İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

  1. Çağlar Bayur

    Çağlar Bayur

    Gold Üye


    • Puan

      29

    • Mesaj

      94.949


  2. Alpay Sumer

    Alpay Sumer

    Moderatör


    • Puan

      28

    • Mesaj

      10.939


  3. Servet Aydın

    Servet Aydın

    Bölüm Sorumlusu


    • Puan

      21

    • Mesaj

      44.820


  4. İlkay Başaran

    İlkay Başaran

    Gold Üye


    • Puan

      20

    • Mesaj

      8.374


Popüler İçerik

22-04-2024 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. Selam herkese.. Uzun zaman aldı arac degisim serüveni.. Baktığım ama karar veremedigim modeller arasında kendimi kaybolmuş hissettim.. kimi istedigim gibiydi ama uçuktu.. Kimi içime sinmiyordu.. Mavii gidince daha bi aciliyet kapladı bizi.. Sabahın körü bi uyandım ki o da ne yeni bir ilan Hemde Tam istedigim.. Fiyatı makuldü.. Hem Bağyandan, Hem tapipten.. Kilomtresi cok minnak.. Dolu dolu.. O anda başladım söylenmeye: tabip sen elleme benim yooramııı İlanı attım modlara.. Oovv durma fırla didiler.. Yoğun destek halinde hadi durma Bismillah dediler.. 3 dakika suren görüsme sonrası (malum tabip; yoğunum biran evvel hallolması adına fiyatı cok cok uygun yazdım, milletle pazarlık yapacak, vaktim yok halledip islerime bakacagim didi ) Normalde ben inciğini boncuğunu sorardım ama gercekten halini anladım telde.. Sadece gercekten temiz mi bosa yol tepip gelmeyeyim diyebildim oda cok temiz 0 gibi dedi.. Ozmaan haydi bize yol yaraşır deyip yola cıktım ilgili ile ualştım.. uzun bekleme sonrası geldiler.. 2 dakika ayaküstü tanıştık.. İşlerinin oldugunu gelemeyecegini deyip bize birisini görevlendirdi. İsiniz bitince ararsınız müsait bir anımda gelirim dedi. Ekspertizi yaptirdik.. umra.' ı tercih ettim. eski aracımda orda yapılmiştı cok begenmistim.. Ciddi bakılmasını istedim kırmadılar sagolsunlar.. sadece arka kapı kösesinde ufak bir lokali vardı. 2 parmak inceliginde o kadar.. gerisi Maşallah! sorunsuz, tamersiz, boyasız 🧿 Arac hala garantili..38xxx km de.. son bakım 3000km önce yapılmıs.. Sadece ön fren balata degismeli denildi. Bizde Okeyleyince diger noter ve plaka İslemleri hallettik.. Balatamizı yeniledik.. Arac golften sonra cok buyuk geldi.. park rahatlıgım kısıtlandı gibi.. Ozelliklerine gelecek olursak; 2020 fakat 21 cıkıslı 1.5 tsi life paket, arac alinirken cam tavan ve ergoactive koltuk talep edilmis bu nedenle alcantara koltuk kumaşlı masaj özellikli Uzun uzun diger ozellikleri yazmayayım.. Golften eksileri yazayım artılara simdilik gerek yok.. Ses sistemini begenmedim.. Alıstıgım ses kalitesi bunda yok.. kapı ambians aydinlatma bunda yok.. zamanla yorumlar kısmını detaylandırırım.. Birkac foto ekleyelim.. Simdiden İyi dilekleriniz icin herkese tek tek tesekkür ederim.. Ben cok zor ulastım 😞 Yeri geldi lokmamdan kestim ama basardım 😂 Kalbiyle niyetindeki araci, duayı dileyen herkese Allah gönlündeki dilegini nasip etsin.. Alırım bir dal mavi boncuk 😂 🧿
    17 Puan
  2. Koskoca prof’a paçağuna siçtuğum diyemiyom işte
    7 Puan
  3. Hocam ben geziyorum. Çok faydalı. Her bekar erkeğe bu dayanıklılık testini öneririm. Tıpa da patlatmıyor
    5 Puan
