    5 Puan
  4. 51 bindeki arka balatalar ama yine de fazla yıpranmış arkaya göre. Yıpranmış demeyelim kalmamış daha uygun. Ara sıra arabayı alıp kullanmak lazım işte. Yoksa yasla müziği basgit duymazsın arabadaki sesi.. Babamlar bugün izmir torbalıda bir köye gitmişler bana su almak için. Çok memnunmuş insanlar ama bilmiyorum bakalım bi 650 litre kadar içtim akşamdan beri. :d
    4 Puan
  5. ALET GERGİN İŞTE KARDEŞİM! Hatun kesin öğlen araları piste giriyor.
    4 Puan
  6. Şimdi taşlar yerine oturdu. Ben de diyordum idrarım neden malum maden gibi sapsarı
    4 Puan
  7. İlkay, operasyon filan yapılırsa Çabi refakatçın olayım der tuzağa düşme Paçağina siçtuğum
    4 Puan
  8. bu mantıkta bazılarında elektrik de çok çıkar ama
    4 Puan
  9. geçmiş olsun sen de taş olması normal bence bizim yeğen demirci mesela onunda demir değerleri çok yüksek çıkıyor
    4 Puan
  10. Teşekkür ederim sağolun. Karot aldırıp balacağız hangi sınıfmış.
    4 Puan
  11. Günlerden salı cumartesiye daha çooooookk var. Karar veririz inşallah Dedim ya biriktir diye. Zaten profil resmi de tam uygun. ?????? Deniz kumudur ne bekliyon ki
    3 Puan
  12. önder abininki başka. şifa akıtıyor resmen. kuyruk olur kapısında
    3 Puan
  13. Geçmiş olsun Denk gelirse hastanede yaparız toplantıyı
    3 Puan
  14. Genelde araçları birbirlerine benzetmeyi pek sevmem ama, bu biraz fazla olmuş Kuga Lavante
    3 Puan
  15. Ticari kullanıcılar tamam, anlaşılabilir. Şahsi kullananlara bu dayatma anlaşılamaz. Topcase var işletmedim. Neden bir dünya para ödeyeceğim topcase işletmek için. Mühendisler odasına gidip proje çizdirmek, hayal dünyasında yaşayan insanların çıkardığı bir şey. Topcasi alırsın faturası olur, gidersin montaj yaptırırsın faturası olur, bunlarla birlikte notere gidip işletirsin. Diğer teferruatlar nedir. Bu bürokrasi sadece bizde değil dünyanın her yerinde vatandaşlarına hayatı zorlaştırmak için var. Benim koruma demirim yok. Motor fabrikada üretilirken koruma demiri de motorun bir parçası olarak üretilip motora montaj yapılmış. Üzerine sadece çanta takıyorsun. Hepsi bu. Bunun için mi mühendisler odasını ziyaret edeceğim. Sökerim daha iyi. Ülkede her şey muhteşem sıra motorların çantasında. Acaba o kontrolü yapan polisin motorundaki topcase ruhsata işlimi.
    3 Puan
  16. Motosiklet kullanan arkadaşlar özellikle scooter kullanıcıları çok iyi bilir topcase bir motosiklet için büyük kolaylıktır. Ancak son dönemlerde motosikletlere yapılan koruma demiri ve topcase 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 32. Maddesi gereğince ruhsata işletilmesi zorunlu hale gelmiştir. (Madde 32 – Araçlar üzerinde yönetmelikte belirtilen şekillerde yapılacak her türlü değişikliğin ve adres değişikliklerinin işleten tarafından otuz gün içinde tescili yapan kuruluşa bildirilmesi zorunludur. (Alıntıdır) ) Kimileri bu kanunun kurye motorunda kullanılan büyük çantalar için olduğunu sanarak yanılgıya düşmektedir. Kurye motorlarında büyük çantalar artçının kullanacağı alanı kapattığından motor ruhsatı çanta ile beraber 1 kişilik olarak düzenlenmektedir. Bu maksatlı motorlara artçı bindirilemez. Şahsi kullanıcılar için ise iki farklı durum söz konusu; Birincisi fabrikasyon çantalı motorlar. Her ne kadar fabrikadan çantalı üretilmiş olsada maalesef firmalar ruhsat işlemine bunu dahil etmiyorlar. Trafik ekipleri de her ne kafa fabrikasyon olsada ruhsata işli olması gerekli diyerek 32. Maddeden işlem yapabiliyorlar. Bu tip motora sahip kullanıcılar yetkili satıcı yada servislerden ORJİNALLİK BELGESİ talep ederek notere gidip ruhsata işletebiliyorlar. İkinci durum ise sonradan taktırılan topcase ler önce mühendisler odadına müracaat edip takılan topcase e ait fatura ve belgeleri ile proje çizdiryorlar. (Buna koruma demiri de dahil) Proje ile birlikte muayene istasyonuna Tadilat Sonrası Muayene randevusu alıp muayene yaptırılıyor ve notere gidip ruhsata işletiliyor. Aynı lpg işletilmesi gibi. Bu işlemleri yaptırmadığınızda sadece ceza yemiyorsunuz aynı zamanda aracınız trafikten men alıyor. Bilginiz olsun.
