İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

  1. Alpay Sumer

    Alpay Sumer

    Moderatör


    • Puan

      37

    • Mesaj

      10.939


  2. Mehmet Göktürk

    Mehmet Göktürk

    Yönetici


    • Puan

      20

    • Mesaj

      28.368


  3. Servet Aydın

    Servet Aydın

    Bölüm Sorumlusu


    • Puan

      15

    • Mesaj

      44.820


  4. Mehmet Ozyurek

    Mehmet Ozyurek

    Yönetici


    • Puan

      14

    • Mesaj

      75.946


Popüler İçerik

21-04-2024 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. Selam herkese.. Uzun zaman aldı arac degisim serüveni.. Baktığım ama karar veremedigim modeller arasında kendimi kaybolmuş hissettim.. kimi istedigim gibiydi ama uçuktu.. Kimi içime sinmiyordu.. Mavii gidince daha bi aciliyet kapladı bizi.. Sabahın körü bi uyandım ki o da ne yeni bir ilan Hemde Tam istedigim.. Fiyatı makuldü.. Hem Bağyandan, Hem tapipten.. Kilomtresi cok minnak.. Dolu dolu.. O anda başladım söylenmeye: tabip sen elleme benim yooramııı İlanı attım modlara.. Oovv durma fırla didiler.. Yoğun destek halinde hadi durma Bismillah dediler.. 3 dakika suren görüsme sonrası (malum tabip; yoğunum biran evvel hallolması adına fiyatı cok cok uygun yazdım, milletle pazarlık yapacak, vaktim yok halledip islerime bakacagim didi ) Normalde ben inciğini boncuğunu sorardım ama gercekten halini anladım telde.. Sadece gercekten temiz mi bosa yol tepip gelmeyeyim diyebildim oda cok temiz 0 gibi dedi.. Ozmaan haydi bize yol yaraşır deyip yola cıktım ilgili ile ualştım.. uzun bekleme sonrası geldiler.. 2 dakika ayaküstü tanıştık.. İşlerinin oldugunu gelemeyecegini deyip bize birisini görevlendirdi. İsiniz bitince ararsınız müsait bir anımda gelirim dedi. Ekspertizi yaptirdik.. umra.' ı tercih ettim. eski aracımda orda yapılmiştı cok begenmistim.. Ciddi bakılmasını istedim kırmadılar sagolsunlar.. sadece arka kapı kösesinde ufak bir lokali vardı. 2 parmak inceliginde o kadar.. gerisi Maşallah! sorunsuz, tamersiz, boyasız 🧿 Arac hala garantili..38xxx km de.. son bakım 3000km önce yapılmıs.. Sadece ön fren balata degismeli denildi. Bizde Okeyleyince diger noter ve plaka İslemleri hallettik.. Balatamizı yeniledik.. Arac golften sonra cok buyuk geldi.. park rahatlıgım kısıtlandı gibi.. Ozelliklerine gelecek olursak; 2020 fakat 21 cıkıslı 1.5 tsi life paket, arac alinirken cam tavan ve ergoactive koltuk talep edilmis bu nedenle alcantara koltuk kumaşlı masaj özellikli Uzun uzun diger ozellikleri yazmayayım.. Golften eksileri yazayım artılara simdilik gerek yok.. Ses sistemini begenmedim.. Alıstıgım ses kalitesi bunda yok.. kapı ambians aydinlatma bunda yok.. zamanla yorumlar kısmını detaylandırırım.. Birkac foto ekleyelim.. Simdiden İyi dilekleriniz icin herkese tek tek tesekkür ederim.. Ben cok zor ulastım 😞 Yeri geldi lokmamdan kestim ama basardım 😂 Kalbiyle niyetindeki araci, duayı dileyen herkese Allah gönlündeki dilegini nasip etsin.. Alırım bir dal mavi boncuk 😂 🧿
    22 Puan
  2. Facebook Qashqai grubunda biri arabayı alalı bir ay olmuş.. . start stobum hiç çalışmıyor diye konu başlatıyor.. Sorular sorarak sebebi bulmaya çalışıyoruz.. Sora sora anladık ki.. adam arabayı alalı hiç kemer takmamış..