  4. Alpay dsg ‘de el frenine takılmışsın ama şunu dene bir gün, çok hafif rampa bir yere park et, vites d de iken el frenini çek ve p ye alıp stop et arabayı. Bak bakalım tekrar bindiğinde arabayı yeniden d yada r ‘ye almak için ne kadar zorlaman gerekecek vites kolunu.. ben vites kolu kopup gelecek sanmıştım ilk denememde. Akabinde bunu yaşatmamak için arabaya, önce n konumuna alıyorum sonra el freniyle ağırlığı el frenine verip, sonra p yaparak stop etmeye çaba sarfediyorum.
    5 Puan
  5. kaşkay 2024 makyajlıdan başlar
    5 Puan
  6. viskozite / sıvı / katkı ile tamirat olmaz, kaçak/yakma/ses vs. var ise vardır, üstü örtülebilir, örtebilen yağ/katkı/sıvı varsa aynı zamanda ileride yapılacak masrafı da büyütüyor demektir.
    4 Puan
  7. Açıkcası bende son 8 aracımda sunroof ve cam tavan türevlerini kullandım. Avantajlı yönü aracı daha premium gösteriyor.Bence en büyük özelliğide bu. İç mekan daha ferah duruyor.Ve araçta şuda olsaydı keşke demiyorsunuz bence başka hiç bir avantajı yok. Dezavantajı ise yazın perde akşamları hariç hep kapalı duruyor. Perde kapalı iken beyimin piştiğini hatırlamıyorum bunda c-max ve şuan kullandığım opel grandland da dahil.İkisininde perdesi benzer ince yapıda. Sunroof olan araçlar bencede daha güvenli hem perdesi kalın hemde cam boşluğu daha küçük kaza anında daha güvenli hissi yaratıyor. Bende araç takla atarsa sonuç ne olur hep kafamda soru işareti oluyor.Allah göstermesin. Şuanki aracımda perde sıkışıtığı için açamıyorum en büyük dezavantajı birde bu boşa masraf ve yaptıracak yer bulmak aracı yapılması için bırakmak hepsi sorun.O yüzden yaptıramadım neredeyse geçen yazdan beri perdem kapalı duruyor.Gıcık oluyorum. Perde kapalı konumda iken camlar açık hızlı seyehatlerde perde dalgalanarak kızaktan çıkabiliyormuş nedeni bu.Tavanın sökülüp perdenin tekrar kızağına yerleştirilmesi gerekiyor. Perdeli arkadaşlar için bir tavsiye olarak bunuda belirtmiş olayım.Cam açık gidilecek ise perdeninde tam açık hale getirilmesi gerekiyor.
    4 Puan
  8. Kesin birileri manyetik mıknatıs yapıp, sizin oraya düşmesini sağlamıştır.
    3 Puan
  9. yüksek km ile alakası yok pek. ben genelde motul kullanıyorum. leon aracım 330 binde aldıgım gün usta 10 40 castrol koydu. 10 bin km de 2 lt yağ ekledim. sonra ki bakımda motul yağ seçiciden uygun yağı aldım 5-30 . 12 bin km oldu hiç yağ eklemedim. ve performans inanılmaz farketti. motora göre uygun yağ koymak daha mantıklı.
    3 Puan
  10. 5/30 mobil3000, veya opet te olur po da bir de her yağ değişiminde marka model değiştirilmez eskisinden kalan faydalı diyeceğimiz yağ katmanlarınını çözebilir
    3 Puan
  11. Saç boyası denmiş. bildirim geldi..
    3 Puan
  12. Sen hep kendini gezdir zaten, 3 vakte kadar evlilik yazıyorum reçetene
    3 Puan
  13. Coğrafi koşula göre iyidir değildir denebilir ancak camın dayanımı zar gibi metalden çok daha iyi olduğu da bir gerçek
    3 Puan
  14. Arkadaş ben daha cam tavan, sunroof'a kavuşamadan kötülemeye başlandı meret Anladığım şu, zenginseniz dert etmeyin zaten garajınız var aracınız da premium her türlü serin ve güvenli. Ama bizim gibi garipseniz çok da şeyapmayın zaten sıcak bölgede yaşıyorum içimden geçer sıcak..
    3 Puan
