İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

Popüler İçerik

17-03-2026 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. Şöyle durumlarda var tabi
    4 Puan
  2. K K olsaydı buradayım ulan buradayım derdi mutfak videosuyla
    4 Puan
  3. Çok şükür nasip oldu dün Kula renk T10X V2 Uzun menzil cihazımızı teslim aldık. Doğru düzgün fotoğraf yok şu an, zaten neye benzediğini herkes biliyor artık. Ama deneyimimi anlatabilirim. Finansal açıdan hazır olduğum 2 Mart’ta süreci başlattım. Önce X-Trail’i satışa çıkarttım aynı zamanda Trumore uygulamasından ön siparişi konfigüre ederek oluşturdum. X-Trail beni hiç üzmedi ilk arayan istediğim rakama satın aldı şükür. Togg’a para öderken cüzdanınıza para yüklüyorsunuz bu cüzdanı doğrulamak için Paycell kullanılıyor ve paycelli aktif edebilmek için yasal hat sahibi olmanız lazım, ve uygulamayı bu hattın takılı olduğu telefondan kullanmanız lazım yoksa çalışmıyor. Bizde paycelle ilgili şöyle bir sıkıntı oldu, bendeki hattın yasal sahibi eşim; eşimdeki hattın yasal sahibi ise benim. Biz başta bendeki numaradan denedik olmadı. Bir iki gün o şekilde vakit kaybettik. Sonra tüm işlemleri hanımdaki hattım üzerinden yürüttük. Ön siparişi verdikten sonra sistem size yüklenecek evrakları listeliyor. Aklımda noterden en az 2 aylık vekalet ile e devletten ikametgah kalmış. Kredi kullanacaklar proforma faturayı sistemden indirip bankaya başvuru yapıyor. Bankadan da kredinin onaylandığına dair belge alıp yine sisteme yüklüyorsunuz. Bütün belgeler onaylanıp bankadan para togg’a ödenmiş olduğunda (bu 24 saati buluyor), artık kalan kısmı cüzdan üzerinden ödeyip siparişi tamamlıyorsunuz. Tabi bu adımları kolalaştırmak için bize bir tane danışman atadılar ve togg care kısmında onunla sürekli mesajlaşabiliyorduk. Fakat benim danışman biraz ilgisiz çıkınca bütün bilgilendirmeleri ben kendim togg müşteri hizmetlerini arayıp öyle aldım. Sonuç olarak 4 Martta ön siparişi verdim. 9 Mart Pazartesi teslim ettiğim son evrak plaka tescil fişiydi. Teslimat 13 Mart Cuma gerçekleşti. Çok hızlı oldu. Arabayı alırken üstünde ufak mikro çizikler gördüm ama ne yapacağımı bilemedim:) Sadece bagaj havuzu alıp çıktım. 3200₺ İnternetten eva paspas aldım gelmesini bekliyorum. Bir de 8 metre kablolu 11kW Coswatt AC şarj cihazı aldım. Evde 3,5 kW ile şarj etmeyi planlıyorum. Sözleşme gücüm 10 kW imiş. Maks 17. Kaplama yaptırmayı düşünüyorum, bayram sonrası için randevu aldım. Antalya’dan Dalaman’a gelirken biraz biraz alıştık. Epey hızlı sürdüğüm halde ortalama 21,7 kw gibi bir değer vardı. İnsan böyle bir torka ulaşınca her dur kalkta bir 0-100 denemesi tadında kalkışlar yapıyor. Şehir içinde önümü tıkayan trafiklerin sağından solundan içinden geçercesine vızır vızır atladım yalan yok:) ilk günün günahı olmaz. Bugünden itibaren yavaş yavaş ekonomi odaklı sürüşe başlarız inşallah. Maşallah demeyi unutmayalım, şuraya da tipsiz bir fotoğraf koyayım.
    3 Puan
  4. siverek nerede len Giresun tarafı dimi
    3 Puan
  5. Sağ duyu değil aslında. Keriz miyiz biz la diyorlar. Fransızlar 'Titanic buzdağına çarptıktan sonra o gemi için bize bilet satmaya çalışıyorlar' dedi.