    5 Puan
  3. Modlar çekti çileyi Alpay yedi çileği 😁 Hayırlı olsun kazasız belasız çok çok sevindim. Beyaz renk en sevdiğim hemde 😬
    5 Puan
  4. Arkadaş bu kadarda takmamak lazım, tabi tuğla taşımamak lazım ama. Aynı renk takım elbise nedir? 😂 Bazı istasyonlarda, buna lpg mi takılır yok şu yok bu, ya arkadaş takan takmış işte ne yapalım? Yakalım mı yani. Ha bende olsam takmazdım ama takanada sövmezdim yani.
    4 Puan
  5. ben de kavun tasıyorum... satilik w204
    4 Puan
  6. Millete baktıkça fizik, kimya ve matematiğin önemini anlıyorum. Yav arkadaş havayı kontrol etmek için ne kadar güç gerekir hiç düşündünüz mü? Tonlarca ağırlığa ve milyonlarca metreküp hacme sahip su buharını alıp Dubai üstüne getirip kuru çöl havasının yani yüksek atmosfer basıncını düşürüp lokal bir ısı farkı yaratıp şiddetli rüzgar oluşturup Dubai'ye şiddetli yağmur yağdırmak diye düşünmek gerekir. Bu kadar güç nereden gelecek hiç düşünen oluyor mudur acaba? Bu kadar güç üretebilen adamların derdi yağmur yağdırmak olur mu sizce? Adamların daha yağmur suyu için kanalizasyon sistemi bile yok. Kısa insan ömründe görülen nadir ama olası hava olaylarıdır. Geçmişe baktığımızda daha sert ama yine nadir hava olayları olmuştur. o zaman da Romalıların işi demişlerdir kesin. Ya da Hititler tarımı bulduk diye bizi gısganıyorlar o yüzden Akadlar yağmurumuzu çalıyor da demiş olabilirler.
    4 Puan
  7. ek tabla derken bilemedim bakmadim bile acikcası, araca inince foto cekerim.. Ozelleri atma aman ha deyim 🤣 Sende golften gecince bana daha bi gaz geldi 😀 dedim heralde bizde yapabiliriz. Cok tesekkür ederim sagolasin.. cok sagolasin Mustafa Hocam 🤗 Okadar cok sey soracagimki anlatamam.. eski aracla cogu sey benzer ama farkli olanda cok aslinda.. İlk firsatta cok ama basit olacagini dusundugum seyleri sorarim.. cok tesekkur ederim. var olun.
    3 Puan
  8. Yatak yorgan değil enjektör pulu da değil. Puldan olsa ritmik duman çıkar ve cuf cuf ses gelir bariz şekilde Büyük operlo ile dünledim enjektör kaçırma sesi var. Enjektör vidaları sıkılığı kontrolü yapın. Üst plastik kapağı sök. Ortaya çıkar. Bir kaç dakikalık işlem var
    3 Puan
  9. Siyasi kimliğini kaybetti. Şimdi işte destek olma zamanı. Ben çok iyi bir araç olduğunu düşünüyorum hala. Bi şekilde "işbirliğine gidiyoruz" ayağıyla da muhtemelen yarı satış olacaktır bir dünya devi ile. Umarım olmaz ama.
    3 Puan
  10. İyi de bu arkadaş Mercedes otoritesi mi? 🤣
    3 Puan
  11. Kesinlikle doğrudur https://www.instagram.com/reel/C4-dISJoQD8/?igsh=dzNteTFmMWU5c3Ji
    3 Puan
  12. Cam tavan uzun yolculuklarda (gündüz) perde de olsa ısıyı topladığı için pek iyi değil. Tabi burada benim iki aracımdaki perdeler tül perde şeklinde tam bir kapatma söz konusu olmuyor. Gece ise perde açılınca aydınlık anlamında rahat oluyor, araba daha ferah oluyor. Kışın da perde açık dolaşıyorum, ancak aracın ısınmasını geciktiriyor. Açılabilir cam tavan olduğu için sunroof gibi de kullanılabiliyor. Ama çok açıyor muyum ? Hayır. Cam tavan Bekir Bey'in dediği gibi özellikle yolcular için iyi.
