İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

  1. Servet Aydın

    Servet Aydın

    Bölüm Sorumlusu


    • Puan

      13

    • Mesaj

      49.572


  2. Çağrı Alaf

    Çağrı Alaf

    Gold Üye


    • Puan

      11

    • Mesaj

      3.203


  3. Çağlar Bayur

    Çağlar Bayur

    Gold Üye


    • Puan

      9

    • Mesaj

      108.948


  4. Mehmet Göktürk

    Mehmet Göktürk

    Yönetici


    • Puan

      8

    • Mesaj

      34.026


Popüler İçerik

10-03-2026 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. Bu adamın uçak yolculuğunda yaptığı densizlik sonrası hala satış yapabilmesi bizim halkımızın ayıbıdır. Mevzuyu bilmeyenler araştırsın, görsün
    6 Puan
  2. Sonuç değişmeyecek ama farkında değiller. Vestel vergi getirtti de ne oldu? Kim vestel telefon aldı? Yaparsın kaliteli mal, satarsın, alıcısı da alır. Bu kadar basit.
    6 Puan
  3. Meguiars'ın ürününe o kadar para verdikten sonra hala siliyorsan o ürünü at bence . Önce Oğuzhan'a ön cam çok kirlendi görmüyorum diyorum sonrasına karışmıyorum çözümü yukarıya yazmış zaten. IPA ile ilk önce kabasını silersen daha güzel oluyor. Ha yazmayı unutmuşum ön cam kirlenmiş 😂
    5 Puan
  4. AI/Yapay Zeka mangal yapmak için toplantı organize edebilirse o zaman bizim forumun sonu gelir, yoksa hikaye
    5 Puan
  5. Herkese merhabalar tekrar, hatasız boyasız 85 bin km’ de 2012 1.6 multijet 105 hp 6 ileri Emotion plus Linea aldım, öneri ve tavsiyeler için teşekkürler, saygılar.
    4 Puan
  6. 4 Puan
  7. Rekabet etmek yerine direkt tepesine çökmek gelenek haline geldi Türkiye'de. Lastikçinin bile sesi gür çıkıyor baksana vergi için temas halindeymiş.
    4 Puan
  8. Kontrolsüz lastik ne? Kontrolsüz sığır geliyor. Onu bırak kontrolsüz göçmen geliyor. Lastik hadi neyse.
    3 Puan
  9. Yüksekliği elektronik ayarlıyor, adaptif hız sabitleyici var, 1300 cc atmosferik 2 silindirde 160 hp güç var. Başka soru?
    3 Puan
  10. alan var mı ben en son 2012 de almıştım şimdi 2 el araba alırken bakıyorum bu marka varsa arabayı almıyorum lastiği dandik alan arabaya da iyi bakmaz
    3 Puan
  11. Sanki çok kalitelilermiş de insanlar yine de tercih etmiyormuş da rekabet edemiyorlarmış gibi bir de...
    3 Puan
  12. Ford marka araç tercih etmiyorum, teşekkür ederim.
    3 Puan
  13. Göbek deliğinden en son ne zaman tüy topladın?
    3 Puan
  14. Yerli Elektrikli Karea Fit 700 Bin TL Fiyatla Tanıtıldı Alıntıdır: https://www.autoticari.com/yerli-elektrikli-karea-fit-700-bin-tl-fiyatla-tanitildi Karel Kalıp tarafından üretilen elektrikli küçük binek araç Karea Fit 135 km menzil ve 700 bin TL lansman fiyatıyla tanıtıldı. Karea markasıyla elektrikli küçük binek araç pazarına giren Karel Kalıp, şu an için yüzde 35 yerlilik oranıyla ürettiği Karea Fit modelini 10 Mart 2026 tarihinde İstanbul'da düzenlenen bir tanıttı. Gelecekte yük-paket taşımaya yönelik versiyonlarının da çıkması beklenen Karea özellikle kalabalık şehirlerin özel ihtiyaçlarına göre üretilmiş. Elektrikli know-how'ı Çin'den geldiği kaydedilen Karea Fit'in 2027 yılında yerlilik oranın yüzde 50'ye çıkacağı da kaydedildi. Şehir şartlarında pratiklik sunmak üzere otoyol ve köprüleri de kullanılabilecek olan Karea Fit modelinin otomobil standardında ergonomi, şasi ve gövde yapısı koltuklarla üretildiği kaydedildi. IVECO ve Garanti BBVA’dan Finans Anlaşması Karea Fit ölçüleri: Uzunluk: 2631 mm Genişlik: 1498 mm Yükseklik: 1621 mm Ağırlık: 540 kg Jant Çapı: 13 inç Kapı Sayısı: 3 Koltuk Sayısı: 2 Bagaj Hacmi: 184 litre Karea Fit konfor özellikleri: PTC Isıtıcı Elektrikli Camlar Merkezi Kilit EPS Direksiyon Hidrolik Fren Bağımsız Süspansiyon Karea Fit güç ve menzil özellikleri: Motor Gücü: 12kW Batarya Tipi: LFP Batarya Kapasitesi: 9,98 KwH Menzil: 135 km Azami Hız: 90 km/s 0-50 km/s: 6 sn Karea Fit teknoloji ve donanım özellikleri: Rejeneratif Fren Sistemi Geri Görüş Kamerası Park Sensörü Multimedya Bluetooth Karea Fit batarya ve şarj özellikleri: Kolay Sarj: 220V/16A AC Şarj Alım Gücü: 3,3 kW/s Şarj Süresi: yüzde 20'den yüzde 80'e 2 saat Batarya: 5 yıl veya 100.000 km