    3 Puan
  6. Dinamocular bu işin revizyonunu yapıyor abi. Bulunduğun yerde sanayi durumu nedir bilemiyorum ama her türlğ revizyonu yaparlar. Dinamocuca çıraklık etmiştim okul zamanları hiç söküpde yenisini taktığımız olmamıştı
    3 Puan
  7. Yine bir kırılma yaşanıyor. Sarı kafa yalvarmaya başladı. Gemi göndersenize olm. Nolur yaaa falan çekiyor. dün çin konsolosluğu bir gönderi yaptı. Dünya için kimin tehdit unsuru olduğunu iyi anlamak lazım dediler. avrupa, japonya, avustralya sarı kafaya sırtını döndü. Abd zaten bunu biliyordu. Belki çukurun dibini görmeden, son bir saldırı ile tekrar hegemonya kurar mıyım ayağı çekti ama sanırım olmadı. bu saatten sonra ya devam ettirip nükleer patlatır. Ya da susup oturur. Dünyadaki sağ duyu gözlerimi yaşartıyor bu sıralar
    3 Puan
  8. bi kaç marka hariç enjektör bence tamir edilecek parça değil mesela benim mk3 ün enjektör arızasından hep korkmuşumdur satılık mk3 mondeo hem de 112 bin de
    3 Puan
  9. saç denmiş çabi gelmiş ben ce @Servet Aydıngelmeliydi sırma saçlarıyla
    3 Puan
  10. Paçağina siçtuğum
    3 Puan
  11. Herkese tekrar çok teşekkür ederim. Rabbim dileyene daha iyilerini nasip etsin inşallah Kadir Gecesi hürmetine.
    3 Puan
  12. Sarı site ilan bitti İlan süresi bitti Kırmızı sitede ilan devam ilan no 37848301 https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-kia-sportage-2-0-dsl/sahibinden-kia-sportage-2-0-dsl-2009-model-siyah/37848301 çok fazla talep gelmedi nedense Artık satılması lazım
    2 Puan
  13. Haklısınız. Şu anda buralarda usta yönünden şanslı değilim. Yazın usta araştırmaya devam edeceğim.
    2 Puan
  14. Vay. o zaman düzenin adamısın. yürüyün....
    2 Puan
  15. Başına neler gelmiş öyle kardeşim. geçmiş olsun. Motor azıcık yağ yakıyor diye 10 binler harcama.. Bırak yaksın biraz.
    2 Puan
  16. Yeni superb kullanıyorum. Sizin taleplerinizin hepsini karşılıyor. Sahibinden de baktım 2024 yeni kasalar 2,5m civarında. Belki pazarlıkla biraz daha düşer. Şirkette SW yeni passat lar da var. Kasa yapısından mı bilemiyorum ama superb in yalıtım ve yol konforu sw passat a göre biraz daha iyi. 1,5tsi hibrit in ş.içi yakıt tüketimi 6,4-6,7 arasında. Menzil rekorum 1 depo ile 1380 km (70 litre) bu tüketimede yol bilgisayarı 4,4 gösteriyordu. (Ankara-Antalya-Ankara)
    2 Puan
  17. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere sıfır olarak bir tek sizin yazdığınız sitese stokta bir tane buldum. Birde Ankara ostim de bir çıkmacı da kullanılmış olarak. İstanbul da sormadığım yer kalmadı sanayilerde. Herhalde ikisini de alıcam ne olur ne olmaz.
    2 Puan
  18. Ezilen çimenler değil miydi?
    2 Puan
  19. Yok abi Şanlıurfa. Araştımaya devam edeceğim. İllaki buluruz. Tamir defterine bir not daha Marş dinamosu wutse marka 6000 İşçilik 2000
    2 Puan
  20. Tesbih yasak aynaya
    2 Puan
  21. Yazacaksanız en büyüğüne yazın diyen çılgın Türkler sahnede.
    2 Puan
  22. Konuyu araştırmışsınız gibi anlıyorum. Bizi bu yönetmelik hakkında bilgilendirebilir misiniz. Yasak kardeşim.
    2 Puan
  23. Bıyıklı Emmi sabah sabah Kaskomu yaptı 12,800 tl.
    2 Puan
  24. Simdi Tansu diyecekki satsinlar, parçaları toyota... çikariz onla her yola müziği buraya kadar geldi telefon melodisi bile o Tansu'nun.