    3 Puan
  13. 4- Aracın ağırlığı artıyor, 5- Ağırlık merkezi yükseliyor az da olsa.
    3 Puan
  14. Tüm sürec bir tarafa , Belki de söylenmez, anlatılmaz ama tüm işlerde Rahmani bir elin, bir duanın sürekli omzumda oldugunu hissettim. Cok ürperticiydi garipti.. Nereye gitsem hangi sorun cıksa biri - bısey cıkıp halletti.. En garibi lastik degistirirken kışlıkların 2 sini ben koltuğa nasıl koyacam leş olacak o koltuklar, markette yok poşet alayım dedim.. Sonra kendi kendime montumu sererim üstune koyarım diye düsündüm.. 2 sini bagaja koymaya gittim bagajı actiğımda bomboş bir bagajda (ki o ana kadar hic acmamıştım ) tam ortada jumbo boy hiç açılmamış çöp poşeti vardı..
    3 Puan
  15. enjektor pullari kacirma yapiyor gibi bi ses var. hatta cikan dumanin ana sebebi de olabilir. simdi aklima geldi
    3 Puan
  16. 6500 e yaptırdım bugün. Farlara ve sislere folyo yaptırdım. 1000 lira da o tuttu.
    3 Puan
  17. Ona gelene kadar nelerimizi çalıyorlar.
    3 Puan
  18. Merhaba Evin yanında inşaat başlayacak. Aktif Gürültü önleyici kulaklık kullanan var mı hiç? Önerileriniz?? Sony WH 1000 konuşuluyor. misal:
    2 Puan
  19. Güle güle kullanın. O kasaların makyajlı olmayanları için R line kitleri falan var. Beyyle bir şey.
    2 Puan
  20. Güvenlikle ilgili sorun endişeniz yersiz. Standardında sunroof ya da tam tavan olan araçlarda B sütunlarında ve tavan kuşaklarında ek güçlendirme parçaları var. SUVcuk lardaki bagaj demirlerinin metal olması tesadüf değil. Cam temperli değil lamine, tuzbuz olmaz, ön camınızdan bir farkı yok, bir şeyin onu delip geçmesi mevzusu zaten gereksiz tavandaki tenekeyi çok daha kolay delip geçer, Ben alır mıyım, alAmam, Bodrum'un sıcağında eğer beyin çorbası içmek istersem çorbacıya giderim. Bir arkadaşım sıcaktan bezip yazın perdenin üstüne karton kestirmişti onu koyuyordu.
    2 Puan
  21. Amin Mehmet Hocam cümlemize insallah 🧿 Cok sagol Erdemim 🤗 Biraz isler var halledince kod isleri ve yedek islerim olacak arada sorarim hakkını simdiden helal et ❤️ Cok sagol Emmi var olasin.. Amin, Cok tesekkür ederim sagolasın İnan abi 🤗 Sagol Oğuzkanım.. En baştaki Sebeplerinden biri de sizsiniz hocam.. İlk sizde gördüm açıkcası.. Cok sagolun Artı bi Emeğiniz var siz farketmesenizde 🤲 Sagol Metin Abi var olasin.. Sagolun Hocam Tesekkür ederim 🤗
    2 Puan
  22. @Ali Cihangiroğlu ndan izin almışlardır umarım.
    2 Puan
  23. Hepsi dsg passat alsın Ya da emmi kasa kaşkay
    2 Puan
  24. Lağnet girsin evlerine
    2 Puan
  25. 1- illa ki araç eskiyince su akıtma krizleri yaşanır 2- Tavan yüksekliğinden az bi alçalma oluyor 3- otoban sesi artıyor. benim eski arabamda amerikada elle söküp bagaja koyuyorduk. alamadığım hayalimdeki arabada ise T-Top idi. bence en güzeli T-Top.
    2 Puan
  26. Babam epey sağırlaştı 91 yaşında. Genetik testte bende de çıkıyor. Henüz birşey yok. Gençliğimizdeki gibi yüksek frekansları duymamız olanaksız. Ama arkadaşlar arasında yine iyi duyarım. O zaman bu kulaklıklar bu sorunları gidermek için olumlu. Tabi burda konumuz kulağı korumak aşırı sesi engellemek değil, komşu binadan gelen vinçi çekiç matkap hilti sesini kesmek.