  15. Tansuya diyecen onu sen 🤣 Cok tesekkür ederim.. Cok tesekkür ederim abi, Amin.. Konuyu olustururken gizleyip rahat rahat yazarım diye düsündüm bi baktım sen cevap yazıyosun 😂 Cok tesekkür ederim Canım Abimmm ❤️ Malesef eksik 😞 Ama icinde patlıcan musakka var 😂 🍆 😂 Sagolasin.. Darısı basına 🤲 Eyvallah Mustafa 👋 Amin..
    3 Puan
  16. Bir ara biri bana otomatik almam demişti, o aynı biri SUV da almam demişti. Otomatik SUV almış . Kazasız, belasız, mutlu günlerde kullansın
    3 Puan
  17. Neeeyy el freni mi yokmuş? Şanzıman da yok deme bünye kaldırmıyor 😁
    3 Puan
  18. Cam tavanda tül perdeyse yazın sıkıntı. Benim aracımda sert bir malzemeden oluşuyor bu yönden rahatım. Kışın perde açıkken soğuğu hissediyorum. En güzeli akşam ve ılıman havalarda. Öğle saatlerinde açmıyorum asla. Ama cam tavana alışınca, perde kapalıyken içerisi daralmış hissi veriyor
    3 Puan
  19. Buzdolabı gibi geziyorum abi
    2 Puan
  20. Benim hiç kırmızımsı Focus' um olmadı Abi. Hep siyah, hep siyah.
    2 Puan
  21. Çok basit sizin dağınız var. Erciyes tuttu sizin orayı kayamadınız.
    2 Puan
  22. Çağlar beye %100 katılıyorum, ayrıca bileşen olarak da motora uygun olması lazım, 5/30 olacak ayrıca motor üreticinizin onayı olan standart olacak, örneğin benim aracımda R9M motor var, renault Rn 0720 onaylı Liqui Moly toptec 4400 serisi kullanırım, motul alacaksam Motul Specific 0720 alırım
    2 Puan
  23. Tesekkur ederim.. cok sagolun Sani bey, Alt kasasina heveslenmistim aslinda ama nasip buymus.. Tesekkur ederim.. Valla öyle oldu abi sagolasin. Vay kardesim sagolasin.. Var olasin.. Amin cok sagolun.. tesekkurler. Sagolasin Köksal bey.. Sana ufak tefek biseyler soracagim..
    2 Puan
  24. sanayi jargonu vardır, komple motor yapılacak arabayı bile gün içinde biter abiye ikna edip servise almak gibi, eski araba ile bizi uğraştırma, sıfır arabaya yağ değişip yollayıp aynı maaşı almak varken ne uğraşalım bununla söylemi vardır. tercümesi o yani. zamanın da eski modeller için ayrı bölüm oluşturmuştum, oldukça iyi işler yapmıştı o bölüm, sonra diğer bayiler bizi şikayet etti, boncuk dağıtmıyoruz gel bak dedik.
    2 Puan
  25. Elektriği de sürtünerek üretiyoruz zaten. Elektrik motoru ile alevli/meşaleli motorun üretim maliyetleri geldi aklıma. Bu sunroof, kırmızımtırak bir arabada mı var.
    2 Puan
  26. Bu şey değil mi, kelin ilacı olsa .....
    2 Puan
  27. Menüdemi bu yoksa kodlama olarak mı yapacağım? Durmasak 😈 cok sagolun İsa bey , amin. Amin tesekur ederim. Sagok Fatih abi 👋 tesekkür ederim Aydın abi 🤗 Amin kardesim var olasin. Amin abi.. evet cok ugrastik ama degdi şükürler olsun.
    2 Puan
  28. @Ali DarbazO parça conta değil kör tapa, sakın metal veya daha sert başka parça ile değişim yapma. O parça sigorta görevi görüyor o pstlamasa belki radyatör patlayacak mümkünse orjinal parça tak.
    2 Puan
  29. Kaç saat tokalaştınız
    2 Puan
  30. bi rahat dursak yahu normalde de kapıyı bile açarken kopartıyorsun zaten
    2 Puan
  31. Ağzımız kapalı bakarsak sorun olmaz pek.
    2 Puan
  32. 3 metreden 8 santime indirmek epey zor oldu ama başardım.
    2 Puan
  33. iyi ki 4 kişi gece vakti bebek taraflarında gezmemişsiniz.....
    2 Puan