    2 Puan
  25. Şaka koymuşlar bunu. Arkaya projeksiyon koyup cama yansıtsak?
    2 Puan
  26. Terör propagandası serbest hatta bir övünç kaynağı haline geldi ama cam filmi yasak. Canım memleket cehalet elinde ne hallere düştü.
    2 Puan
  27. Bugün tamir defterimize notlar Yağ castrol 5.30 1800 Yağ filtresi 300 Hava filtresi 300 Kızdırma bujileri europar 1600 Arka viraj takozları 800 İşçilik 2000 Not: Bujiler sağlam çıktı. Bujilerden birinde yağ tespit ettik. Dumanın rengi mavi dedi. Üst kapak gidici gibi. Marş dinamosu bozuldu. Araba sanayide kaldı.
    2 Puan
  28. Teslaya hiçbişe yapılamıyor ki Srvt elektronik yazsa?
    1 Puan
  29. Ben her zaman düzenden yana oldum. Overclok karşı idim.
    1 Puan
  30. stickerı tavandaki cama yapıştıdım, dronla kontrol yaparlrsa fena ama
    1 Puan
  31. Tesbih yerine bunu astım yasak mı ?
    1 Puan
  32. hayırlı uğurlu olsun Emre beğ. kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
    1 Puan
  33. tüm bu temu ali yasakları da toplam ithalatta %1.8 i imiş. çok led alarak döviz ihtiyacı yaratmışız demek ki
    1 Puan
  34. Teşekkür ederim. İnşallah öyledir. Ancak dertler bitmedi. Araçta motor soğukken çalıştığında duman atma var. Onu da çözeceğim.
    1 Puan
  35. Elitistlerin birbirini ezmesini izlemek bile eğlenceli arkadaş.
    1 Puan
  36. eşim arabayı vurduğu için kasko indirimim yoktu. Bu sene bir basamak düştükde %30 indirimi aldık.
    1 Puan
  37. tabiki. Yine çıkar hesapları vardır. sağduyu senin benim iyi niyet algımız
    1 Puan
  38. turbon var derdin var azizim...
    1 Puan
  39. Geçenlerde bir vatandaş teste çıktı. Aracın orjinalinde varsa yasak değil, gövdeye gömülüyse yasak değil. Sonradan eklenmiş ve cam görüş mesafesindeyse yasak. Dahası, aracın orjjinalinde olsa dahi video izlerken denk gelirseniz işte o da yasak
    1 Puan
  40. Belki de şarjı bitmiştir.
    1 Puan
  41. Sunucu kaputa çömelip sunsun
    1 Puan
  42. bazı arabalar böyledir sıfırken kimse almaz ikinci elde herkes arar
    1 Puan
  43. deme ama öyle, yılların pidecisi dönerci oldu, dünya varmış yahu dedi. seneye plaza diker
    1 Puan
  44. Adam Kayserili 😂
    1 Puan
  45. 1- Eğer multimedyada televizyon özelliği varsa ya da göğüs üzerinde görüşü engeller ise ceza yazılabiliyor. 2- App plakanın yasak olmasının sebebi sahte plaka basımı. En son bir motora ait plaka ile Egea radara girmişti. Motor sürücüsü mevzuyu sonra ayıktı. Hiçbir zaman legal değildi aksiyon alınmaya başladı millet ağlıyor. 3- Aracın mevcut ses sistemi ile oynayıp modifiye etmek vatandaştan gelen yoğun istek üzere de yasaklandı. Özellikle yazın ortaya çıkan bu varoş arabesk kültürün sonunu getirmek için daha iyi bir yol yoktu. Yapan orijinal sistemle yine yapan diyenler için; Gönderiyorsunuz videolu kanıtı polise cezasını plakasına yazıyor aynı miktarda. Çevreyi gürültü ile rahatsız etmek de zaten hep yasaktı. Sadece aksiyon almaya geç başladı kolluk kuvvetlerimiz. Şimdiye