İçeriğe Yönlendir

Dizel Motorlar İçin Yakıt Katkısı ve Kullanım Sonrası İzlenimler

Ayhan Şentürk

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Motorvac firmasının, beyaz plastikte bir ürünü var o mudur yoksa? Carbon clean şeffaf plastiktedir, kendi makinası ile dışardan bağlanır yakıt sistemine?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1 depoya attınız, sonraki depoya atmayın, ihtyiaç varsa, sonraki depoya bir daha koyun, ama bu ürün, makine ile yapılan kurum temizliğine destek sağlar, aynısı değildir.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Her 4 depoda bir kesinlikle Bernel marka katkı kullanırım.

30.000'de bir Carbon Clean yaptırırım.

kesinlikle Motorun sesi bile değişiyor daha yumuşak çalışıyor.

ısrarla Siyah duman attığından şikayet eden bir arkadaşıma ve Fatih Keskin'e Bernel katkıyı koyduk'tan sonra Teşekkür telefonu aldım Siyah dumandan zerre eser kalmadığını söylediler.

Buram buram siyah duman var...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yanlış ürün mü kullandım yani abi doğrusu hangisi ondan alayım

yanlış yok, sadece bu bir destekleyici üründür, mucize temizlik beklemeyin, bu ürün uzun yıllardır var, firma yeni yeni getiriyor bu ürünü, kulllanımı basittir, ama tam anlamı ile temizlik yapmaz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Önermek değil, sadece ikisi aynı markanın farklı ürünleri, depoya konanı makul rakamlı, herkesin anında ulaşıp kendi başına kullanabileceği bir ürün ama faydası da fiyatı kadar.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Nazım Yazıcı

arkadaşlar benim c-max a totalden mazot alırken "bor" marka mazot katkısı attırdım.pompacı faydası olur dedi.benimde konu hakkında hiçbir bilgim yoktu..denize düşmüş sarılacak yılan arıyordum.(çekiş problemi ve siyah duman problemi yaşıyordum.bunun için her çareye başvuruyordum.)..ama maalesef hiç faydasını gömedim aksine zaratını gördüm...ara. iyice çekişten düştü.hatta hiç çekişi yok diyebilirim.ustaya götürdük enjektörler problemli onlara baktırmak lazım dedi...yani kaş yapalım derken göz çıkardık...ben kesinlikle tavsiye etmiiyorum...

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Pompacı için iyi olur tabii..

Faydasını bukadar çok biliyor madem niye pompacılık yapıyor ; :angry:

Yorum bağlantısı
Batın Kırat

yakınlarda carbon clean cihazına bağlatıp temizleten varmı? bu işlem için ne kadar ödeniyor bilgisi olan varmı acaba?

Yorum bağlantısı
Batın Kırat

abi eğer gerçekten de faydalı ise verilir, ama yorumlardan takip ettiğim kadar ile yaptırma ve yaptırmama konusunda da tereddütler var, dediğiniz gibi faydalı olduğuna dair bilimsel veriler açıksa belirtilse bu para seve seve verilir.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Yücel Kahraman

Benim 2005 Model Ford Fiesta'm var bu mazot katkını araştırdım olumlu cevaplar buldum bende denemek istiyorum ama kafama takılan bir soru var.Ürünün resmi sitesinde http://shop.wurth.com.tr/common-rail...katkisi-300mml

DİKKAT: COMMON RAİL MAZOT KATKISI YENİ TİP DİZEL MOTORLU ARAÇLAR İÇİNDİR! bir ibare var benim kendi araçımda kullanmam uygunmudur

Yorum bağlantısı
İsmail Budak

Aracınız TDCİ motor ise uygundur.

Yorum bağlantısı
Onur Urhan

ben 3 defa uyguladım bir sorun yok. Sisteme gerçekten faydalı mı temizleme yapıyor mu aracın hiçbir yeri sökülmediği için bilemiyorum. Atık sökülünce anlaşılacak ne kadar işe yaradığı.

Yorum bağlantısı
Yücel Kahraman

Aracınız TDCİ motor ise uygundur.

Yazmayı unutmuşum evet araç tdci motor.Ama ürünün satış konusunda COMMON RAİL MAZOT KATKISI YENİ TİP DİZEL MOTORLU ARAÇLAR İÇİNDİR! yazıyor ondan aklım karıştı

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Fiesta'm varken bende kullanmıştım. Çağlar abi TDCİ'nin açıklmasını yapmış zaten. Gönül rahatlığıyla 10.000 kmde bir yarıdan fazla depoya bir kutu bu katkıdan kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hakkı Bedbaht

bende bu konuyu acmayı planlıyordum ama benden önce açan olmuş güzel paylaşım....

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Düzenli kullanın sistem temiz kalsın, faydası bu, yoksa kullanınca beygirler atmıyor :) benim araba 100k yı devirdi, 90 la gittiğimde çok rahat 4 lt. ortalamayla gidyorum, demekki işe yarıyor, temizlik durumunysa anca sökünce anlarız, o zamana araba 10 yaşını geçer, satarım zaten :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...