  34. Anc olan kulaklıklar belirli bir düzeydeki sabit gürültüyü keserken ani sesleri, korna seslerini falan kesemezler. Ayrıca evde kulaklıkla duramazdım ben. Dışarıdan sürekli ses gelince kulaklıkla duruyorsun ama dışarıda ses azalınca sürekli kulaklık garip oluyor. Bizim işletme 90-100 db. 3m kulak tıkacı ya da yukarıdaki peltor olanı kullanıyoruz. Bu kulaklıklar sesi 30 db civarı kesiyor. Yani ses 70 db ve altına iniyor. Bu seviyedeki ses kulağa zarar vermiyor.
    2 Puan
  35. 3 kişi kadiköy trafiğinde klima açık gezdim abi.
    2 Puan
  36. Yazın sıcakta açılmıyor ama kışın çok açıyorum. Kar veya yağmur varsa zaten süper. Kışın güneş varsa sera etkisi ile içerisi çok daha hızlı ısınıyor. Kapalı havalarda iç mekanı ferahlatıyor, sürücüyü bile. Arkadakileri söylemiyorum bile. Geceleri her zaman açılabilir. Yazın güneşe park büyük sıkıntı ama yağmurlu havada verdiği zevk süper.
    2 Puan
  37. E hadi ama halk bilgi bekliyor, yağmurlara kafayı çok taktın noluyor hayırdır
    2 Puan
  38. Saç şart mı ille, içtima mı bu ya
    2 Puan
  39. Hayır katılmıyorum Van münüts 😀 Koltuk sıcak.
    2 Puan
  40. Ben şu ana kadar çok sevdim. Aşırı bir ferahlık katıyor. Güneşe park edeceksem perdeyi kapatıyorum. perdesi perde gibi değil tavan döşemesi gibi. Kapatınca sıcağı keser gibi geliyor bana. Araç değiştirirsem. İmkanım olursa yine cam tavanlı alırım.
    2 Puan
  41. Ben de Altınoluk’a yazlığa giderken perdenin üstüne güneşlik koyuyorum bazen. Klima çalışıyor olsa bile kafamı pişiyor. Acaba üzerine film mi çektirsem?
    2 Puan
  42. cam tavansız araba kullanması çok sıkıcı oluyor alışınca
    2 Puan
  43. 1- illa ki araç eskiyince su akıtma krizleri yaşanır 2- Tavan yüksekliğinden az bi alçalma oluyor 3- otoban sesi artıyor. benim eski arabamda amerikada elle söküp bagaja koyuyorduk. alamadığım hayalimdeki arabada ise T-Top idi. bence en güzeli T-Top.
    2 Puan
  44. Mehmet hocam, belki konuyla tam alakası olmayacak ama anlatma gereği duydum. Ben askerde atış bölüğünde atış takımındaydım. Askerden gelince tweterin(arabaya takıyorduk,tiz sesleri veriyordu) bozulduğunu düşündüm. Eşim ise duyma problemin var deyince doktora gittim. İnce seslerde kayıp olduğu odyo testinde çıktı. Bu durum sürekli ilerleyince 2016 yılından beri cohlear imlant kullanıyorum. Doktorum şiddetli sese maruz kalınca işitme kaybı oluşabilir ama gürültü ortamından uzaklaşınca kayıp durur. Ne iyileşir ne de kötüye gider sende ki ırsi dedi. Kulağınıza dikkat edin. İşitme duygusu zayıfladıkça; algılama, konuşma yetisi de zayıflıyor.
    2 Puan
  45. Qashqai düşsün başınıza.
    2 Puan
  46. Aracım satılık, ilan açtım ama foto koyamadım Yarın koyacağım inş. Abimin 2018 capture u almak için satıyorum. Bana 500 lazım diğer araç için. Aynısının takla atmış ölüsüne 490 istemişler sarı sitede. İlgilenen olursa sitede numaram var. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-ceed-2011-dizel-otomatik-motion-148-binde-1167293050/detay/
    2 Puan
  47. Bunların 3 5 saniyede 100 e çıkan versiyonlarını herkesin alamaması, kullanamaması lazım. Aceminin elinde tüfekten farksız. Düşünsenize gazı freni karıştıracak adamın altında. Hatta bunu da otomatik herhangi bir arabayı da.
    2 Puan
  48. Tuvalete bakan adama kusura bakma 200 Tl vereceğim dedim, 200 lira para mı dedi, istersen 500 lira ver dedi.
    2 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...