kadar abartılı ya da absürd bulduğum bir nokta yok. Geçen Instagram'da vatandaş gene ağlamış yorumlarda 1.2 Milyon ceza mı olur diye. Ceza yiyen araç Hyundai i20N. Zaten fabrika çıkış egzoz sesi çok güzel bir de susturucu sökülmüş, App plaka yaptırılmış ve şoför de alkollü şekilde polisin dur ihtarına uymamış. Mecbur hırlı mı hırsız mı diye modifiyecidir diye boş verilmemiş kovalanmış yakalanmış cezası yazılmış trafikten men edilmiş. Bu adamı da genel gazla beraber haklı gösterenler var. Yahu arkadaş bu adam bu vaziyette polisten kaçarken sırf sözde yaşam tarzına göre yaşıyor diye gelip çocuğunuza sebep olsa hanginiz mahkemeye kadar nefes almasına izin verirsiniz? Allah kimseye ciğer acısı vermesin. 1.2 Milyon fazlaymışMIŞ. Aranızda 1.2 Milyon kan parası kabul edecek var mı? Bu kavramları biliyorum çünkü ailemden 2 gencecik çınar Türkiye'deki trafik kültürsüzlüğü yüzünden toprak altında, birisi 6 yaşındaydı. Konu ses sistemi de değil, bu lalelere böyle imkanlar verdikçe aynı müziği mahalleye dinletirken bu sefer de koltuk altından Kırmızı Tuborg tutmaya başlıyor çünkü arabesk bir moda girmesine izin veriyorsun devlet olarak, vatandaş mani olmaya çalışsa ya ölüyor ya öldürüyor. Bu işleri böyle engellersin. Avrupa gibi olmak isteyenler için çözüm bu, üzgünüm. Kimse eğitim eğitim de demesin lütfen dünyada yok böyle bir anlayış, kime imkan versen zıvanadan çıkar. Herkes cennete gitmek istiyor kimse ölmek istemiyor. Trafik bir yaşam tarzı uygulama ya da oyun oynama yeri değil hepimiz hayatlarımızı birbirimize emanet ediyoruz. Objektif olmak lazım, bu cezaları sonuna kadar destekliyorum. Hayatımda sadece ama sadece 1 kere trafik cezası yedim onda da Adana'ya giderken otobanda bir Insignia ile yarışmaya başladık orada. Tamamen cehalet ve otobanın verdiği özgüven. Demek ki hak edene ceza var. Bu konu neden bu kadar uzadı anlamıyorum. Bazı siyasi oluşumlar da buranın gazını arkasına almaya çalışıyor buna oportunizm denir yakışık almıyor.
    1 Puan
  46. 230'da sizi durduran ne oldu?
    1 Puan
  47. minnacık bir parça içinde daha da minnacık bir tel, etrafı 600C lerde titreşim de cabası, ben de olsam patlardım yani mesela mondeo daki iki misli kalın onlar daha uzun gidiyor sökerken de kırılmıyor. fransızının tasarımı işte illa bir çıkıntılık yapacak
    1 Puan
  48. Güle güle kullan Emre, ilerde detay bilgi verirsin. Duyduğuma göre, Togg otoclup cereyana muhalif üyelerini ikna etmek ve satışını artırmak için, bazı aksesuarlar ekleyerek rakiplerine fark atmayı düşünüyormuş. 1- Bagaja elektrikli mangal, 2- Sigara dumanı algılayınca, çalışmamak özelliği ( @Mehmet Göktürk hocaya özel) 3- Elektrikli Semaver. ve çorba ısıtıcı (Malum 2 kişiye özel) 4- Yolda kalmama garantisi , uzaktan şarj için Tesla Bobini ( @Ali Cihangiroğlu na özel) 5- Hyper mil modu @Ali Darbaz yorulmasın diye. 6- Otomotik sigorta yenileme Emmi için.
    1 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...