    2 Puan
  17. Ate öneririm... zaten fren sisteminde Ate...
    2 Puan
  18. Kaputun altında Formula 1 teknolojisi yatıyor https://www.instagram.com/reel/DLzroEUM7FZ/?igsh=MTRnc2FpNHN1bWxtYQ==
    2 Puan
  19. Ulu motor bünyesinde T5 Evo ve M4 U-Tour 1.5 benzinli turbo motorla gelecek. 175 beygir, 285nm tork. Bayi ve servis ağı kuruyorlarmış. Şimdiden 3500 ön sipariş almışlar. Çinli istilası başladı. Bizim yerli üreticinin ihracattaki payı ciddi azalıyor. Yerli üretimde elektrikli dönüşümünü de yapamadık. Durum iyi değil
    2 Puan
  20. turbo motor ve pili 30-40 kw olan araçları bekliyorum çinde çok yaygın avrupa versiyonu içinde byd tanıtım yaptı çok şükür atmosferik mvhibritleri saçma buluyorum
    2 Puan
  21. Valla ben de yazayım diyordum sonra işin ciddiyeti kaybolur diye yazmamıştım. O zaman benim de vitamin değerlerim çok yüksek çıkıyor. Malum ABC ogretimi yapıyoruz.
    2 Puan
  22. Arabaların vergi sistemi komple baştan yapılmalı. Dünyanın en çok vergi oranı bizim ülkede.
    2 Puan
  23. Aynisini VW yapiyor. 1.0 tsi satiyor obur taraftan bugatti pazarlıyor. Siz menemen mi yiyorsunuz ya?
    2 Puan
  24. Paketçi motoru gibi hep aynı ses...
    2 Puan
  25. Bi kapatıp açsak? (dm den ‘güldürme abi çok ağrıyor’ demiştin, gülme)
    2 Puan
  26. 2 Puan
  27. Tuzla İçmeler kaplıcaları. İşletmeciyi tanırım. İçerim dersen hemen göndereyim İlkay
    1 Puan
  28. Tuzlada böbrek taşına iyi geldiği düşünülen bir su var. Denemekte fayda olabilir.
    1 Puan
  29. Çoçuğa çalışan 2 tane hesap var . ama farkındalık yarattığın için teşekkürler.
    1 Puan
  30. Aha bizim aracın frenlerde yenilenmis.
    1 Puan
  31. vay, geçmiş olsun kardeş, acısını bilmem ama fena derler, hem kırdırda gel.... c-d mi, kesmez, kurtarmaz, S klasse belki G hibeyse eyvallah tabii
    1 Puan
  32. Buna yılda 500k vergi yazsan yine tesir etmez.
    1 Puan
  33. Ledi çıkarttım şuan bunu taktım. Servis onayladı doğru olduğunu yarın bu sizinle paylaştığım evraklarla gidicem bakalım. Umarım başıma başka birşey çıkartmazlar. Yeni aydınlatma resimlerini birazdan paylaşacağım
    1 Puan
  34. Geç kalmayın zira akü de düzgün şarj olmuyor şu anda.
    1 Puan
  35. Sahibindende gördüklerimizin çoğu panelvandan bozma. Projeli araçlar. Aynı mantıkta bizde de ducato var.
    1 Puan
  36. Teker kilitleme sistemi, tekerlerden birisi boşa düşünce 30km altında özellik açılırsa diğer tekere tam güç aktarılıyor. 500Lde vardı kullanışlı özellik.
    1 Puan
  37. Git dön şeklinde olmaz heralde. Kalınır yani
    1 Puan
  38. İhtimal vermiyorum. Bu markalar genelde NCAP testini aşamadığından ya da girmediğinden bizim gibi sanayide üçüncü dünya ülkeleri veya ambargolu yerlere pazarlanabiliyor ancak. Bu arada, bence istedikleri paralar da deli paralar. Bu paralarla da markanın durabilmesi çok mümkün değil. 2mn gibi bir başlangıç fiyatı var. BYD bile satamadı o paralara. @Çağlar Bayur hep söyler. Bugün sıfırdan üretsin (yaz ayları geldi, yine haber[!]leri düşer kesin internete) deli gibi satacak tek marka modeldir. Not: Amerika'da vietnam'lı üretici Vinfast'ın denemesi oldu, fena çuvalladı. Amerika'daki alıcı akıllı, sorun çıkaran arabayı anında pazardan sildi. Bizde 2mn'u veren, nüfusuna alır, akşam beraber yatar.
    1 Puan
  39. Gartal var yeğenim gartal.
    1 Puan
  40. Olmaz benim Saab’ı kep…. Pardon vereceğiz. C görmeden D sınıfı görsün.
    1 Puan
  41. Ben kendi adıma devri sona dayayıp yırtına yırtına giden araba sevmiyorum, sanal vites efekti bana uyar.
    1 Puan
  42. Aracın sahibi ekonomik oluyor dedi. Amaç ekonomiymiş. Gaza basma dibine kadar abanma vs hareketleri mi kısıtlıyor ben de anlamadım. Hızı limitlemek gibi özellikleri de varmış. Belki eşini sınırlamak için kullandı bilemedim.
    1 Puan
  43. Dün tenere ile 425 km toroslarda yol yaptım, % 20 stabilize, % 5 cross, gerisi asfalt. Kamyon şoförüne döndüm bildiğin. ?
    1 Puan
  44. stoplar şahane olmuş , stpene de japon vurgusu var
    1 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...