    2 Puan
  15. Forumda konuşmak isteyen ortamı beğenen burada kalır, eskisi gibi bir soru sormak için foruma üye olup konu açıp konuya gelen cevapları elekten geçirme devri de kapanır. Bunla beraber yeni üye almayan oluşumlar da yavaş yavaş rafa kalkar. Ben de forum mantığının biteceğine inanıyorum. Yeni kan gelmiyor, buradakiler bile teknik meseleleri önce bir yapay zeka ile tartışıyordur. Hainler içimizde.
    2 Puan
  16. Adam plajın üstünde fişek atmış ya la https://x.com/the_avi_analyst/status/2031085931780804913?s=46
    2 Puan
  17. En son ne zaman dayak yedin
    2 Puan
  18. 2 Puan
  19. Oğuzhan, sana diyor. 😂
    2 Puan
  20. Köy ekmeği alacaktım ama fırın daha açılmamış, ben biraz daha dolaşayım Yazdım kenara
    2 Puan
  21. Camlarda beyaz lekeler kalıyordu
    2 Puan
  22. Çoğu site Gugıl amcada üst sıralara çıkmak için para ödüyor. Forumlar hala varlığını sürdürecektir, insanlar başlıklar altında karşılıklı fikir yürütmeyi, klavye başında da olsa insan etkileşimini tercih ediyor.
    2 Puan
  23. 2 Puan
  24. 2 Puan
  25. ve hiçbir zaman da ucuz değildi ama tüketicinin araştırmayacağını da biliyordu
    1 Puan
  26. Arabada olmayanlar var Başka soru?
    1 Puan
  27. Nasiol Araç Yıkama Paketi-Araç Yıkama Şampuanı,Araç Kurulama Havlusu,Araç Yıkama Eldiveni-25 Yıkama https://share.google/MYpLknuTPNiZnmyxK
    1 Puan
  28. teklifteki rakamlara bak maaşallah isviçre ye gidemedik ama daha pahalıya yaşayabiliyoruz
    1 Puan
  29. şu uçakta, kafamı bozmayın istersem ülkeyi satın alırım diyen birey mi diye vesile olsun, temu yasağı da böyle başlamışitı hatırlarsak bir kaç ay önce.... harvırd ekonomi bölümü müfredatı değişmek için bize heyet yollamış
    1 Puan
  30. iş görür mü bilmiyorum ama bunlar var görünürde
    1 Puan
  31. Hiç bir fikrim yok Evren hocam. Bizi hiç ekip çevirmedi ama gümrük ve aramalarda bir şey diyen de olmadı. Benim araçta da önde sağ ve solda film var ama bir problem yaşamadım.
    1 Puan
  32. https://amzn.eu/d/0gL7rKkD https://amzn.eu/d/08gX4c0g https://app.hb.biz/GNNXgLXZPQJA Kopuk dedigin o far fus ustten basmali urune koydugun oto sampuanini kopurtucek. Kaliteli sampuani fasfus yap kopuk zaten.
    1 Puan
  33. Ben sundan kullanıyorum 100 liraya denk geldi bir yerde Birlik Mikrofiber Çok Fonksiyonlu Teleskopik Sopalı Oto Araba Yıkama Temizleme Fırçası Mopu https://app.hb.biz/GNNXgLXZPQJA
    1 Puan
  34. en makbülü eski pamuk gibisi yok artık pet şişeden yapıyorlar
    1 Puan
  35. çinli porselen imalatçıları (eski el yapımı olan) dedelerinin yığdığı toprağı kullanırmış.
    1 Puan
  36. Evet arabayı satalım dedik ya satarken kullanıcıya şöylede bir sıkıntı var diyemeceğimi bildiği için değişik sorunlar çıkarıyor araba nerdeyse ufak tefek herşeyi hallettim derken, 2-3 haftadan beridir, hız farketmeksizin fren pedalına hafif dokunduğumda sanki tekerlerden biri kitleniyormuşta ABS müdahele ediyormuş gibi pedalda ufak tefek geri tepmeler başladı, her zaman yapmıyordu ama git gide sıklaştı. Star Diagnosis e bağlayıp yola çıkıyorum ABS modülünde fren basınçları, teker hızları vs normal görünüyor ( bu arada hızları 0.5 sn aralıkla görebiliyoruz). Ciddi fren gereken durumlarda saçmalayıp tekerdeki freni bıraktığı için sağa sola çekme durumlarıda oluyordu, iyice