    2 Puan
  27. Mehmet hocam, belki konuyla tam alakası olmayacak ama anlatma gereği duydum. Ben askerde atış bölüğünde atış takımındaydım. Askerden gelince tweterin(arabaya takıyorduk,tiz sesleri veriyordu) bozulduğunu düşündüm. Eşim ise duyma problemin var deyince doktora gittim. İnce seslerde kayıp olduğu odyo testinde çıktı. Bu durum sürekli ilerleyince 2016 yılından beri cohlear imlant kullanıyorum. Doktorum şiddetli sese maruz kalınca işitme kaybı oluşabilir ama gürültü ortamından uzaklaşınca kayıp durur. Ne iyileşir ne de kötüye gider sende ki ırsi dedi. Kulağınıza dikkat edin. İşitme duygusu zayıfladıkça; algılama, konuşma yetisi de zayıflıyor.
    2 Puan
  28. Önder abi cok sağol.. Sizlere bol bol ilan attim, habire yazdım cizdim yordum.. helal et hakkını.. He ya Çiçeeam.. valla yordum sizleri.. Beyaza alısamadım ilk renksiz aracım
    2 Puan
  29. Vay arkadaş tiguu tiguu diye diye aldı ya 🧿
    2 Puan
  30. Orijinalinden kopyalamıştım.
    2 Puan
  31. Bende kapalı idi, aktif hale getirdim.
    2 Puan
  32. Şehirler arası karlı ve yağmurlu havalarda bunu otoyol sürüşlerinde denemiştim. Kar kalınlığı yağmurdan çok etkiliyor. Kar kalınlığına bağlı olarak 1,5~2 lt yağmurlu ise şiddeti ve yönüne göre 1~1,5 lt fark ediyor. Şehir içinde çok fark etmiyor. Aracınızda yalnızken deneyiniz yada hiç denemeyin. Her aldığım aracın her durum ve hızda limitlerini öğrenmek için yaparım.
    2 Puan
  33. biraz daha ucuz olsa alınabilir bir araç olurdu. ilk çıkarken ki hali öyleydi de. ithal edilen markalarla aynı paraya olmaz bu yerli otomobil işi. yüzde 25 ucuz olması şart.
    1 Puan
  34. Alismaya calisiyorum.. manuel daha az ugrastiriyordu sanki 😄 Tesekkür ederim Hocam.
    1 Puan
  35. Yaklaşık 800 ml yetiyor. Mobil, Bosch, Ate, Ferodo, PO, FMY(Opet) olur farketmez.
    1 Puan
  36. Hızlıca alınabiliyor hocam, sıra yok gruplarda gördüğüm kadarıyla
    1 Puan
  37. Ooo, hayırlı olsun. Yine bir Tiguan, yeni bir Tiguan. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın.
    1 Puan
  38. Bayıldım vallahi maşallah. Güzel günlerde keyifle sağlıkla kullanın abi
    1 Puan
  39. Yağmur bulutları aynı zamanda oksijen de üretimi sağlıyor da, oksijen vücut içinde neler yapıyor şaşırıyor homosapiens
    1 Puan
  40. İşin tuhafı gerçek dereceler bunlar zannedip bu dereceleri yakalamak için bi taraflarımı yırtıyorum pc başında Sonra gerçek F1 pole turlarına baktım da benden 1 saniye civarı hızlılar. Yani benim attığım turlar ve dereceler gerçektekine daha yakın. İki hafta sonra Miami yarışı var. Bu pistte hiç tur atmadım. Muhtemelen önümüzdeki hafta boşluk buldukça turlarım. Pisti ezberlemem lazım
    1 Puan
  41. gemi? kaç mt bu gemi? H kaç
    1 Puan
  42. Arkadaşlar ben zaten ürüne kaliteli demedim. Reklamını filanda yapmıyorum. Kimseyi yanlış yönlendirmekte istemem..Sadece alırken beklentimi çok düşük tuttum..Ve beklediğimin üzerinde çıktı..Hepsi bu...
    1 Puan
  43. Al sen al. Gözüm kapalı keserim.
    1 Puan
  44. teslanın tipi çok kötü be reis. hele beyazı, bence çok dandik duruyor.
    1 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...