canımı sıkınca kaldırdık lifte baktık sensörlerin ucu temiz gibi, fren hidroliği 100.000 km yi geçmişti onuda değiştik. Bu arada belirteyim hiçbir arız kodu olay kaydı yok. ABS kontrol modülü 4 sene önce kadar arızalanmış ve Ankara'da tamir edilmişti, dolayısıyla hep şüphe o tarafa gitti. Ama bu sefer odağımı kaybetmedim detaylı araştırmamda benzer durumlarda hep sensörün belkide milisaniyelik düşük veya kesik okuması ABS beyninin o tekerin kilitlendiğini düşünüp basıncı düşürmesine sebep olabilir deniyordu. Veya akslarda ve bilyalarda bulunan manyetik halkalar kirlendiğinde veya özelliğini yitirdiğinde de aynı sorun olabiliyormuş. Sensör tamamen bozuk olmadığı için ABS beyni elektronik bir arıza olduğunu düşünmüyor. Normal sürüşte fren yokken tolerans aralığı daha geniş ama frene basıldığı anda çok daha düşük olduğundan ESP nin normal seyirinde sıkıntı olmazken fren anında ABS yanlış davranıyordu. Yine aynı şimşekler çaktı, sol ön ABS hız sensörü zamanında bulunamamıştı diye kablo kopukluğu ek yapılarak çözülmüştü aradan geçen yıllarda muhtemelen ek yapılan yerleri korozyona uğradı ve sinyal olayları bozuldu diye düşündüm. Hemen ön tekerlek devir sensörünü orjinal olarak sipariş ettim ve başka bir ustamın liftinde kendim değiştim, sol ön poryanın manyetik yüzeyi kusursuzdu ama sağ ön porya biraz paslıydı, onuda balata spreyi ve basınçlı hava ile temizleyip değişmeden geri taktım. 2 gündür test ediyorum problem gitti. Araç sola çekiyor gibi hissettiğimden sağı da değiştiririz diye sipariş vermiştim elimde kaldı bunlarda fotoğraflar. Sensörün yeri Ekli bölge, tabi ki orjinal kablonun koruması yok, ama 3-4 yıldır iyi dayandı bence. bütün bağlantı noktaları orjinal yerine montajlandı ve takıldı.
    1 Puan
  37. Bunlar iyi günlerimiz, daha büyük şeyler olacak
    1 Puan
  38. Konuyu hortlatalım cumartesi 900TL verdim iç dış yıkamaya çok dokundu. Abi senin araba suv o yüzden 1000 dedi baştan da otomobil olduğuna ikna ettim. Neyse özet geçeyim; - Köpük yapıcı pompalar var Bulut SMX diye bir marka devamlı reklamları çıkıyor. o ve türevi bir şey tavsiye edermisiniz? -aracı çizmeden güzelce ovalamak için bir tavsiye. -kurulama için güzel bir havlu/bez artık ne deniyorsa. -Camlar için de aynı şekilde öneri lazım. Ek olarak ön camda beton suyu denen şeyin izi kalmış sanırım. 1-2 yerde su akmış izi kalmış. çıkarabileceğim bir ürün tavsiyesi harika olur.
    1 Puan
  39. Bi ekmek alıp geliyorum hanım
    1 Puan
  40. Benim formül daha basit. Göğüse komple basit bez seriyorum. Camsil sıkıp mini çekpas ile siliyorum camı. Pırıl ve pırıl oluyor
    1 Puan
  41. Aracın eksiklerini gidermeye devam. Direksiyon derisi kötü durumdaydı, hakiki deri kaplamaya yüksek rakam çekince imitasyon deri ile orjinal kalıp olacak şekilde kaplandı. Far ve sislere LED zenon takmışlar, sisleri hızlı yapıştırıcıyla tutturmuslar. Sol sis içine su alınca sökmek için yeltendik, duyuyla birlikte elimizde kaldı. Duy ve sis ampullerini orjinalde çevirdik. Malum durumlardan dolayı app den standart baskıya döndük.Çeki demiri takıldı, karavan alındı, ilk kampa gidildi 🙂
    1 Puan
  42. Sürerken mesaj yazmasak?
    1 Puan
  43. Bu plaka nasıl arkadaşlar, uygun mu? Bayinin taktırdığı plaka.
    1 Puan
  44. İrana din devleti diyenler ayin yaptı devlette
    1 Puan
  45. Böyle böyle aldı bu motoru.
    1 Puan
  46. bu ara tatilde gümüşhaneden ankaraya oradan da afyona kadar gidip döndüm. 2000 km üzerinde bir yol yaptım son termostat vs değişikliği sonrası bir sorun görmedim. yakıt tüketimi ortalama 8,5l /100 km lpg oldu türk lirası ile 2.20 kuruş filan yapıyor sanırım.
    1 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...